עבר לי ליד האוזן בזמן חיפוש פרק 2 של MKR7
ומה אומר... אח ואחות בני 18. בסבב ה-instant reataurants הראשון. הביאו אותה במננה ראשונה של בשר צבי מעושן שהם הגישו בתוך קלוש זכוכית מלא עשן שברגע שפתחת ממנו יצא משם כל העשן עם הריח. מנה יפהפיה שרק חבל שהבשר התפספס להם קצת והיה עשוי מעט מעבר, ואת הרוטב הם שכחו על הכיריים מההתרגשות. על הקינוח שלהם, עוגת בלאק פורסט הם עבדו במשך שעתיים, וזה נראה ונטעם מיליון דולר.
מאיפה הביאו את הזוג הזה אין לי מושג, כי ב-MKR חוסכים את הטרחנות שנקראת "פרקי אודישן אינסופיים". את המשפחה שלהם, הצרות שלהם, ושאר הצהוב שקשור בחיים שלהם - כנראה לא נדע לעולם, כי ב-MKR מעדיפים להראות אותם מבשלים, ואם כבר מראים צעקות זה בגלל שאיזה זוג לא מגיע להסכמה אם צריך להכניס את המנה לתנור עכשיו או רק בעוד שתי דקות.
השופטים שם, שנים וחצי במספר (אם סופרים את האירי הקשוח ששופט בחלק מהפרקים) לא מקשקשים את עצמם למוות. לא מנסים להתפלסף או להתפייט על אוכל, אלא מביאים את הביקורת שלהם (וגם את החן) בטוב טעם, שבין לבין אפשר גם ללמוד ממנו לא מעט על בישול.
אז הקודי התקשה קצת לאתר את הפרק הזה ולכן ברקע עבר לי בין האוזניים הקישקושים של המסטר שף ואולי זה המקום לבקש סליחה מ-MKR שהזכרתי את שני היפוכי העולמות האלה באותו פוסט. מדובר בשתי ליגות אחרות לגמרי.