שירשור מאסטר שף מוצ"ש

Noeett

New member
ראיתי רק את הסוף, האמת? ממש מאוס כבר

אני מחובבי התכנית בגדול...איכשהו מצליחה להתעלות מעל לטלנובלה הבאמת עלובה שמתרחשת שם. הפעם באמת נמאס. נמאס לי מהשופטים, מבלבולי המוח של איל שני, החשיבות העצמית המנופחת והממש עלובה של רושפלד, מיכל שבאמת מעולם לא היה ברור לי מה עושה שם, וחיים המאמי הלאומי שגם הוא כבר הפך לקלישאה של עצמו. והדמעות והאבא שעזב והילד העזוב...... די. עזבו אותנו באמאשלכם. באמת מאוס

החתולית

New member
מתמודד שלא התקבל, יוצא נגד התכנית

גיא בלושינסקי, שלא עבר את האודישן, מספר איך פנו אליו מהפקת התכנית ושכנעו אותו להשתתף בה, איך נערך האודישן בשתיים לפנות בוקר כשהשופטים עייפים, איך שיכנעו אותו להכין מנה שונה מזו שרצה להגיש, ואיך התמקדו יותר במצבו הכספי מאשר באוכל שלו.
&nbsp
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4871942,00.html

מיתר44

New member
התנהגות מחפירה של שני & רושפלד

בדיוק מלמדים איך לא להתנהג כלפי הזולת.
נכון שהמועמד היה קצת שחצן, קצת יהיר, קצת פלצן וכו׳ וכו׳ אבל
האם העובדה שיש לו כסף ושהוא אוכל במסעדות יוקרה לא עושה אותו
לאוייב העם. במנת הרביולי שהכין הוא הפגין תושיה ומצא תחליפים לזנב השור
ולריקוטה שחסרו לו. המנה הנוספת על כל מרכיביה ה"יקרים״ הייתה לי יותר
מעניינת ממנת הפלאפל שהכין דר׳ לגיטרות אבל זה רק משני לתורה שהרביצו
לנו שני גאוני הדור. לא נתפלא אם ימצאו להם מחקים וחבל.

הוא היה מועמד מזעזע

ראו שלא מבין כלום בבישול
המנה שארגן הייתה חסרת כל הגיון קולינרי
שלא לדבר על זה שהיה שובינסט דוחה

החתולית

New member
הוא טוען שזו לא המנה שרצה להכין

ושנאלץ להכין אותה לפי הוראות היועץ הקולינרי של התכנית.

קצת שחצן? קצת יהיר? קצל פלצן? ראינו אותה תכנית?

הכי שחצן, הכי פלצן...והמנה השנייה שלו הייתה מנה פלצנית ותו לא. כמו שהם אמרו - לא היה שם בישול!

Maldini Girl

New member
גם אני חשבתי ככה. כשצפינו אמרתי לבן זוגי

"אלו מסוג האנשים שאף פעם לא עוברים. תמיד מעירים להם גם את אותו דבר- שזו מנת רושם ולא טעם"
וזו הייתה התחושה.
לא יכולה להתווכח (כי לא הייתי) על האם שוכנע להכין את המנה הזו ולא אחרת, אבל המנה שלו לחלוטין נראתה "יש לי כסף ואני הולך להראות לכם כמה ממנו!"

oreldi

New member
הרבה מאוד שחצן והרבה מאוד פלצן

ראיתי עכשיו את האודישן והוא פשוט עורר בי גועל. טיפוס דוחה. כנראה שהשופטים ראו את השחצנות שלו בזמן אמת ולא התאפקו מלחבוט בו. האמת- מבין אותם לגמרי.
על זה נאמר : אסתרא בלגינא קיש קיש קריא

מ צ ד ה

New member
אתמול צפיתי בתוכנית וניתן היה לראות שקורה משהו

שעבר עריכה גסה ושלא מספרים לנו הכל - פשוט לפי זה שאנסקי נשכה את שפתיה כל הזמן בצורה שאמרה שיש לה דברים לומר והיא לא מעלה אותם על דל שפתיה.

המתמודד הכי שחצן אי פעם אבל גם שני ורושפלד לא נקיים

זה היה אחד האודישנים הכי מגעילים בתולדות מאסטר שף.

הוא שחצן ששולח את העובדות שלו לסופר כאילו הוא שלמה המלך ואחר כך מכין מנה שהיא אוסף של מרכיבים יקרים מאד ללא חיבור מינימלי או יכולת בישול (מלבד אולי הג'לי יין, שכאמור היה הכי לא קשור לכלום). מנה אמרתי? לא הייתה שם מנה.

הם, לעומת זאת, הריחו דם והתנפלו מיד באופן מגמתי. הייתה אנרגיה דוחה באולפן. זה הרגיש ממש, אבל ממש, לא נעים לצפייה. לא פלא שבחרו לשדר את זה. ליד האודישן הזה פתאום כל מסחטת הדמעות של העניים והחולים, הופכת לנסלחת...

כבר אמרתי ש"משחקי השף" לא רואה את מאסטר שף ממטר?

Gרר

New member
עבר לי ליד האוזן בזמן חיפוש פרק 2 של MKR7

ומה אומר... אח ואחות בני 18. בסבב ה-instant reataurants הראשון. הביאו אותה במננה ראשונה של בשר צבי מעושן שהם הגישו בתוך קלוש זכוכית מלא עשן שברגע שפתחת ממנו יצא משם כל העשן עם הריח. מנה יפהפיה שרק חבל שהבשר התפספס להם קצת והיה עשוי מעט מעבר, ואת הרוטב הם שכחו על הכיריים מההתרגשות. על הקינוח שלהם, עוגת בלאק פורסט הם עבדו במשך שעתיים, וזה נראה ונטעם מיליון דולר.

מאיפה הביאו את הזוג הזה אין לי מושג, כי ב-MKR חוסכים את הטרחנות שנקראת "פרקי אודישן אינסופיים". את המשפחה שלהם, הצרות שלהם, ושאר הצהוב שקשור בחיים שלהם - כנראה לא נדע לעולם, כי ב-MKR מעדיפים להראות אותם מבשלים, ואם כבר מראים צעקות זה בגלל שאיזה זוג לא מגיע להסכמה אם צריך להכניס את המנה לתנור עכשיו או רק בעוד שתי דקות.

השופטים שם, שנים וחצי במספר (אם סופרים את האירי הקשוח ששופט בחלק מהפרקים) לא מקשקשים את עצמם למוות. לא מנסים להתפלסף או להתפייט על אוכל, אלא מביאים את הביקורת שלהם (וגם את החן) בטוב טעם, שבין לבין אפשר גם ללמוד ממנו לא מעט על בישול.

אז הקודי התקשה קצת לאתר את הפרק הזה ולכן ברקע עבר לי בין האוזניים הקישקושים של המסטר שף ואולי זה המקום לבקש סליחה מ-MKR שהזכרתי את שני היפוכי העולמות האלה באותו פוסט. מדובר בשתי ליגות אחרות לגמרי.

amirline

New member
כרגיל , סיפורים שמתאימים לאילנה דיין ולא למאסטר שף

החתולית

New member
המסחרה המעושה בפרק אתמול, היתה מביכה ממש

כשמסתכלים על המנות שהשופטים טועמים, רואים שהפסטה כבר קרה, והרוטב כבר שינה מרקם. איך אפשר לשפוט מנות קרות שהוכנו לפני שעות?
&nbsp
הבחור שואל אותי למה אני טורחת לצפות, ואני טוענת שזו ספרות מקצועית. בקצב הזה, אני חושבת שאוותר.

FiReBall

New member
לא יודע כמה זה נכון

אבל בעבר נאמר שהם טועמים את המנות פעם אחת מיד לאחר הכנת המנה, ופעם נוספות מול המצלמות

trilliane

Well-known member
מנהל
עדיין נשמע ש"משחקי השף" עושים זאת הרבה (הרבה) יותר נכון

Pluplu

New member
ציטוט גאוני מפייסוש

Elad Shabat

~אין לי הורים משפחה, ילדים אחים כולם שונאים אותי אני גרוש והמצב הכלכלי שלי ברצפה
- אדוני פה זה הסניף של ביטוח לאומי, מאסטר שף זה ברחוב השני
~ אה סליחה! יום טוב

למעלה