שירשור מאסטר שף

החתולית

New member
שירשור מאסטר שף

אתמול שודר פרק האודישנים הראשון של העונה החדשה של מאסטר שף.

ראיתם? מה חשבתם?

החתולית

New member
מה חשבה סמדר שילוני מ- YNET?

"לא ברור למה החלו להשפיל מתמודדים בפתיחת העונה החדשה של "מאסטר שף" - השיימינג שעשה יונתן רושפלד היה מיותר, וכך גם הניסיונות לייצר טלנובלה מהסיפורים האישיים. נקווה שבהמשך לא יתחילו להשמיד משתתפים"
&nbsp
&nbsp
&nbsp
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4870611,00.html

salo22

New member
באמת ?
והעולם שתק, לא ראינו..

במקום זה זיפזפנו בין חבורת אמריקאים אחת ששיחקה ביד אליהו לחבורת אמריקאים אחרת ששיחקה בלובליאנה.. היה כבר עדיף כנראה לראות מאסטר שף

מזל שלא ראיתי בלייב

התחלתי בכוונה לראות כשעה אחרי
גם הרצתי את הפרסומות וגם את כל הקטעים המביכים
בלתי נסבל

pix37

New member
אם לא מתייחסים אליה כאל תוכנית בישול - היא תוכנית מוצלחת

האנשים של קשת יודעים לספר סיפורים בצורה נהדרת - ולהוציא מאנשים דברים מעניינים מאוד, אבל האוכל בתוכנית הזו נדחק לשוליים.
גם כאשר היו מנות מעניינות - אף אחד לא באמת התעכב עליהן ולא באמת ניתן היה להבין מה עשו שם ומה ההגיון של כל העניין. אחד המתמודדים עשה לזניה טרטר - מנה לא שגרתית ומאוד מעניינת אבל אף אחד בכלל לא התעכב על המנה אלא רק על הסיפור העצוב שלו על היחסים עם אביו המתנכר ועל השופטים טועמים את המנה.

כאן לדעתי יש קצת פספוס כי בעונה הראשונה של מאסטר שף החן שלה היה כי זו היתה תוכנית בישול כייפית ומעניינת שגם יכולת מידי פעם ללמוד ממנה משהו, אתמול היו בעיקר סיפורים אנושיים עצובים וקצת השתלחות לא פרופורציונאלית במתמודד שלא הבין לאן הוא נקלע.

אבל הסיפור של האשה מעזה היה מרתק ועוצמתי מאוד - ובכלל לשמוע ערבית בפריים טיים ולשלוח מצלמות לבתים של אנשים אמיתיים - גם אם זה מבויים במלאכותיות זה תמיד מעניין. (לא הייתי מאמין שבאמת קיימים אנשים כמו המתמודדת הראשונה)

עוד נקודה הרס"ר הזה שרושפלד טען שהוא יכול לנצח את העונה ממש לא הרשים - ההפך ! לדעתי הוא מסוג המתמודדים שיעופו באזור 5 - 10

החתולית

New member
גם כתכנית בידור היא איומה

העריכה נוראית, וחמור שהחליטו לשדר את הזובור שרושפלד עשה לאחד המועמדים.

Maldini Girl

New member
אני חושבת שזה בעיקר עושה לו קצת יח"צ גרוע

אבל אומרים שאין דבר כזה פרסום רע...
כבר היה לו קטע עם אחת המתמודדות בעונה הקודמת (או אולי זו הייתה זו שלפניה?) שהוא ממש ירד עליה. בגדול עושה רושם של בן אדם שעף על עצמו (לא אשכח שהוא אמר פעם לאחד המתמודדים "אתה לא גאון- אני גאון!") ולא מסוגל להחזיק שום דבר בבטן, ומבחינתי זה לא לזכותו.

trilliane

Well-known member
מנהל
אז בתור מה כן? עוד תכנית "מציאות" דביקה ומעיקה?

כמה עוד אפשר? אני לא סובלת תכניות שבהן מצלמות מלוות אנשים 24/7 ומנסות להציג לי חיים "אמיתיים" על המסך, חפירות ב"נפש האדם" ואנשים שאוכלים אחד לשני ת'ראש כדי לזכות ב-15 דקות תהילה. במקרה הטוב הן משעממות אותי, במקרה הרע מתחיל לכאוב לי המוח.
&nbsp
לעומת זאת אני אוהבת תחרויות כישרונות מצולמות, מבחינתי הן לא שונות בבסיסן מתחרויות ספורט. בין אם מדובר בטריוויה, אמנויות הבמה, בישול או ספורט, אני אוהבת לראות אנשים מוכשרים משחיזים את כישוריהם ומתחרים זה בזה, בעיקר בתחומים שמצריכים השקעה וניסיון, כלומר לא מאפשרים לכוכב להיוולד בן ליל (כמו שירה) ומפנים את הבמה (בעיקר) למקצוענים. כשזה נעשה נכון אני גם אוהבת לראות אנשים שלא מגיעים מהתחום לומדים, משתפרים ומתפתחים.
&nbsp
אין ספק שהכרת המשתתפים בתחרות תורמת להנאה בצפייה (זה נכון גם לגבי האולימפיאדה, לפחות עבורי) ואני אוהבת מאוד את הסיפורים (הרלוונטיים) שמאחורי הקלעים. אני אוהבת ראיונות, סרטוני "מאחורי הקלעים", ביוגרפיות של אנשים מוכשרים שהגיעו להישגים (למשל בתחומי המוזיקה והספורט). כשאדם מספר את סיפור חייו, על מה הוא חלם, איך הוא טיפח את כישרונו, מה היו התחנות בדרך וכו' – זה יכול להיות מרתק. אבל כשמתחילים סיפורים אישיים לא רלוונטיים כדי להוסיף קצת צהוב או לנסות לרגש בכל מחיר, אני מתחילה לפהק או לנוע באי נוחות בכיסא. אז בסדר, ערוץ מסחרי, אני מקבלת בהכנעה שלכל אחד חייב להיות איזה סיפור חיים מרגש שלא תמיד קשור לעניין שלשמו התכנסנו, אבל החפירות לא יכולות לבוא על חשבון התחרות עצמה.
&nbsp
"רשת" יודעים לעשות זאת לא רע. "קשת" מזעזעים. בעיניך הם מספרים סיפור בצורה נהדרת, בעיניי הם לא מפסיקים לחפור בצורה דביקה, מעיקה, טרחנית וצהובה ובמינונים בלתי נסבלים. ב"מאסטר שף" מעולם לא צפיתי (מעבר לדקות בודדות פה ושם כשהתארחתי אצל אחרים ומישהו צפה; אייל שני בלתי נסבל) אבל ניסיתי לצפות ב"הצילו אני לא יודע לבשל" והחלקים סטייל "האח הגדול" (אני מניחה; גם בתכנית הזו מעולם לא צפיתי...) שברו אותי. חבל, כי החלקים שהיו קשורים לאוכל היו משעשעים למדי (גם אם הזויים במקצת).

erezavn

New member
ראיתי 10 דקות. הספיק לי לכל העונה.

ומה שגרוע כמעט כמו הקונספט המייגע, סוחט הרגשות והצהוב הם ארבעת השופטים. כמה שהם מאוסים. אני אישית כבר לא יכול לראות או לשמוע אף אחד מהם. לטעמי היו חייבים לרענן את השורות ולהחליף לפחות שניים מהם.

oreldi

New member
מה שצריך שם במקום השפים

זה צוות של פסיכולוגים ועובדות סוציאליות! האוכל זה בכלל לא האישו בתוכנית הזאת.
ראיתי 15 דקות, וזה הספיק לי לכל העונה. תוכנית עלובה

לצערנו, נמוכה ב-10 רמות לפחות מ-MKR האוסטרלית

"גילינו" אותה לפני כמה שנים והתמכרנו!

oreldi

New member
וב50 רמות ממאסטר שף האמריקאי

שם מתעסקים נטו באוכל ואפילו אפשר ללמוד קצת מהתוכנית. מה שבישראל לא יקרה לעולם

אור2221

New member
לא מסוגלת לצפות בגרסה הישראלית

לקחו את כל העניין והיופי בגרסאות הזרות והרסו.

החתולית

New member
היא שונה ממאסטר שף האמריקנית והאוסטרלית

ואפילו מהרוסית והדרום קוריאנית.
&nbsp
שמעתי הרצאה מעניינת בנושא. נערכה השוואה בין תכניות מאסטר שף במדינות שונות, ואין ספק שהתכנית הישראלית, היא הכי "לא ריאלטי בישול / אוכל" מכל אחיותיה.
בישראל, הרגש, הסיפור קורע הלב והדמעות, תמיד ינצחו.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה לא בהכרח "בישראל", זה בעיקר ב"קשת". הכול האח הגדול

למעשה שנים לפני "האח הגדול" הייתה להם תכנית (ב"ביפ") בשם "האקדמיה לצחוק" וגם בה, איזו הפתעה, לא הסתפקו רק בתחרות בין סטנדאפיסטים לעתיד אלא שיכנו אותם בווילה וצילמו אותם 24/7. כ"נל לגבי "הצילו, אני לא יודע לבשל". רוצים לעשות תכנית על ידוענים שלומדים לבשל? סבבה, אבל למה הם צריכים להיכלא במתחם סגור למשך כל ימי הצילומים לשם כך? לא משנה מה, הם כל הזמן מחפשים את הצהוב, את החפירות האישיות ומתמודדים שיאכלו אחד לשני ת'ראש.

amirline

New member
לא הבנתי אם זאת תכנית בישול או תכנית סעד

מעניין שכל מתמודד מגיע עם סיפור אישי שיכול למלא פרק שלם אצל אילנה דיין , זה פשוט פתטי לדעתי...

למעלה