הכנת רולדה

הכנת רולדה

שלום קרין,
ראשית, גילוי נאות - אני מבשלת הרבה יותר מאשר אופה אך, מדי פעם כן מרגישה את הצורך וההנאה באפיה לצד הבישול.
מזה הרבה שנים שאני מנסה לאפות רולדת פירות - וזה אף פעם לא הולך לי.
בדיוק קיבלתי השבוע מתכון מפורט שאמור להיות מנצח- אבל הבצק התייבש וגם הפרי בתוכו.
תמיד אותו סיפור.

אני מעוניינת באם תוכלי להנחות אותי בכמה טיפים לאיך לדאוג שהבצק והפרי לא יתייבשו קטסטרופית.
אני מעוניינת להגיע לפריכות בצק ופרי שאוכל להבין שיש שם באמת פרי ואולי באמת בשאיפה להרגיש ולהנות מהטעם


אשמח לכל טיפ
תודה.
 
למעלה