קמפאי באר שבע - פסטיבל אוכל רחוב אסיאתי
מסעדת קמפאי הבאר שבעית, תקיים פסטיבל אוכל רחוב אסיאתי - " Street Eat" בשבוע הבא התאריכים 26/11 וה- 30/11.
 
לכבוד הפסטיבל יצר השף דרור שושן, מגוון מנות רחוב שונות מויאטנם דרך יפן ועד אינדונזיה.
המנות יוגשו בשקיות נייר, על גבי נייר עיתון ובקופסאות במבוק, בדומה להגשה בשווקים שבמזרח הרחוק.
בין מנות הפסטיבל ניתן למצוא מנות כמו:
* יאם מה מואנג - סלט מנגו בוסר עם דג פריך, קשיו, צ'ילי, בצל סגול וירוק, בזיל תאילנדי, כוסברה וקריספי שאלוטס ברוטב נאם פלא, סוכר דקלים, ליים ולמון גראס (38 ש''ח);
* גוי בואוי - סלט פומלה ויאטנמי עם נתחי עוף צלויים בקרמל פלפלים, נענע, בצל סגול, בוטנים ,כוסברה, צ'ילי אדום חריף, שום פריך ברוטב ליים שום וצ'ילי פיקנטי (36 ש''ח);
* פוקה סושי- קוביות סלמון וטונה, אבוקדו וטמאגו על אורז נישיקי מתובל, שבבי נורי, בצל סגול, טמפורה ורוטב פונזו (42 ש''ח)~
* שיפודי סאטה אינדונזי- 3 שיפודוני פרגית במרינדת כורכום טרי, למון גראס, סוכר דקלים וליים, עשוים על הגריל ומוגשים עם רוטב סאטה בוטנים פיקנטי (38 ש''ח);
* טוד מאן פלא- לביבות דג וקארי אדום עם לובייה ירוקה וכפיר ליים, רוטב פאנאנג קארי וקרם קוקוס עדין (38 ש''ח);
* צ'יקן טיקה מאסלה - רול עם נתחי עוף טיקה מאסאלה, צ'אטני עגבניות פיקנטי וראיטה קוקוס נענע (28 ש''ח);
* גיודון - תבשיל נתחי בקר ובצל ברוטב סויה ודאשי, על אורז יפני עם ביצה עלומה, בצל ירוק , צ'יפס שום וטוגראשי (44 ש''ח)
* קי מאו קאי - עוף קצוץ בצ'ילי ובזיליקום תאילנדי עם שום, למון גראס, פיש סוס וליים. מוגש על אורז יסמין מאודה עם קריספי שאלוטס ובוטנים (48 ש''ח);
* זכרונות מקופאנגאן - פניני טפיוקה בקרם קוקוס עשיר, סלסת פירות טרופיים, קולי מנגו וצ'יפס קוקוס (24-26 ש''ח);
* בננה לוטי - בננה, פקאנים במעטפת עלה לוטי מטוגן עם קרם חלב מתוק, קרמל, רוטב שוקולד וגלידת וניל מדגסקר (39 ש''ח).