יום שני נעים וטוב לכולנו
G Gypsy10 New member 12/12/16 #3 קראתי שYES מתנתקים מערוץ הילדים ערוץ הילדים לא באמת מעניין אותי , גם לא את נכדים שלי אבל, אני עוקבת באדיקות אחרי או בוי - בגלל אלירז והם הולכים לגזול את זה ממני .. לא יפה!
קראתי שYES מתנתקים מערוץ הילדים ערוץ הילדים לא באמת מעניין אותי , גם לא את נכדים שלי אבל, אני עוקבת באדיקות אחרי או בוי - בגלל אלירז והם הולכים לגזול את זה ממני .. לא יפה!
ד דינה128 New member 12/12/16 #4 ימשיכו לשדר את או בוי, עוד לא ידוע איפה עד סוף החודש זה ימשיך ב"יס". אבל זה באמת לא יפה, עד שסוף סוף אלירז ב"יס" ואת יכולה לצפות בנחת.. יס וערוץ הילדים מסתכסכים בכל מקרה בסוף כל שבוע אעלה כאן את הפרקים
ימשיכו לשדר את או בוי, עוד לא ידוע איפה עד סוף החודש זה ימשיך ב"יס". אבל זה באמת לא יפה, עד שסוף סוף אלירז ב"יס" ואת יכולה לצפות בנחת.. יס וערוץ הילדים מסתכסכים בכל מקרה בסוף כל שבוע אעלה כאן את הפרקים
G Gypsy10 New member 12/12/16 #5 תמיד אפשר לסמוך עלייך הרגל זה דבר מגונה .. אולי הגיע הזמן לנטוש את YES אחרי 26 שנה.. לעשות להם בבייי
ד דנהה122 New member 13/12/16 #7 "חי ברשת" איזה כייף לראות צוות הרמוני וחברי כזה. הכל ברוח טובה - קסם. ואלירז כזה יפה, ים כריזמה וחן. מי שלא ראה הפסיד
"חי ברשת" איזה כייף לראות צוות הרמוני וחברי כזה. הכל ברוח טובה - קסם. ואלירז כזה יפה, ים כריזמה וחן. מי שלא ראה הפסיד