שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
המשך שבוע נעים

elall

Member
מנהל
השחקנית מאטי הויטרון הלכה לעולמה

השחקנית המקסיקנית הוותיקה ואימא של מפיקה קרלה אסטרדה, מאטי היוטרון, הלכה אתמול לעולמה
. היא שיחקה בעשרות סרטים, הצגות תארטון וטלנובלות. בארץ היא מוכרת דרך טלנובלות "אהבת אמת", "תשוקה" ו"הזכות לאהוב".
יהי זכרה ברוך

faery18

New member
יהי זכרה ברוך:( מכירה אותה רק מתשוקות

אבל ממש לא היה לי מושג שהיא הייתה אימה של המפיקה

elall

Member
מנהל
אינגריד מארץ הודיעה כי היא בהיריון

evglev1

Well-known member
מנהל
מעניין אם זה במידה מסוימת גם פארודיה

על הסדרה שתולים עם השם השתול.

evglev1

Well-known member
מנהל
זאת פארודיה לטורקיות באופן כללי

הייתה קריצה גם לאימא של ילדה שכביכול נמצאה בפח זבל ואפילו היה את הקטע שהתחתנתי כי חשבתי שאת בתרדמת אולי כאזכור לנור.

מה הקטע לערבב דמות לשחקן שמגלם אותו

בקבוצת פייסבוק של מריאם הרבה מתעבים את השחקן שמגלם את אוקטאי ממריאם רק בגלל דמותו המחליאה. מתי אנשים ילמדו להפריד מציאות לסדרה/בדיה? מה השחקן אשם שאוקטאי דוחה? ככה כתוב בתסריט ואם השחקן מצליח לעורר שנאה בדמותו כנראה שהוא עושה את התפקיד כמו שצריך. גם ההפך, שחקנים שמגלמים דמויות נהדרות וכובשות לא בהכרח הם ככה גם במציאות. חואן דארטס הוא הדוגמה המצויינת לכך. או לא קיצוני, היו ויש וגם יהיו מקרים ששחקנים יגלמו דמויות שונות מהן במציאות כמו ג'רלדין בזן שגילמה את אלנה מבאהבה אין חוקים שאמרה שהיה קשה לגלם אותה ולהבין אותה כי עשתה דברים שלא הסכימה איתם ושלא הייתה עושה את מה שדמותה עשתה.

evglev1

Well-known member
מנהל
באמת לא ברור איך אפשר לערבב דמות ושחקן

ובדרך כלל דווקא אוהבים שחקנים שמשחקים רשעים על יכולתם להעביר את הדמות.

לגבי ג'רלדין בזן זה מפתיע לאור העובדה שגם בעמק התשוקות, גם במישהו צופה בך ולפי מה שהבנתי גם בויקטוריה היא גילמה דמות די מעצבנת. בעמק התשוקות היא בכלל הייתה מפלצת, גם אם לא רצחה אף אחד ובסוף התחרטה.

sunrize1

New member
"הכלה מאיסטנבול"

שלום לכם,
הרבה זמן לא הייתי כאן והרבה זמן לא עקבתי אחרי טלנובלות.
עברתי תקופה מאוד קשה שבסופה אמא שלי שלי נפטרה...
כדי להסיח את דעתי קצת אני רוצה לצפות באיזו סדרה אבל מי שמכיר אותי יודע שאני לא אוהבת לראות מהאמצע.
שמעתי ש"הכלה מאיסטנבול" מאוד מומלצת ורציתי לראות אבל באתר של וואלה אין תרגום לפרקים.
יש עוד מקום שבו אוכל לצפות בה?
תודה מראש

evglev1

Well-known member
מנהל
משתתף בצערך

הבנתי שהתקלה ברגום באתר וואלה זמנית ועובדים על תיקונה.

elall

Member
מנהל
משתתפת בצערך, שלא תדעי עוד צער

אני אשלח לך בפרטי

למעלה