אתגר 39 הימים
ירדנו לספירה חד ספרתית

B R A Y E R

New member
מנהל
יום 8

הקאמבק הכי טוב
למי לדעתכם יש את סיפור הקאמבק הכי טוב לאורך העונות - מהתחתית לפסגה?

אורישקי

New member
דניס

יש הרבה סיפורי קאמבק יפים אבל בכל זאת זה אשכרה השתתפות בכל מועצת שבט שהייתה מתחילת המשחק
&nbsp
אם אני בוחר על משהו שהוא יותר כללי ולא סיפור של עונה אחת זה סירי - כי במקרה שלה מעבר להצלחה המרשימה שהפכה מבטטת ספה לשחקנית שהגעיה רחוק, לאורך העונות זה נשמר והיא הפכה להיות אחת השחקניות הכי אהובות וחזקות שהמשחק ידע

סטילהוק

New member
קלי וונטוורת'

Kelley is currently the greatest day count improvement of any returning castaway in their second season, surviving 25 more days from San Juan del Sur to Cambodia

שלא לדבר בכלל על איזה קאמבק אדיר היה לה...
כמובן שהרבה פה לא יסכימו איתי, אך זו לפחות דעתי.

noamlah

New member
וגם מוניקה לדעתי עוברת אותה

הודחה חמישית בעונה המקורית שלה כמו קלי
ובעונה 27 הגיעה לפיינל 2

סטילהוק

New member
מוניקה לא עוברת אותה, למעשה הן תיקו

בגלל שקלי הודחה ביום ה 13 והגיעה ליום ה 38
ואילו מוניקה הודחה ביום ה 14 והגיע ליום ה 39
כך שיש תיקו של 25 לשתיהן. אבל הן היחידות שעשו כזה קאמבק מעונה אחת לשנייה.

אני יכול לחשוב על הרבה

אבל לדעתי הקפיצה הכי גדולה היא של הולי ב21. מהמשוגעת העונתית היא הפכה לקולד ביץ שמנהלת את העונה (אפשר להתווכח שסאש ניהל אבל היה לה חלק בלתי ניתן לערעור בערבוב ותחילת המיזוג)
&nbsp
רוצה לציין את ליל מעונה 7 שלמרות שהיא עומדת נגד כל דבר שאני מאמין בו, היא הפכה מחניכה צנועה בבני עקיבא לשחקנית דיווה (גרועה ועדיין)
כריס ב9, סירי ב12, דייב ב33 וכריסי ב35 גם בחירות ראויות

noamlah

New member
אתן את הכבוד לוספיה

גם בגלל שהרבה כולל אני לא ממש נתנו לה כבוד כשהעונה שודרה
הייתה בשבט שהפסיד שלוש פעמים ברציפות, מצאה את עצמה במיעוט באיחוד ויצאה משם, מצאה את עצמה שוב במיעוט בפיינל 4 ושרדה (אמנם בגלל חסינות אבל היה לה המון שכנוע שעבד) הגיעה לפיינל 2 וניצחה
היא עדיין לא חביבה עליי בגלל הצדקנות שלה אבל מגיע לה הכבוד

אני חושב שהיא הייתה השחקנית האמיתית של העונה ואיכשהוא קאת'י שהייתה הרבה יותר רגשנית ואימפולסיבית ממנה גנבה לה את הספוטלייט, גם בגלל שהקהל לא היה מוכן לקבל עדיין שחורים בתור שחקנים טובים וגם לא היה ממש כבוד למשחק אנדר דה רדאר עד שהגיעה סנדרה שלוש עונות אחריי

עוד מישהי שחשבתי עליה היא קריסטי מעונה 3 אוסטרליה מהמושבעים לא האמין שתגיע לסוף ויצביעו לה

sapir aloud555

New member
סירי

ממישהי שמפחדת מעלים(?!) לשחקנית חזקה
&nbsp
עוד 8 ימים!! נראה לי שאראה את פרק הההקדמה הטיפשי הזה כי ההתלהבות עולה מיום ליום

Bar EL

New member
ללא ספק

כריס אנדרווד
ממודח שלישי למנצח ששיחק חזק מאוד ב3 ימים ששהה במשחק, לא חושב שיש קאמבק גדול מזה בתוכנית

B R A Y E R

New member
מנהל
ספנסרררר

ב2 העונות שהשתתף בהם הוא התחיל את המשחק בתחתית שבתחתית, ופעמיים הצליח לעשות מהפך ולהגיע עד הסוף

nadav1919

New member
ג'ונתן פנר

באיי קוק הוא שיחק גרוע, במיקרונזיה הוא נפצע ובפיליפינים הוא שיחק לא רע

למעלה