אתגר 39 הימים לא יאמן שירדנו כבר לקידומת 1
B B R A Y E R New member מנהל 26/1/20 #2 יום 17 האתגר הכי טוב מכל מאות משימות הפרס/חסינות שהיו לאורך 20 השנים האחרונות, איזה הכי אהבתם?
B Bar EL New member 26/1/20 #5 משימת ההיאבקות סטייל המשימה בעונה 20 שבה הגיבורים ניצחו בנוקאאוט. זה פשוט אדיא לצפייה! ובכללי כל משימה בסגנון הזה (כמו משימת היאבקות בחול או במים).
משימת ההיאבקות סטייל המשימה בעונה 20 שבה הגיבורים ניצחו בנוקאאוט. זה פשוט אדיא לצפייה! ובכללי כל משימה בסגנון הזה (כמו משימת היאבקות בחול או במים).
א אורישקי New member 26/1/20 #6 האתגגר שהכי הכי אהבתי זה לדעתי... אתגר הפיינל 4 בעונה 18 (בכללי היו בגמר הזה משימות מדהיימות). אני מאד אוהב את המשימות מבוך שהם רצים ומחפשים פאזל, ואישית האתגר הזה שהיה בנוי בצורת עכביש היה ממש ממש יפה בעיני.
האתגגר שהכי הכי אהבתי זה לדעתי... אתגר הפיינל 4 בעונה 18 (בכללי היו בגמר הזה משימות מדהיימות). אני מאד אוהב את המשימות מבוך שהם רצים ומחפשים פאזל, ואישית האתגר הזה שהיה בנוי בצורת עכביש היה ממש ממש יפה בעיני.
א אורישקי New member 26/1/20 #9 אוי ושכחתי עוד אתגר שממש חבל שכבר לא עושים כמה עונות האתגר עם השאלון שחושף את האמת (מה חברי השבט עונים בשאלון אחד על השני, וגם הורדת הלפידים/קוקוסים/וואטאבר בעצם חושף מה המצב החברתי
אוי ושכחתי עוד אתגר שממש חבל שכבר לא עושים כמה עונות האתגר עם השאלון שחושף את האמת (מה חברי השבט עונים בשאלון אחד על השני, וגם הורדת הלפידים/קוקוסים/וואטאבר בעצם חושף מה המצב החברתי
S sapir aloud555 New member 27/1/20 #16 זה מה שרציתי לכתוב אחד האהובים עלי, וכמעט תמיד קורע מצחוק   הלוואי ויהיה משהו כזה בעונה הקרובה עם שאלה כמו "למי לא הגיע לנצח?"
זה מה שרציתי לכתוב אחד האהובים עלי, וכמעט תמיד קורע מצחוק   הלוואי ויהיה משהו כזה בעונה הקרובה עם שאלה כמו "למי לא הגיע לנצח?"
B B R A Y E R New member מנהל 26/1/20 #7 יש אתגר שכל עונת אולסטארס אני מחכה שיחזור טריווית הישרדות! אהבתי את זה ממש ב8 ו16 ומבאס שזה לא חזר יותר אולי הם מפחדים שהאולסטארס יפדחו את עצמם כמו שקרה ב16
יש אתגר שכל עונת אולסטארס אני מחכה שיחזור טריווית הישרדות! אהבתי את זה ממש ב8 ו16 ומבאס שזה לא חזר יותר אולי הם מפחדים שהאולסטארס יפדחו את עצמם כמו שקרה ב16
ס סטילהוק New member 27/1/20 #17 אני הכי אוהב משימות בומבסטיות, ככל שהן יותר גדולות ומורכבות יותר טוב. ולכן משימת המבוך הענק עם כיסוי העניים בגשם, משימת הפירמידה הענקית, משימות המים המורכבות ועוד...
אני הכי אוהב משימות בומבסטיות, ככל שהן יותר גדולות ומורכבות יותר טוב. ולכן משימת המבוך הענק עם כיסוי העניים בגשם, משימת הפירמידה הענקית, משימות המים המורכבות ועוד...
B B R A Y E R New member מנהל 27/1/20 #12 יום 16 רגע הג'ף-יזם הכי מעצבן לג'ף פרובסט היו הרבה רגעים שכולנו סבלנו ממנו והתעצבנו ממנו, מה ה-רגע הכי מציק שלו מכל העונות?
יום 16 רגע הג'ף-יזם הכי מעצבן לג'ף פרובסט היו הרבה רגעים שכולנו סבלנו ממנו והתעצבנו ממנו, מה ה-רגע הכי מציק שלו מכל העונות?
N noamlah New member 27/1/20 #13 ההסבר של ההדחה של קימי בקמבודיה עם הלוח הזה בדיבור מתלהב ואינפנטילי זלזול טוטאלי בקהל שצופה בתכנית קדימה ג'ף, הקהל שלך לא מטומטם, תמשיך את הפרק!!!
ההסבר של ההדחה של קימי בקמבודיה עם הלוח הזה בדיבור מתלהב ואינפנטילי זלזול טוטאלי בקהל שצופה בתכנית קדימה ג'ף, הקהל שלך לא מטומטם, תמשיך את הפרק!!!
S sapir aloud555 New member 27/1/20 #15 הראשון שעלה לי לראש זה סירי על הקורה בGC שהכריח אותה לסיים את האתגר, ואז בגמר הוא החזיר את הנושא על איזה יופי שהיא הצליחה לעשות את זה כאילו זה הישג למי אכפת???
הראשון שעלה לי לראש זה סירי על הקורה בGC שהכריח אותה לסיים את האתגר, ואז בגמר הוא החזיר את הנושא על איזה יופי שהיא הצליחה לעשות את זה כאילו זה הישג למי אכפת???
ס סטילהוק New member 27/1/20 #18 בכל פעם שהוא מנסה לחשוף בכוח מה שהמתמודדים מנסים להסתיר היו לא מעט הדחות בגלל התערבות של ג'ף וניתוב ההדחה לכיוון מי שהוא רצה שיודח.
בכל פעם שהוא מנסה לחשוף בכוח מה שהמתמודדים מנסים להסתיר היו לא מעט הדחות בגלל התערבות של ג'ף וניתוב ההדחה לכיוון מי שהוא רצה שיודח.
א אורישקי New member 27/1/20 #19 ההסבר עם ההדחה של סירי!!! הכי חרפן אותי וגם ההידבקות שלו ללרדת על מתמודדים גרועים במשימות. יש גם את הקטע הקלאסי של she voted out her mom!!! אבל זה הפך לסוג של ליין אפ קומי אז אין םע זה בעיה.
ההסבר עם ההדחה של סירי!!! הכי חרפן אותי וגם ההידבקות שלו ללרדת על מתמודדים גרועים במשימות. יש גם את הקטע הקלאסי של she voted out her mom!!! אבל זה הפך לסוג של ליין אפ קומי אז אין םע זה בעיה.