טוב, אי האלילים הזה ממש מגוכח חח
רוב וסנדרה סוגדים לעצמם ומתיימרים ללמד שורדים להיות שורדים טובים יותר
מילא רוב, אבל מה סנדרה בדיוק יכולה ללמד?
ישבה ולימדה את אליזבת איך מדליקים אש כאילו היא אי פעם הדליקה
ואז מציעים לה להתחרות מול רוב, כאילו זה באמת כוחות, ומפתים אותה ללכת על זה ולקחת סיכון
אישית לא מבין למה היא בכלל שקלה את זה.. אבל הרג אותי איך אחרי שהיא הפסידה הם כאילו מנסים ללמד אותה לקח שהיא קפצה מהר מדי על הסיכון הזה
אם הייתה מנצחת אותו היו אומרים לה כל הכבוד תלמדי לקפוץ ככה על סיכונים, זה משתלם..
מה יהיו הדברים הבאים שרוב וסנדרה ילמדו? ואיך יבחנו את זה?
באמת שזה לגמרי מיותר והעונה יכלה להסתדר יפה גם בלעדיהם
כי כמו שזה נראה באמת יש לנו אחלה קאסט, מאוד מגוון, נראה ששוב יש קאסט של כאלו שבאו לשחק.
בשבט הכחול אהבתי את איך שג'נט המבוגרת הפתיעה ונכנסה לעניינים, הדליקה אש.. אהבתי!
ג'ייסון לעומת זאת עיצבן, ומסתמן שעיצבן שם את כולם
מקווה שיהיה כמו ההוא מאי הרוחות שהודח על ההתחלה, ולא כמו דיוויד או קוקרן שנאלץ לסבול עונה שלמה..
אהבתי מאוד גם את דן ואת טומי ובכללי שבט ממש חמוד

בשבט הכתום איליין ללא ספק הכוכבת של הפרק, התבאסתי שזה נהפך לראש בראש בינה לבין רוני, אבל הוא גם שיחק פחות טוב ממנה (היה ממש שקוף שהוא היחידי שעומד שם עם מבט רציני בזמן שכולם צוחקים ממנה, ואז הוא לוקח אותה לשיחה כאילו לכרות ברית.. ששניה אחרי זה הולך ומפר אותה בצורה מאוד גלויה... מה ניסית לעשות?)
אני מקווה שאהרון ודין יסתדרו בלעדיו כי אותם אני דווקא מחבב, ואולי טום או וינס(שרוב וסנדרה אמרו שאוהבים, ואני מקווה שזה לא מעיד על כלום שהראו לנו את זה) יעופו בקרוב, כי פחות אכפת לי מהם.
מרגיש לי שתהיה אחלה עונה!