טוב, נראה לי שאני הולך ומתייאש מהעונה הזאת. שמישהו יסביר לי למה לכל הרוחות הם השאירו את קארישמה שכל כך גרועה במשימות וגרמה לשבט החדש שלה להגיע למועצת שבט. הרי היא אשמה שהם הגיעו בכלל למועצת השבט. וצודק בוסטון רוב שהלך עליהם ומעכשיו הם לא ינצחו באף משימה, לא פרס ולא חסינות. הטיפשים האלה פשוט ירו לעצמם ברגליים עם ההחלטה פה אחד להשאיר את קארישמה. ולא שאכפת לי שטום הודח, ממש לא, בקושי אנחנו יודעים מיהו מרוב זמן המסך הכל כך קצר שקיבל, ועכשיו אפשר להבין גם למה. אך להשאיר את קארישמה זה לדפוק לעצמם בכוונה את הסיכויים לזכות במשימות הפרס והחסינות ולהגיע שוב ושוב למועצת שבט ולהדחה.
אז על נורא אני ממש לא מתפלא שהיא כזאת מטומטמת להשאיר את קארישמה, וגם את ג'ק אני עדיין לא ממש מכיר היטב בשביל להבין על מה הוא בדיוק חשב בהצבעה הזאת, אבל קלי? האם היא שוב נכנעה ללחץ החברתי של השבט שלה כמו בהדחה של מולי? וג'נט שבכלל טענה בטסטות שהיא מחבבת את טום ושהוא מסוג האנשים שתמיד אומר את מה שעל ליבו ולא הולך סחור סחור, ועל ג'מאל הייתי חושב שהוא קצת יותר חכם, או שאולי נתתי לו יותר מדי קרדיט...
ותגידו, רק לי משימת השליחים בזחילה בחול הזכירה את המשימה הראשונה של עונת הישרדות הישראלית האחרונה? הרי זו בדיוק אותה משימה, רק שהסיום שלה שונה, בישראלית הם היו צריכים לקלוע לסל בסופה, ופה הם היו צריכים לפתור פאזל בסופה.