המתמודדים חוזרים למחנה והכלב האהוב על כולם מתחיל לפקשש. מה שמחליט האם בגידה היא מהלך טוב או לא, הוא מבחן התוצאה, ואני חושש שבמבחן הזה וורדוג עלול להוציא ציון נכשל. ומה קשור גווין עכשיו? מה אתה מתפרץ עליו? שתוק! אה, רגע, אתה כלב - שב! בנקודה הזו ממש מתחילות להימאס עליי עכשיו הפרסומות שמועלות יחד עם הפרקים, כבר ארבעה שבועות כמעט לגמרי ברצף. מה הקטע?! ועכשיו מתמודדים מזוהים לפי הכוח שלהם? לא עיר המוצא, לא המקצוע, רון מזוהה כ"יש לו יתרון קול כפול".
אני חושב שהמתמודד הכי פחות אהוב עליי שעדיין במשחק כרגע הוא ריק - אה סליחה, דוונס. אני חוזר ושואל, מה לעזאזל הוא עשה שהוא זוכה לכבוד להיקרא בשם המשפחה?!? והוא בברית עם וורדוג, וגם רון איתם. זה די קשה לדרג עונה כזו, כשיחסי הכוחות משתנים כל הזמן וכולם באו לשחק. וכמובן, כ-ו-ל-ם חוץ מאשר וונדי וקית' עוד יכולים לשנות את דעתי עליהם כמושבעים. לכו תדעו, אולי רים תיתן "נאום אנטיכרייסט" ואני אעלה אותה לראש הטבלה! בעצם לא, יש דברים שלא ייתכנו.
הפרק יש אתגר פרס, אבל שוב לא מראים את הבחירה. זה כבר מתחיל לייגע, ויותר מזה - מוריד פן אסטרטגי שבעבר הקים והשמיד בריתות. וככל שמודחים יותר שורדים, נותנים יותר זמן מסך לאי ההכחדה. אבל קלי מקבלת זמן מסך גדול מהרגיל, אז אני מקווה שהיא תחזור! או דיוויד, או אוברי, או אפילו אריק. מתחיל להיות מחסור בתותחים רציניים, ואם וורדוג מודח הפרק המחסור רק יחמיר! רון מתחיל לשחק את המשחק, בשעה טובה, ואילו ריק הופך לאיום הראשי. הוא הולך למצוא בני ברית חדשים, כן? אולי למצוא אליל? בטוח יש אחד חדש אחרי שקלי הודחה! אבל לא - הוא בונה על חסינויות. אם איכשהו הוא יזכה, אולי אפילו אחרי עוד הדחה וחזרה נוספת, אפילו פאביו יהיה עדיף בעיניי.
וראו זה פלא, ריק זוכה בחסינות. רון יוזם הדחות, וורדוג תותח כבר מההתחלה, וגם גווין חושב על המשחק. מה שמשאיר את הציור השבועי לילד - לאן נעלמו הנשים? איפה תחילת העונה? קלי באי ההכחדה, וגם אם תחזור, היא בעצם הודחה. לורן מצאה אליל בתחילת העונה וכרתה ברית עם קלי, ומאז גורנישט. ויקטוריה יזמה היטב את ההדחה של אוברי, אבל מתחילת המיזוג - זילצ'. ג'ולי לפחות יוזמת, אבל אני לא בטוח שמישהו לוקח אותה ברצינות. מהבטחה של עונה עם הרבה כוח נשי, העונה הפכה... לכל עונה מודרנית אחרת. עם החזרת מודחים ומלא טוויסטים מעצבנים, אז העונה הזו איכשהו עלולה גם להיות גרועה כמו כל עונה מודרנית אחרת. כמה זמן עבר מאז עונה 33? ועם הטוויסטים ההולכים וקרבים, אני מרגיש שכל מה שעשה את הישרדות לאט לאט מתפרק, וכמעט ואין יותר שום דבר שהפך את הישרדות לנעלה מתוכניות ריאליטי אחרות.
אז וורדוג מודח, עדיין בין הפייבוריטים שלי למרות כמה טעויות הפרק, ותוך כדי התעלמות חיננית מחסדי עבר, אני מעדכן את הדירוג שלי:
1. קלי
2. וורדוג
3. רון
4. לורן
5. דיוויד
6. גווין
7. ויקטוריה
8. אוברי
9. אריק
10. ג'ולי
11. אורורה
12. ריק