אחרי שהספקתי להתאושש קצתתתת
איזה פרקקקקק
מאיפה להתחיל?
הרגיש לי כאילו אחרי שעה אני כבר כל כך בתוך זה ועברה כבר חצי עונה, שלא תפסתי שיש עוד תקופה של המון הדחות.
אז ננסה להתחיל ומקווה שלא אשכח כלום:
* היה פרק קורע מצחוק, מצאתי את עצמי נקרע באמת כמה וכמה פעמים.
* ההתחלה הייתה ממש ממש ממש ממש ממש מרגשת.
* המשימה הראשונה הראתה כבר כמה כולם היו כל כך בתוך זה.
* הטוויסט עם הtokens בנוי ממש טוב ולדעתי יכול להוסיף הרבה למשחק. גם אי ההכחדה כל כך נדרש בעונה כזו.
* אני אמנם לא אוהב בדרך כלל ששולחים למתמודדים אלילים מאי ההכחדה אבלללל: 1. הם ידעו שיש סיכוי שזה יקרה, 2. יש פה בעצם מהלך שדורש מחשבה - גם מצד מי שבאי ההכחדה שצרריךל חשוב למי להביא את זה, וגם שיקול של מי שבמשחק האם כדאי לו לקחת את האליל. 3. מה אכפת לי, לקווין יש אליל
* כשראיתי את בוסטון רוב ופארווטי עובדים חזק בשבט אחד ואת סנדרה וטוני עובדים חזק בשבט אחר אני ממש הרגשתי כמו ילד שההורים שלו התרגשו לפני כמה שנים ופתאום מתחילים לחזור. ממש תיקון לעונות שלהם
* באופן כללי כל השחקנים האלה הזכירו למה תמיד יש להם את זה.... בוסטון רוב עם כמה שאפשר להגיד שהוא מאוס או לא למות עליו פשוט מראה כמה יש לו את הכריזמה והאלגנטיות הזו גם כשהוא כבר הזדקן ונראה לא בכושר כמו פעם. שיחק מבריק בחלק שלהם הפרק. כנ"ל פארווטי וזה די מדהים איך שניהם באמת הצליחו להוריד את המטרה הענקית מהם לפחות לשלב הראשון של הפרק.
אם כבר מדברים על הכחולים אני אתמקד במה שהיה בשבט שלהם:
* אני ממש ממש ממש אוהב את אית'ן! הוא משעשע ונראה שבא עם תשוקה ענקית למשחק, ולדעתי הוא יכול להיו תמהפתעות העונה. מזכיר לי את ורנר בקמבודיה רק פי מאה יותר חכם.
* אהבתי איך שדני יצאה מהמצב הלא נעים שהגיעה אליו למצב שבו היא ובוסטון רוב בברית. התנהלות חכמה מאד של שניהם שלא סירבלו את המצב. בוסטון רוב שניווט את השיחה ביניהם כמו שרק הוא יודע ודני שלא בילשטה לו יותר מדי ולדעתי כן רכשה את אמונו.
* בן היה הפתעה בעיני! הוא שם כדי לשחק, מגדיל ראש, מדבר עם כולם ונראה שבקשר מאד טוב עם מישל. באופן כללי הוא היה מאלה שחשבתי שיהיו מטרה די מהר ונראה שהוא רוצה להוכיח את האיכויות שלו ועל כן סחטיין.
* ממש אהבתי את הברית של דניס ואדם וממש התבאסתי שהם הפכו פתאום למטרה רנדומלית כזו כי הלכו ליער, ולכן שמחתי שנשארו.
* מאדדדד חבל לי בשביל נטלי ומסכים עם ברייר מצד אחד. מעדיף בקונוטציה הנוכחית את דניס ואדם (למרות שאדם לא פייבוריט גדול שלי כמו נטלי). הם היו שאננים מדי,. נטלי היא לגמרי שחקנית שצריכה להתעורר על עצמה ולחטוף איזה שוק כמו שהיה לה עם אחותה וג'רמי בסאן חואן דל סור. הייתי כן שמח לראות אותה מתעצבנת וחוזרת למשחק עם יותר דרייב כי חבל לי שלא הספקנו לראות שחקנית כמוה משחקת יותר.
* מרוב שהיה מהלהראות בפרק לא ראינו את התגובה של ג'רמי להדחה של נטלי באמת. הרי אחת הסיבות שנטלי עפה היא ככל הנראה כי רוב רצה את ג'רמי לעצמו. בכללי מפתיע אותי שההפקה שמה את שניהם באותו שבט .אני מבין שהיו דברים כמו סנדרה-טוני-שרה או סנדרה-טייסון או רוב-פארווטי ששמו ביחד באותו שבט אחרי ששיחקו ביחד, כי בכל זאת אין ברירה, אבל ספציפית שניהם היחידים ששיחקו אחד עם השני ועו דהיו בקשר טוב אחד עם השניה, ולכן יותר התבקש שיהיו ביחד באותו שבט..... היה יותר מתאים נגיד אם היו מחליפים בין נטלי לשרה בשבטים או משהו כזה. אבל נו שוין, זו גם בעיה שלהם.
השבט האדום:
* ממש אהבתיאת הפלאשבקים לעונות קודמות ואפילו למשחק הפוקר של קים-טייסון-ג'רמי-רוב.
* משחק הפוקר - ממש ממש אהבתי שיול היה מודע לכל הסיפור הזה ודיבר בגלוי על הפרימייד שאנשים דיברו עליו, וכמובן השתמש בזה כדי ליצור חבורה כזו שתהווה איום.
*באופן כללי יול הוא אחד ההפתעות שלי, חשבתי שהוא לא יחזיק כל כך בעונה חוזרת אבל הוא הראה שיש לו את זה. עשה שיעורי בית וידע יפה מאד לקרוא כל אחד. הMVP של הפרק ביחד עם בוסטון רוב לדעתי.
* במקביל ליול יש את סופי שגם הפתיעה לטובה הפרק, במיוחד במיוחד נקרעתי המכינוי שלה לסנדרה וטני ושרה - ברית הגרידיים -D זה כל כך מתאר אותם נכון
* אמבר מותק אבל פות הסתגלה למשחק כמו שהוא, האיום שלה היה ענק וקים וטייסון די זרקו אותה מתחת לאוטובוס כדי להישאר.
* העריכה לש קים מננסה בניסיון די פתטי ונואש להשתחל לרוב הזכירה לי קצת את העריכה של סירי בפרק הראשון של עונה 34, מה שאומר שלדעתי היא תישאר ותגיע רחוק יותר כמו הרבה אנדרדוגים כאלה ואחרים. מאמין שיתנו לה כמה ימים והיא תתעשת.
* איזה כיף היה לראות את טוני מנסה להחזיק את עצמו לא להתפרע שם
ונראה שהוא עשה עבודה טובה בזה. חבל שלא הצליח להעיף את טייסון אבל לא נורא. טייסון בכלי די הזדקן
* היה כיף לראות גם את הקווין משחקת. רגועה, יודעת מה להגיד ומתי, ותמיד מנצלת את זה שיש דבים שנתפסים מאיימים כמוה כדי לדאוג שהיא בקושי תהיה מטרה. אני עדיין לא ראוה אותה מגיעה רחוק גם בעונה הזו אבל מספיק שהיא תשרוד עד הערבוב וזה מכובד.
הנקודה הכי מעניינת שיש בפרק הזה זה מה לעזאזל החתול השחור שעבר בין המריאנואים לסנדרה בשבועיים שלפני העונה הזו...
הרי כבר בראינוות אמבר אמרה שרוב הזהיר אותה מסנדרה ואמר שהוא לא סומך עליה אחרי שהיה איתה ב39, שניהם "הצביעו" נגד סנדרה כששאלו אותם את מי הם מעיפים ראשונים. סנדרה אמרה שם שהיא לא סומכת על אמבר (עוד לפני שידעה שרוב משחק), אמבר בעצמה ניסתה לזרוק את השם של סנדרה, ואז קרה שהם בכלל נפגשו שוב. ועכשיו רוב מעדיף לעבוד עם פארווטי ולא עם סנדרה ובפרומו לפרק הבא נראה שזה רק מתחמם......... מעניין אותי בדיוק מה המהות של הסיפור הזה כי לפי איך שזה נראה המריאנואים החליטו להתהפך על סנדרה והיא כמובן השיבה במלחמה. לדעתי אנחנו עוד נרגיש מהסאגה הזו (אני לגמרי רואה את רובה עף בקרוב וסזנדרה קצת אחריו, אולי על ידי פארווטי אפילו).
* המוזיקה מדהימה כרגיל
וחוץ מזה איזה כיף!!!
בטוח שאצפה היום שוב ואזכר בעוד כמה דברים