אחד הדברים שאני הכי אוהב בעונות אולסטארס, זה שלפעמים יש ליהוקים ששוברים מיתוסים
בפרק הקודם נשבר המיתוס על אמבר השחקנית ה"לא פחות טובה מרוב" שהרי בכלל לא התמרמרו על הנצחון שלה, פשוט האמינו שהגיע לה יותר מרוב
והפרק הזה נשבר המיתוס האולי הגדול ביותר - דני מגואטמלה, המנצחת המהוללת שלא עשתה כלום לאורך עונה שלמה, אך מסתבר שבשקט בשקט, מאחורי הגב של ההפקה, בקטעים שלא צולמו ולא שודרו מעולם, היא הייתה המאסטרמיינד שהינדסה את כל ההדחות ופשוט לא סיפרה על זה בוידויים

אז לא, מדובר במישהי שאין לה מושג עד היום בנוגע להישרדות, גם אחרי הניצחון שלה היא לא ממש עקבה אחרי התוכנית, והתמזל מזלה להשתחל לגמר בזכות חסינויות+טעות של שורד אחר

מה קיבלנו ממנה הפעם?
על היום השני של המשחק מתבטאת מול כמה שורדים, שמסתבר שעל חלקם לא היה לה שום סיבה לסמוך, נגד השורד הכי דומיננטי בשבט ומנסה לארגן הדחה שלו.
המידע כמובן מגיע לרוב, והוא בחוכמתו מחליט לגשת אליה עם האולד סקול ולמנף את זה כדי להציע לה הזדמנות שניה ביחסים בינהם - ולכרות ברית רביעייה (איכשהו היא קיבלה כאן בפורום קרדיט על זה, לא ברור לי למה)
4 ימים בודדים עברו מאז, ודני מגיעה למסקנה שהאולד סקול רוצים להדיח אותה(?!?) ושהיא לא יכולה יותר לסמוך על פארווטי, שלטענתה הייתה הכי קרובה אליה בשבט
אז היא עושה את הדבר הכי לא הגיוני שאפשר לעשות - והולכת לדבר שוב עם אותה חבורת שורדים איתם דיברה ביום 2 וניסתה לשכנע אותם להדיח את רוב, וכבר הוכיחו שהם לא אמינים כי זה דלף החוצה, והפעם מנסה לשכנע אותם להדיח את פארווטי, מי שלפני שניה הייתה בת הברית הכי קרובה שלה, לטענתה
היא ממשיכה באותו קו של חוסר הגיון מוחלט, והולכת לרוב(מי שהיא הפסיקה לסמוך עליו בטענה שהוא והברית מנסים להדיח אותה) ואומרת לו שהיא מתכוונת להדיח את פארווטי(מי שהיא יודעת שהוא בן ברית קרוב שלה)
כל השבט שרק לפני שניה 2 הבריתות הגדולות תכננו לעשות מהלך גדול נגד מישהו מהצד השני, נחשפים להתנהלות התמהונית של דני, 2 הצדדים מבינים שאי אפשר לסמוך עליה ולהשאיר אותה במשחק זה מסוכן לכולם כי היא ג'וקר, וככה קורה שהיא אשכרה מודחת פה אחד 8-1
לא יאמן

אחרי 2 הפרקים האלו, אני רוצה לראות מישהו שממשיך לכתוב שדני שחקנית טובה