היה טיפוס מצחיק וחכם שדיי תפס שליטה מהר על השבט שלו, נדפק בגלל המספרים ולא ממש מקבל קרדיט על פירוק ברית רוטו למרות שבהחלט מגיע לו כי הוא העביר את קאת'י
בעונה 8 עודדתי אותו ואת אמבר ואהבתי את הסיפור שלהם
אני דווקא לא הכי אהבתי אותו בעונה 4, אבל הוא כן שיחק חזק בעונה 8. לאחר ארבע עונות, הוא סוף סוף ניצח, אבל זה די הרגיש שעיצבו את העונה בשביל רוב. אני חושב שהוא מאוד חכם ושחקן טוב, אבל לא מבין הניצחונות שהרשימו אותי.
זה הכי מתאמץ שלי בלהגיד עליו משהו חיובי
מדובר בפוץ שכל עונה משחק באותה דרך, דורך על אנשים ומתייחס אליהם מגעיל, וניצח רק בנסיון הרביעי שלו בעונה שמוקפת במעריצות שלו ובחבורה של חדשים שלא מבינים במשחק
אם כי מאוס כבר.
בכל מקרה המהלך הכי גדול שלו בעיני היה שיטת הbody system שהמציא בשביל חברי השבט שלו - ככה הוא בעצם גרם להם לפחד לדבר עם כל מישהו אחר שהוא בברית השנייה וכך מנע מכל אחד מהם לחשוב על לעבור צד אפילו.
כולם. אחד המשחקים החברתיים הכי מדהימים שהיו בתוכנית.
סיירה בעצמה אמרה שהיו לו המון המון שפוטים קטנים שפשוט אמרו לו תמיד מה הולך לקרות ומי נגד מי, מעטות מאד הפעמים שהוא קיבל בליינדסייד בעונה הזו והשם שלו נרשם בעונה כל כך מורכבת ולא יציבה לראשונה רק בפיינל 6.

הוא ידע שיבוא כאיום גדול במשחק ולכן מהיום הראשון כרת ברית עם אנשים דומיננטים או מאיימים במשחק (אנדרו, טאשה, ג'ו ופישבאך).
וככה בעצם כל האיחוד הם שמרו עליו ודיי קיבלו את כל האש לפניו (בעיקר ג'ו ופישבאך) , ללא ספק אסטגטגיה שהוכחה כמוצלחת.