בכללי עם הזמן הבנתי שאמבר ממש לא סתם נגררה אחרי רוב ושהיה לה הרבה חלק בהצלחה שלהם כזוג, הרוגע שלה והמשחק החברתי שלה באמת ראויים להערכה.
חושב שתפסתי את זה דווקא רק כשראיתי את המירוץ למיליון שהם היו בו.
פשוט כי הרעיון להדיח את ג'רי ולהשאיר את אמבר היה של קאת'י ולא של לקס וזה על פי אישור של שניהם אחריי הפרק
כך שמה שרוב אמר ללקס כנראה לא השפיע כמו מה שאמבר עשתה אחר כך וההפקה שמו על זה דגש בשביל הסיפור של הפרק
לא יודע, עם כל שנאתי לרוב באמת שאני לא מוצא על מה לתת לה קרדיט, היא ניצחה ממרמור של מי שהוא בגד בהם, כל השאר תירוצים
באותה מידה ג'נה לואיס יכלה לנצח אם הייתה לוקחת חסינות ולוקחת את אחד מהם לגמר
הוא כן הצליח יפה מאד להגיע למצב שבו הוא מגיע למיזוג כשראס הוא השילד שלו, להדיח את אראס-ויטאס-טינה בזמן ואז בעצם להגיע למצב שהבריתות מתעוררות על בההברית שלו בשלב די מאוחר
פעם הוא עיצבן אותי אבל אני כבר יותר מבין אותו. אז מקווה שיהיה כיף איתו ב40.
ואני מניח שהכי אפשר לזקוף לטובתו שהוא שחקן חברתי ממש טוב שגם ב18 ואפילו ב20 הרבה אנשים התחברו אליו ..

אני לא חושב שימהרו להדיח אותו כי הוא לא איום אינטלקטואלי... וכיף סביבתו אני גם חושב שהרבה מכירים אותו ..הוא עלול להגיע מאוד רחוק. מצד שני אני גם חושב שיש הרבה שחקנים מאוד אסטרטגים בתכנית והוא לא יוכל להיות ברמה הזאת וזה בטח יתנקם בו במיזוג לצד העובדה שהוא איום פיזי.
השבט של קרובי המשפחה לא היה קאסט מוצלח במיוחד (השבט היחידי בהיסטוריה שלא מצאו אליל חסינות)
וגם הקאסט של האולסטארים לא היה כזה משהו וכלל ליצן אחד שפרש, 2 מנצחים(מטרות מיידיות) והיתר שחקנים גרועים
רק עם קאסט כזה חלש הוא יכל לנצח, ביתר העונות שלו הוא נפל בגלל שהיו שחקנים יותר דומיננטים ואינטלגנטים ממנו
מרגע שהיה מסומן הייתה תחושה עליו שהוא כל הזמן כועס על זה שרוצים להדיח אותו ולא מוכן לעשות כלום בנידון מעבר למציאת האליל. היה לו הרבה הזדמנויות וימים לנסות לתקן את המשחק שלו והוא לא הצליח.
וגם לפני שהיה מסומן, לדעתי דיוון היה זה ששלט בברית שלהם והשתמש בו.
יש לו יכולות חברתיות וסה"כ הוא הנהיג וקבע הדחות עד הפיינל 7
היה לו רעיון מתחכם וממש רע שהפיל אותו וזה "הסוכן הכפול" שלאחר מכן לא ידע כלכך איך לצאת ממנו מלבד חיפוש אלילים
אבל הוא אמר בראיונות כבר שזו לא תוכל להיות האסטרטגיה שלו הפעם
כמו כמעט כל מנצח הוא ישנה את המשחק שלו ויחשוב אחרת
ולפי דעתי הוא אחד מאלו שיש להם הזדמנות טובה לתקן ולגם להיות אהוד בפורום הזה הפעם