נראה גנרי ממש. כמו פרויקט של יוביסופט.
הגרפיקה טובה זה ברור, אבל אנחנו מדברים פה על משחק Next gen
(לפחות הגרסה המודגמת) וכמשחק Next gen הוא לא נראה מדהים ביחס לחומרה שהוא רץ עליה.
עיתונאים דיברו על מהפכנות יוצאת דופן. סהכ ראיתי משחק סייברפאנקי גנרי דיברו על דברים שלא היו בדור הזה.
איפה בדיוק? הדבר הכי מגניב שהדמות עשתה היה לנטרל את הרובים של איזה אויב משהו שעשינו בבאטמן.
הdialogue options מסורסות. בסגנון של מאס אפקט ופולאאוט 4.
לפחות אם משחקים דמות גנרית יכלו לתת לנו הרבה אופציות בדיאלוג, אבל לא הם הלכו על הגישה הסינמטית המסריחה של פולאאוט 4 ומאס אפקט.
המשחק מרגיש כמו ניסיון של יוביסופט לעשות משחק דאוס אקס. בנהיגה זה מרגיש כאילו המשחק מנסה להיות GTA, בירי זה מרגיש כאילו הם מנסים להיות far cry וברגע לרגע זה מרגיש שהם מנסים להיות דאוס אקס.
הדגש הוא על מנסים, החיבור של כל האלמנטים האלה לא עובד עלי.
העיצוב של העיר יותר מדי ססגוני וצבעוני בשביל להרגיש לי סייברפאנקי.
אם ניקח למשל את אדם ג'נסן בדאוס אקס ואת העולם שהוא חי בו, דאוס אקס מרגיש הרבה יותר אייקוני, מהגנריות שראינו פה.
תוך דקה בטריילר של דאוס אקס ידעת מי זה אדם מה מניע אותו ולמה כדאי לך להתעניין בסיפור שלו, מעבר לזה המראה שלו נחרט לך בתודעה לא משנה מה חשבת על המשחק,דאוס אקס פשוט היה אייקוני
היום, כשכל משחק הפך לסוג של RPG כל מה שראינו פה פשוט נראה פחות מלהיב מאשר אם המשחק הזה היה יוצא במציאות שונה משלנו.
עץ דיאלוגים מסורס? נו באמת אפילו לAC יש עץ דיאלוגים מסורס כבר.
נזק מספרי שאתה פוגע באויבים? נו באמת, זה לא רק ממש מכוער מבחינה עיצובית, אפילו לAC יש את זה.
עץ שידרוגים וכל מיני שיט? טוב שזה לא תקוע כבר בכל משחק.
זה נכון שגם לדאוס אקס יש עץ שיחות די מסורס, אבל שם יש לפחות דמות ראשית אייקונית שמתאימה לזה, האופי של אדם ניכר בשיחות שאתה מנהל וזה מפצה על זה שיש לך פחות חופש (ואפילו אז זה מרגיש יותר מפורט מכאן)
קיצור אמרתי את דעתי, אם הייתם אומרים לי שזה ניסיון של יוביסופט לעשות דאוס אקס הייתי מאמין, ההשוואות לדאוס אקס מרגישות לי מוגזמות, זה לא מרגיש כמו דאוס אקס, זה מרגיש כמו next gen watch dogs בגוף ראשון.
הדבר היחיד שיכול להציל את המשחק זה פשוט אם הסיד קווסטים שלו יהיו כל כך טובים שהם שווים את המשחק לבד סטייל המכשף, אבל בשבילי זה כבר לא יספיק, אני כבר עכשיו חושב שאנשים עשו למכשף כולל לסייד קווסטים שלו, Overhype וזה בטח יהיה המקרה גם במשחק הזה.
קיצר, נחכה שסקוור יתעוררו על עצמם עם דאוס אקס,ולא אני לא חושב שהמשחק ידגדג את סקיירים או פולאאוט 4 במכירות.
אין פה שום מצב ל30M מכירות.