שאלות, חדשות, בקשות

חואן אוסוריו מתכנן קומדיה משפחתית בכיכובו של גבריאל סוטו

אלטאיר חרבו מועמדת לתפקיד הראשי, כך גם אירנה באאבה. לאורה ויגנטי השתתפה בקאסטינג וכך גם דניאלה קסטרו שמסמנת את חזרתה לטלנובלות. מריה סורטה, פטי דיאז, גבי פלאטס, ברברה איסלס לקחו חלק מהקאסטינג.

הטלנובלה נקראית Soltero con hijas ולא ברור אם זה תסריט מקורי או מבוסס על הסדרה הטורקית, בתי.

Hadar169

New member
פרומו ראשון לתקופתית החדשה של גלובו "היינו שש"

"הקשרים שלנו מתחזקים עם הזמן
ולאורך הזמן הכל משתנה:
החיבה הכח שלנו החלומות שלנו
מה שהכי חשוב לי זה להיות עם מי שאני אוהבת
כי כשהיינו כולנו יחד היינו כאחד"

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

עדכונים ושאלות בנוגע לכל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות
שבת שלום!

elall

Member
מנהל
דנה גרסיה מציגה את המשפחה שלה

דנה גרסיה לאחרונה הצטלמה עבור מגזין HOLA קולומביה, וסיפרה על בן זוגה הספרדי, הסופר ועיתונאי איוון גונזלס, על חוויות מהיריון וחיים בתור אימא. בשנים האחרונות היא מתגוררת במקסיקו סיטי, ועדיין מעוניינת להמשיך קריירת המשחק , אבל גם מעוניינת לעסוק בדברים אחרים.

אירנה באאבה נבחרה להיות הראשית לצד גבריאל סוטו

בן זוגה לחיים, בטלנובלה החדשה של חואן אוסוריו. בטלויסה לא הבינו שהציבור המקסיקני שונא אותה והיא תיכשל שם? העיקר באים בטענות למישל רנו. ועוד משהים את הקרנת דראגון במקסיקו. לא חראם? היא עלתה להם הרבה כסף. אחרי זה מתפלאים למה טלויסה במשבר.

snirf

Active member
עשרת הדיברות-החל מראשון הבא בערוץ 166 של הוט

עם תרגום לפי מה שהוט אישרו, לידיעתכם.

JEEPERS CREEPERS 2

Well-known member
ניסיתי ללחוץ על 166 בשלט וכתוב שאין שידור בערוץ זה.

מדוע? ואני בהוט כן..

elall

Member
מנהל
נראה לי רק לדבר עם הוט, אבל אין לי כוח עליהם כי גם ככה

אני לא מתכוונת לראות את הערוץ

ani2006

New member
זה ערוץ בתשלום? והסדרה?באיזה שפה?על מה מדובר?תודה

elall

Member
מנהל
הערוץ פתוח לכולם (למי שיש הוט)

הסדרה היא מברזיל, בפורטוגזית, לא יודעת אם יש לה תרגום בעברית או לא, כי אין לי את הערוץ בגלל בעיות טכניות.
הסדרה היא על משה ובני ישראל במצריים, ויציאת מצריים.

snirf

Active member
תדברו עם הוט דרך הצ'אט/פורום שלהם

פעם אחרונה שהפעלתי את הערוץ הייתה ביום שבת והכל היה תקין...לא נגיש לבדוק את הערוץ עד סופ"ש שוב

evglev1

Well-known member
מנהל
שומר הראש הקוריאנית היא המחליפה של כלתו של אל המים

מה שאומר שיהיו קוריאנית חדשה ושתי קוריאניות חוזרות, זה ברור ששבת בינץ' זה לשידורים חוזרים ונחמד שאחרי שמיהרו להחזיר את אהבה בצרות וכלתו של אל המים חזרו לדרמה ישנות יותר כמו W ושומר הראש, מה שמעלה משמעותית את הסיכויים שישדרו שוב את אגדת הים הכחול.

אבל אני תוהה מה עומד מאחורי הקוריאניות בשבת בינץ' האם משבצת קוריאנית חוזרת קבועה כראוי או שאולי שבת בינץ' היה כדי לאפשר שידורים חוזרים לתקופה שהם סתמו את המשבצת החוזרת עם רסיסים ואחרי נור מתכוונים לבטל את שבת בינץ' ולהחזיר את המצב של שידורים חוזרים של ארבעה פרקים גם בשישי וגם בשבת ולכן אחרי סיום צ'אליקושו נשארו 65 פרקים של נור אז את זה אפשר לסתום עם שלוש קוריאניות שמכיוון שהפרקים הקוריאנים ארוכים יותר זה 4 פרקים ולא חמש אז כלתו של אל המים ושומר הראש כל אחת 16 פרקים בינתיים 40 פרקים של נור ונשארים 25 פרקים שאפשר לסתום עם קוריאנית של 20 פרקים שלא חסרות כאלה. אישית מקווה ששבת בינץ' יימשך וגם שתהיה משבצת קוריאנית קבועה נוספת בשבת בינץ'.

ani2006

New member
תודה.חחחח הוציאו אותה מהאוב? האמת שלא ראיתי.שווה ?

evglev1

Well-known member
מנהל
כן ויוה וינטאג' זה הוצאת דברים מהאוב

סדרה שווה מאוד, רק שאת 40 הפרקים האחרונים הרסו כי השחקנים הראשיים התחילו לצלם פרויקטים אחרים ומריו סימארו נפל מסוס ונפצע אז הייתה יותר במה לדמויות משניות ובעיקר לדמויות הרעות וגם בהתחלה הסדרה התקדמה מהר מאוד אך בסוף הייתה מריחה רצינית שבמקום לסיים את הסדרה אחרי 150-155 פרקים מרחו אותה עד 188 פרקים. אבל סך הכול חוץ מהמריחה המיותרת בסוף הסדרה הייתה טובה מאוד. ובעיקר חורחה קאו בתפקיד כנראה היחיד שלו בדמות טובה, שיחק אותה בתור הסבא בכיסא גלגלים.

למעלה