מסכמ"ש באיחור
משהו טוב שקרה השבוע: נחמד כזה. לא משהו מיוחד.
משהו רע שקרה השבוע: אני קצת לוקח דברים קשה מדי לאחרונה. וכל הזמן כועס על עצמי שאני לא מספיק לעשות דברים. וכל הזמן מתאכזב מאנשים. ואז כועס על עצמי כי אני מתאכזב. וזה סיכום הנוירוטיות השבועי שלי. בקרוב: שבוע חדש, נוירוזות חדשות!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להפסיק לקחת דברים קשה מדי ולהספיק יותר דברים.
התחדשות השבוע: To Bring You My Love של פי.ג'יי הארווי - ידידה קנתה לי תקליט לחג!
סרט השבוע:
"כתב זר" - של היצ'קוק. צפייה נוספת. תכננתי להמשיך את המרתון השבוע אבל יצא שצפיתי רק בזה.
"השער" - ראיתי בקולנוע. סרט אימה. מפגר פצצות ולא מפחיד.
"נער שוליים" (Cry-Baby) - של ג'ון ווטרס הקרוע, עם ג'וני דפ הצעיר. מטורלל לגמרי ומשעשע. ההומור הייחודי של ג'ון ווטרס חוגג (טוב, לא חוגג כמו ב"פינק פלמינגוס", אבל עדיין
)
"מפות לכוכבים" - ראיתי אתמול בקולנוע. אפשר לוותר. סתם.
סדרת השבוע: "אז הרצל אמר" - סדרה של ערוץ 8 מלפני כמה שנים על זהות יהודית/פלסטינית/ישראלית. מעניין. אה, וראיתי פרק מהעונה החדשה של סאות' פארק, אחרי מלא זמן שלא ראיתי
ספר השבוע: קראתי את "זמורת דובדבנים" (אוסף שירים יפניים קלאסיים), ואת "חוכמת זן" וכמעט סיימתי את "Hapworth 16, 1924", הסיפור האחרון של סלינג'ר, שלא תורגם.
שיר השבוע:
Morcheeba - Over And Over
Belle & Sebastian - Waiting for the Moon to Rise
אלבום השבוע: הפס-קול של "בלינג רינג", ו-BTB של איימי וויינהאוס.
מאכל השבוע: לא זוכר.
ציטוט השבוע: יש מלא, מהספרים שאני קורא.
תמונת השבוע: המוטו שלי, לצערי.
תכניות לסופ"ש: טוב, הסופ"ש כבר היה. בעיקר ניסיתי להתקדם עם הסמינר, לקרוא וכאלה. קצת נפגשתי עם חברים.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): איך נגמלים מקפאין? מישהו יודע?