סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

2Dirrty4U

New member
לא באמת יש לי מה לסכמ"ש

שגרה, חיים, עבודה, סיים שיט אברידיי אז ברשותכם אדלג על שלושת השאלות הראשונות.

התחדשות השבוע: פתחו אצליינו מגה-קניון חדש, ענק, בשם שער הצפון או משהו כזה.. בקיצוווור התחדשתי בכמה וכמה בגדי חורף, אמרתי שלום באדידס (מכורה!), קניתי מספר לקים בצבעים חורפיים, מגפים חדשות בסטיב מאדן, Moroccanoil לשיער ו... הא!! מלא חטיפים ועצמות לכלב המדהים שלי

סרט השבוע: הבית הרדוף 2 - צחקתי והרבה! אהבתי את הפארודיות על סרטי האימה, סרט מוצלח לטעמי ומעביר את הזמן בכיף - מומלץ לצפות עם חברים, בירה, פיצוחים, חטיפים ופופקורן!
טיסה 7500 - סרט עם פוטנציאל מפוספס, מעניין בקטעים אבל הסוף מעפן.
סדרת השבוע:

שיר השבוע: Chris Brown - Autumn Leaves /ft. Kendrick Lamar
אלבום השבוע: האלבום היחיד ששמעתי במלואו השבוע זה האלבום של כריס בראון אבל הוא ממש לא אלבום השבוע שלי

מאכל השבוע: המבורגר צרפתי במוזס
ציטוט השבוע: "או שאנחנו שיכורים או שהצלם לא יודע לצלם בכלל"

תמונת השבוע: סתם תמונה מגניבה שצילמתי ביום רביעי - מצד אחד של העץ ענני גשם ומהצד השני הצבעים של השקיעה
תכניות לסופ"ש: כמו כל שבוע, לנוח, לצאת קצת, להנות ולישון הרבה

אחר (או: מסר חשוב לאומה): ילדים מתחת לגיל 10 צריכים ללכת קשורים ברצועה להורים שלהם! ולאאאאאא הילד שלך לא יכול לעשות טובה לכלב שלי!!!!

ערן1987

New member
שופינג בנוהל אה? חחח

שתהיי בריאה, באמת
אבל תתחדשי ותהני, באמת (2)!
&nbsp
התמונה יפהפיה! צילמת בפלאפון או במצלמה רצינית?

nofar 95

New member
היי

איך יצא מצד אחד עננים ומצד שני שקיעה?
תמונה יוצאת דופן !

2Dirrty4U

New member
צריך לשאול את אמא טבע לגבי זה.. אני רק צילמתי

בגדול ירד גשם במפתיע באותו היום (ערב סוכות) אז היו הרבה עננים ובדיוק התחילה לשקוע בצד השני השמש בגוון שלא אופייני לשיקעות ביום יום וכל הדברים מסביב קיבלו גוון ברונזה יפייפה כזה מהשקיעה (גם הבניינים בצד של העננים) אבל לשמיים המרוחקים יותר קרני השמש לא הגיעו והעץ היווה חוצץ מגניב שמדגיש את זה בצורה יפה

RihannaNavy

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד חוץ מזה שחופש שוב.
משהו רע שקרה השבוע: כנל, שום דבר מיוחד
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יום שני אני בטיול, חוץ מזה, שום דבר יוצא דופן.
התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: X
סדרת השבוע: וואנס שחזרה לפני שבועיים

ספר השבוע: X
שיר השבוע: Ghost ו- Glow של אלה הנדרסון, ו-טו און של טינשה.
אלבום השבוע: השבוע יש שלושה, "Chapter one" של אלה הנדרסון, "Tough Love" של ג'סי וור שדלף לו, ו"Aquarius" של טינשה.
מאכל השבוע: כרוב ואיטריות שסבתא שלי מכינה(מאכל הונגרי)
ציטוט השבוע:X
תמונת השבוע: X
תכניות לסופ"ש: מחר ובראשון אני באילת
אחר (או: מסר חשוב לאומה):X
&nbsp

ערן1987

New member
כרוב ואיטריות ביחד?

סבתא שלי הייתה הונגריה ולא זכור לי איזשהו מאכל כזה חח
&nbsp
תהנה באילת!

DAN1EL

New member
היי, גם הסבתא ההונגריה שלי

מכינה את זה...

אבל אף פעם לא ניסיתי לטעום (אני בעייתי מאוד עם אוכל).

ערן1987

New member
יאללה

משהו טוב שקרה השבוע: היו לי יומיים חופש, נחתי וישנתי כמו שצריך, הייתי עם המשפחה.. אחלה שבוע בסה"כ

משהו רע שקרה השבוע: בסופ"ש הבא חברה שלי מתחילה לצלם את סרט הגמר שלה והיא בלחץ היסטרייייייייי.. באמת קשה לי לראות אותה ככה ואני מנסה לעזור עד כמה שאני יכול, מקווה שהתקופה הזו כבר תסתיים כדי שנחזור לשגרה של חוסר לחץ חח

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מחכה כבר לקבל כמה דברים שהזמנתי ב-ebay.. אוי, כמה שזה ממכר

התחדשות השבוע: קיבלתי את אלבום הבכורה של "ג'יין בורדו" שתמכתי בהם בהדסטארט וגם קניתי 2 דיסקים - הראשון של גיא ויהל ו"מוזיאון החלומות" של יהודה פוליקר.

סרט השבוע: ראיתי שניים: "שדה החלומות" מ-89' (אם אני לא טועה), דרמה קלילה ופשוטה אבל מרגשת מאוד שעושה טוב על הלב וגם "השקר הטוב" שגם הוא די קליל (למרות פתיחה קשה, חזקה ומזעזעת במה שהיא מעבירה) אבל עושה טוב על הלב בסופו של דבר.. שניהם מוצלחים מאוד ועל שניהם אני ממליץ.

סדרת השבוע: ):

ספר השבוע: "נעלמת" של גיליאן פלין. וואו, ושוב - וואו.

שיר השבוע: Heroes של דייויד בואי, עדיין חורש עליו אחרי הצפייה ב"טוב להיות פרח קיר" בשבוע שעבר
אלבום השבוע: Channel Orange האדיר של פרנק אושן

מאכל השבוע: איזה סלט פשוט שאחי הכין, לא יודע למה אבל יצא ממש טעים

ציטוט השבוע: אין לי משהו מתוחכם כזה, סורי ):

תמונת השבוע: דמיינו את האחיין שלי מחייך בטירוף כשעושים לו "פפפפפפפפפ" בבטן.. אין, אני מת על הדבר החמוד הזה!

תכניות לסופ"ש: היום ומחר אני עובד בשעות 15-23 ככה שלא יותר מדי חח.. אולי אני אתפרע ואשטוף כלים

אחר (או: מסר חשוב לאומה): בא לי לטוס לחו"ל - כמה חבל שאין לי כסף לזה ):

DAN1EL

New member
שיר השבוע

תתחדש על הדיסקים, ובהצלחה לחברה שלך עם סרט הגמר!

Music Man XD

New member
יאללה!

משהו טוב שקרה השבוע:
שבוע נחמד באופן כללי, הסופ"ש היה נחמד, וגם... אני טס לברלין בסוף החודש! הוריי!
משהו רע שקרה השבוע:
אנשים יכולים להיות קוץ רציני בפאקינג תחת.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מצפה לשבוע טוב ומספק, כל מיני דברים שנבצר ממני לפרט בפורום הזה.
התחדשות השבוע:
כרטיסי טיסה!
סרט השבוע:
כל מיני חצאי סרטים ב"יס דוקו", אולי אראה סרט בערב! (אולי ורטיגו?)
סדרת השבוע:
"אימפריית הפשע" שאני כה אוהב בעונה אחרונה בהחלט (למה, אלוהים, למה כל הטובות הולכות?), וסדרה חדשה בשם The Knick, על בית חולים בניו-יורק בתחילת המאה שעברה. עד כה, חביב!
ספר השבוע:
לא קראתי.
שיר השבוע:
ללא ספק - Bey & Nicki - Flawless. מכור לזה.
אלבום השבוע:
לא כל כך שמעתי אלבומים. הזוי! ויתוקן!
מאכל השבוע:
אוכל של בית, זה ממש חסר לי. מרק כתום (בטטה, דלעת וכו')

תכניות לסופ"ש:
טיילתי קצת, נחתי, היה נחמד.
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
שבוע טוב.

סכמ"ש די דל, אני יודע. אין לי הרבה מה לחדש

ערן1987

New member
ממש בא לך על מילקי אה?

חח תהנה בברלין! אם אתה צריך המלצות אשמח לעזור :)
&nbsp
יס דוקו

&nbsp
איך בצבא באמת? אתה כבר בטירונות או מה? חח

DAN1EL

New member
מסכמ"ש באיחור

משהו טוב שקרה השבוע: נחמד כזה. לא משהו מיוחד.
משהו רע שקרה השבוע: אני קצת לוקח דברים קשה מדי לאחרונה. וכל הזמן כועס על עצמי שאני לא מספיק לעשות דברים. וכל הזמן מתאכזב מאנשים. ואז כועס על עצמי כי אני מתאכזב. וזה סיכום הנוירוטיות השבועי שלי. בקרוב: שבוע חדש, נוירוזות חדשות!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להפסיק לקחת דברים קשה מדי ולהספיק יותר דברים.
התחדשות השבוע: To Bring You My Love של פי.ג'יי הארווי - ידידה קנתה לי תקליט לחג!

סרט השבוע:
"כתב זר" - של היצ'קוק. צפייה נוספת. תכננתי להמשיך את המרתון השבוע אבל יצא שצפיתי רק בזה.

"השער" - ראיתי בקולנוע. סרט אימה. מפגר פצצות ולא מפחיד.
"נער שוליים" (Cry-Baby) - של ג'ון ווטרס הקרוע, עם ג'וני דפ הצעיר. מטורלל לגמרי ומשעשע. ההומור הייחודי של ג'ון ווטרס חוגג (טוב, לא חוגג כמו ב"פינק פלמינגוס", אבל עדיין
)
"מפות לכוכבים" - ראיתי אתמול בקולנוע. אפשר לוותר. סתם.
סדרת השבוע: "אז הרצל אמר" - סדרה של ערוץ 8 מלפני כמה שנים על זהות יהודית/פלסטינית/ישראלית. מעניין. אה, וראיתי פרק מהעונה החדשה של סאות' פארק, אחרי מלא זמן שלא ראיתי

ספר השבוע: קראתי את "זמורת דובדבנים" (אוסף שירים יפניים קלאסיים), ואת "חוכמת זן" וכמעט סיימתי את "Hapworth 16, 1924", הסיפור האחרון של סלינג'ר, שלא תורגם.
שיר השבוע:
Morcheeba - Over And Over
Belle & Sebastian - Waiting for the Moon to Rise
אלבום השבוע: הפס-קול של "בלינג רינג", ו-BTB של איימי וויינהאוס.

מאכל השבוע: לא זוכר.
ציטוט השבוע: יש מלא, מהספרים שאני קורא.
תמונת השבוע: המוטו שלי, לצערי.
תכניות לסופ"ש: טוב, הסופ"ש כבר היה. בעיקר ניסיתי להתקדם עם הסמינר, לקרוא וכאלה. קצת נפגשתי עם חברים.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): איך נגמלים מקפאין? מישהו יודע?

ערן1987

New member
איך ג'וליאן מור ב"מפות לכוכבים"?

היא נחשבה לפייבוריטית לזכייה על הסרט (שהמפיצים שלו בארה"ב דחו אותו ל-15' ככה שהיא לא תתמודד עליו השנה) והיא זכתה בפרס המשחק בקאן. ראויה?
&nbsp
התמונה
למזלי אני לא אוהב קפה ולכן אני לא שותה אותו - והמבטים של אנשים כשהם מגלים את זה לראשונה ממש מצחיקים

DAN1EL

New member
ג'וליאן מור היא ג'וליאן מור.

אני אוהב אותה מאוד, אבל אולי היא קצת "שיחקה" יותר מדי בסרט הזה.
קשה לי להסביר.
לא היה על פניו משהו רע במשחק שלה, ואני לגמרי מבין את התשבוחות (זה תפקיד לא פשוט וכו'), אבל משהו שם בכל זאת לא הסתדר לי עד הסוף.
&nbsp
אוון בירד, ההוא שמגלם את הילד הכוכב, מעולה.
יש בו משהו מצמרר. ליהוק סופר-מוצלח.
&nbsp
ואני מקנא בך לגבי הקפה

לצערי - חיי הם לא חיים בלעדיו.

למעלה