התחזקות מחלקת הMW

התחזקות מחלקת הMW

אנדרסון סילבה במשך שנים מבצע פעולות תגמול במחלקה וגרם להמון כישרונות לברוח למעלה או למטה במחלקות מתוך ידיעה שאת התואר הם לא יוציאו ממנו.
היום סילבה כבר בן 37 ומה לעשות שגם הוא בן אדם ככה שהיום בו סילבה יפרוש אינו רחוק ובאופן אישי אני הייתי שמח אם זה היה קורה כבר אחרי הניצחון הבא על סונן, הרבה יותר חכם לפרוש בשיא מאשר אחרי כמה הפסדים..

בשנה האחרונה הגיעו מס' לוחמים למחלקה המתחזקת וזה עוד לפני שהתחילו לרדת התותחים ממחלקת הLHW במטרה לברוח מג'ונס ולהתמודד על התואר..
נראה שהמצב של המחלקה מעולם לא נראה טוב יותר בארגון הUFC..

אז מי מחזק את המחלקה? קבלו סקירה קצרה על התוספות של מחלקת הMW בארגון הUFC..

מלמעלה למטה:
פרנקלין יורד שוב לMW ויפגוש את סילבה
לואיס קאנה יורד גם הוא ויתמודד מול אוקומי
טים בוץ' ירד לMW ואסף 3 ניצחונות, יתמודד בקרב הבא מול ביספינג.

מלמטה למעלה:
שילדס לאחר ריצה לא טובה בWW עולה למחלקה ששם השיג את תוצאת השיא מבחינתו (ניצחון על הנדו), יתמודד מול הרמן שנמצא בריצה של 3 ניצחונות.
ג'ון פיץ' החליט לבצע שינוי בקריירה ולעלות מחלקה אחרי שנים בטופ 5 בWW, יתמודד מול המתאבק החזק ארון סימפסון.

מהקטן לגדול:
הקטור לומברד סוף סוף מגיע לארגון הטוב בעולם ויתמודד בקרב הבכורה מול בריאן סטאן.
קוסטנטינוס פיליפו שסומן בפרוייקט הפרוספקטים של בלדי אלבאו הגיע לUFC, הפסיד, אבל מאז נימצא ברצף של 3 ניצחונות ונראה מעולה!
כריס ווידמן שסומן חזק אצלי עוד לפני שהגיע לUFC ניצח כבר 4 קרבות בארגון ובקרב הבא יתמודד מול מוניוז בקרב שכנראה יקבע את הN1C.
רוני מארקס הגיע לUFC וניצח 2 קרבות, פרוספקט ברזילאי צעיר שעוד יגיע רחוק מאוד במחלקה.
אנדרו קריג' ניצח קרב 1 בארגון ובקרב הבא יתמודד מול רפאל נטאל.
פרנסיס קרמונט הצרפתי אסף כבר 2 ניצחונות בארגון, יש לו נתונים אתלטים טובים אבל צריך לעבוד על הגראפלינג שלו עוד הרבה.

הדירוג שלי למחלקת הMW בUFC

אנדרסון סילבה - 14 ניצחונות רצופים בUFC בלי שום הפסד.
צ'יל סונן - 2 ברצף, הN1C.
ויטור בלפורט - 2 ברצף. נפצע כל הזמן וכבר לא צעיר.
מארק מונוז - 4 ברצף, 7-1 בMW שההפסד היה לאוקומי בהחלטה חצויה.
הקטור לומברד - סוף סוף מגיע לUFC וניתנת לו ההזדמנות להוכיח שהמיקום הגבוה בכל הדירוגים מוצדק.
כריס ווידמן - 4 ברצף בUFC, ללא הפסד בקריירה ועם סגנון וולאסקז קלאסי בהחלט הדבר הכי חם במחלקה והקרב עם מונוז צריך להיות קרב מעולה!
אלן בלצ'ר - 4 ברצף במחלקה אחרי שנעדר כשנה חזר וניצח בצורה מרשימה את פלהרס.
טים בוץ' - 3-0 בMW כולל ניצחון על אוקומי.
נייט מרקוורדת' - אני לא יודע אם הוא כן בUFC או לא. בינתיים הוא לא נלחם בשום מקום אחר..
בריאן סטאן - ניצח בקרב האחרון, יש לו יכולות אתלטיות מעולות וכח בידיים אבל יש לו חור גדול במיימד הגראפלינג.
מייקל ביספינג - הפסיד בקרב האחרון לסונן. לוחם שלם מאוד אבל חסר קילר אינסטינקט.
יושין אוקאמי - אחרי תקופה ארוכה בטופ נימצא ברצף של 2 הפסדים.
כריס ליבן - הפסיד בקרב האחרון למונוז והורחק בעקבות בדיקת חומרים אסורים.
ואנדרליי סילבה - ניצח בקרב האחרון אבל הלוחם הזה כבר הרבה מעבר לשיאו לצערי.
רוסימר פלהרס - הפסיד בקרב האחרון לבלצ'ר אבל היה בריצה יפה לפני כן.
קוסטנטינוס פיליפו - 3 ברצף במחלקה.
אד הרמן - 3 ברצף במחלקה
רוני מארקס - 2 ברצף במחלקה.
אנדרו קריג' - ניצח בקרב הבכורה ובלתי מנוצח בקריירה.
דן מילר - 2 הפסדים רצופים מדרדרים את הקריירה שלו רגע לפני יציאה מהדירוג.
פרנסיס קרמונט - 2 ברצף במחלקה.
ארון סימפסון - הפסיד בקרב האחרון אבל הציג יכולת טובה.

BeniTaz

New member
מעולה כרגיל!

שאול, אם אני לא טועה תומפסון ירד לww ולא פיץ׳ עלה ל-.mw

יכול להיות שהתבלבלתי פשוט תומפסון נראה גדול מידי עבור הWW.
חבל שפיץ' לא עולה מחלקה, דווקא יכול להיות מעניין ובWW הוא די מיצה את עצמו למרות היותו בטופ..

ואגב גם פיץ' וגם תומפסון ניפצעו? לא הבנתי מה קרה בדיוק לקרב הזה..

udi102

New member
פיץ נפצע בברך

קרע במיניסקוס יחזור תוך חודשיים ,דברתי עם איזה חבר שלי מניו יורק זה מה שהוא יודע לפי איה חבר שלו שמכייר אנשים בAKA

udi102

New member
חוץ מזה יש לו קרע בACL קטן

הוא חי בסרט שהוא חוזר תוך חוז\ר אני אומר במקרה הטוב חודשיים ,השאלה כמה הקרע הוא קן מעל 20-30 קרע צריכים ניתוח שחזור , יש סיכוי שב20 אחוז קרע לא צריכים אבל זה די נדיר , הרי הרצועה לא בונה את עצמה זה לא כמו קרע בשריר שיכול לבנות את עצמו .

udi102

New member
נקווה שהוא לא הולך בעקבות

ויטור "זכוכית" בלפורט

udi102

New member
קצת על הפציעה הזאת ....

GSP קרע את כל הרצועה הצולבת הקדמית (ACL ) לצורך העניין ...
פיץ 20-30 אחוז
אנוכי 70-80 למרות שעשיתי שחזור רק שנה וחודשיים אחרי גילו שהרצועה נקרעה כבר לגמרי התקופת זמן הזאת ...

http://orthopedics.about.com/od/aclinjury/f/partial.htm

למרות מה שרשום קרע של 50 אחוז מנתחים

udi102

New member
ישנה התחזקות מסוימת אבל ....

סילבה (הרקדן) נלחם פעם בשנה המקרה הטוב וזה נמאס צריך לשלול לו את החגורה או שילחם כל 4 חודשים ,מה זה פה ? אגרוף ?

אם סילבה נלחם מול מוניוס ,לומברד ,סונן, ווידמן ולא מפסיד 2 לא קוראים לי אודי .

באופן כללי פיץ גם יכול לנצח אותו אבל הפציעה הנוכחית מצטרפת לפציעות בשנה ,שנתיים האחרונות ומבחינתי זה מראה שפיץ קצת יוריד ,מה גם שכל הקטע עם הטבעוני ההזוי הזה החליש אותו ואל תספרו לי סיפורים .

udi102

New member
מה שכן ואני אומר מניסיון

הכל שאלה איך הרצועה החדשה תתאקלם בגוף ,לא משנה כמה שרירים יש וכמה מחזקים את הברך ,הרבה פעמים ספורטאים חוזרים ונפצעים שוב הוא עדיין לא מוכן לפחות עוד 5 חודשים

למעלה