שינועים
ב בני הספל New member 12/11/14 #2 שינועי השבוע (או מה שנשאר ממנו...) ביום חמישי בסביבות 14 אני מקווה לעבור אצל אמבי בהרצליה ביום ששי אשתדל להגיע לג'ני בדרום תל אביב ולפרוק. בשבוע הבא אעבור אצל קטניפ לקחת דברים ולצרף אותם לבגדים שאקבל היום באוניברסיטה והכל לארומהרוני.
שינועי השבוע (או מה שנשאר ממנו...) ביום חמישי בסביבות 14 אני מקווה לעבור אצל אמבי בהרצליה ביום ששי אשתדל להגיע לג'ני בדרום תל אביב ולפרוק. בשבוע הבא אעבור אצל קטניפ לקחת דברים ולצרף אותם לבגדים שאקבל היום באוניברסיטה והכל לארומהרוני.
R rroorroo New member 12/11/14 #3 היי.. יש אפשרות לעבור ברמלה? או שזה לא בכיוון? אני מחולון ויש לי שקית בגדים שמחכה לאיסוף מרמלה שכונת מצליח... לא חייב השבוע אבל אשמח עם זה יכנס לרשימת השינועים מתי שהוא....
היי.. יש אפשרות לעבור ברמלה? או שזה לא בכיוון? אני מחולון ויש לי שקית בגדים שמחכה לאיסוף מרמלה שכונת מצליח... לא חייב השבוע אבל אשמח עם זה יכנס לרשימת השינועים מתי שהוא....
J Jen74 New member 13/11/14 #6 יהיה לך מקום לשקיות בגדים שאצלי? אם לא, לא נורא, יש לי איפה למסור אותן בת"א. אני פשוט אמסור אותן בכמה נגלות.
יהיה לך מקום לשקיות בגדים שאצלי? אם לא, לא נורא, יש לי איפה למסור אותן בת"א. אני פשוט אמסור אותן בכמה נגלות.