Maldini Girl
New member


ערב החג מתקרב בצעדי ענק... מארחים? מתארחים? מה מכינים?
אצלינו, אנחנו משפחה קצת מצומצמת השנה. במקום 13-14 ברגיל נהיה כנראה 10. אני והדודה ממונות על הבישולים. אז התייעצתי איתה והיא אמרה "בואי נחשוב על קונספט". שאלתי אותה אם "ארוחת ראש השנה" היא לא מספיק קונספט. היא אמרה שלא. אז החלטנו לבסוף לעשות ארוחה עם קצת קריצה מזרח-אירופאית/ רוסית. למה?
השנה חוגגים לראשונה את ראש השנה בלי סבתי היקרה ז"ל, שנפטרה לפני כחצי שנה (בגיל 103). ניסינו לחשוב מה היא סיפרה שהיו מכינים אצלם.
מנה ראשונה: מרק עוף עם כיסונים
כבד קצוץ
סלט דג מלוח
סלט ירוק עם גרגירי רימון ופלחי תפוחים.
מנה עיקרית:
בשר צלוי במרינדת דבש
תפוחי אדמה אפויים בתנור (אולי יתווספו להם גם בטטות)
צימעס (גזר גמדי מתוק)
קינוח:
עוגת דבש
ליווי לארוחה: כנראה אכין חלת דבש.