שאלות, חדשות, בקשות

Rene Zeitune

New member
סבסטיאן רולי מגיע לנטפליקס

אין צורך לחכות לויוה. הסדרה הדראגון מגיעה לנטפליקס בחודש אוקטובר. בכיכובם של סבסטיאן רולי, רנטה נוטני ואירינה באאבה. והכי חשוב: עם תרגום! אוחח איזה כיף גם ככה לא מאמינה שויוה ירכשו אותה. עוד לקראת חודש אוקטובר אחדש את נטפליקס.

elall

Member
מנהל
אם זה יהיה בנטפליקס , ויוה כבר לא יביאו את זה

Rene Zeitune

New member

גם ככה לא היה עליה ביקוש. סבסטיאן רולי לאט לאט דועך פה ואין לו מעריצות כמו שהיו לו בעבר. וגם הטורקים גונבים לו את המעריצות. מי שנשארת נאמנה לללטינים זה מעריצי פרננדו קולונגה, דויד ספדה, וויליאם לוי, פקונדו ארנה. אבל מי ששולט זה פארוק וג'אן. אין מה לעשות ויוה לא מביא סדרות שלו באופן קבוע אז שוכחים ממנו. הוא היה להיט בתקופת רובי החיים שגנבו ממני פה. ואז הופיעה אנג'ליקה בוייאר שהתפרסמה אחריו ומקבלת הצלחה יותר ממנו. לא אכפת לי כי גם בלי נטפליקס לא האמנתי שויוה ירכשו אותה ושיהיה ביקוש עליה. הנושא של הטלנובלה לא מתאימה לתוכן של ויוה. למרות שהביאו את אל פרינסיפה. אבל אני שמחה שזה הגיע לנטפליקס כי אני אוכל לראות אותה, תמיד אהבתי סבסטיאן רולי מאז 406 וזה לא השתנה. ראיתי גם את הסדרה הקודמת שלו רק בגללו.

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

עדכונים ושאלות בנוגע לכל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות
שבוע טוב לכולם

elall

Member
מנהל
הפרומו של "בית הקטיפה" בויוה

https://www.facebook.com/vivatv.il/videos/378714189714767/

keren dvir

New member
שאלה לגבי טקס האמי

מישהו יודע/ת איזה טלנובלה זכתה בקטגוריה של הטלנובלה הטובה ביותר?. ניסיתי לחפש ברשימת הזוכים ולא מצאתי.

keren dvir

New member
כן יש קטגוריה של טלנובלות

פשוט היא יותר שולית לעומת הקטגוריות המרכזיות האחרות.
למשל זכור לי בשנים קודמות זכו ברזיאליות וטורקיות.

תראי ברשימת המועמדיות

http://www.todotvnews.com/news/International-Emmy-Amrica-Latina-destaca-en-las-nominaciones.html?fbclid=IwAR1f7wuwWds6I-9FWXg-Hku-qmg4vjDfkE3HMdSNHNy5hFGfCoCDb8lUO9k

המועמדות בקטגוריה של הטלנובלות השנה :

Mejor Telenovela

100 Días Para Enamorarse
(100 Days to Fall in Love)
Telefe / Underground
Argentina

La Reina del Flow
(The Queen of Flow)
Sony Pictures Television / Teleset / Netflix / Caracol TV
Colombia

The River
Tshedza Pictures
Sudáfrica

Vidas Opostas
(Tangled Lives)
SP Televisão / SIC
Portugal

elall

Member
מנהל
טלנובלה זה בטקס האמי הבינלאומי

זה לא אותו טקס שהיה לפני יומיים, זה היה טקס אמי אמריקאי. אמי בינלאומי זה טקס נפרד שמתקיים תמיד יותר מאוחר, לקראת סוף השנה. השנה זה ב 25 לנובמבר.
ככה שעוד צריך לחכות ולראות איזו טלנובלה תזכה.

Rene Zeitune

New member
כן יש הרבה מה ללמוד ממנה

בעיקר להתחתן עם גבר בשל כספו. לא פלא שהרבה נשים התחברו אליה.

evglev1

Well-known member
מנהל
זה מהפייסבוק? באיזה פוסט היה הדיון

ועכשיו אני רואה שכמעט בטוח שהכוונה שבחורות צריכות ללמוד מהסדרה ולא מהדמות: סידרה שיש להרבה בחורות ללמוד ממנה. אמנם קשה לנחש למה הכוונה אך לא בהכרח הכוונה שבחורות צריכות ללמוד מהדמות הראשית בסדרה.

אם כי לא רואה מה אפשר ללמוד מהסדרה במיוחד לאור הסוף שלמרות העונש של רובי היא השחיתה את הנשמה של האחיינית שלה ושלחה אותה לנהל רומן כפול עם אב ובנו כמו שהיא הייתה בין שני חברים והרסה את החברות שלהם.

למעלה