שנה טובה לכולם - 5775 / תשע"ה

noaronen1

New member
שנה טובה לכולם - 5775 / תשע"ה

אז אחרי שטבלנו תפוח בדבש כדי שיהיה מתוק בנשמה ובשנה שנכנסה
ואכלנו מהרימון כדי להגדיל את אוכלוסיית ילדי הפורום בארץ ובעולם
ואחרי שהסתכלנו, או אכלנו, ראש דג, או ראש סלרי, או גפילטע פיש, או סתם האכלנו את הדג כדי שנהיה לראש ולא לזנב
הנה הזדמנות לעצור לרגע ולהסתכל על מה שהיה עד היום ולהחליט לאן הולכים הלאה.
לאפשר לעצמנו לפתוח דלת להתחלות חדשות, או סתם לעצור ולומר: "שנה טובה".
שנה טובה לחברי הפורום שרק הצטרפו ועוד בודקים, וחוקרים ומתלבטים ומוודאים שלא נשארה אף פינה לא סגורה לפני המעבר/ההחלטה
שנה טובה ענקית! לחברי הפורום שרק חצו אוקיינוס או שניים כדי לגור בארץ חדשה, שכרגע עוד עוברים את המעבר בעצמם או עם כל המשפחה. אנחנו כאן בשבילכם כדי להגיד לכם שיגיע הרגע שכולכם תרגישו אחרת.
שנה טובה לכל הותיקים בחבורה שנמצאים כאן יום אחרי יום בשקט או בקול כדי לשתף, להתלונן, לצחוק, לבכות ולקבל חברים חדשים לפורום עם שתי ידיים פתוחות בידיעה שזה אחד המקומות שלנו להיות אמיתיים ולדעת שיש מי שמבין את מה שאנחנו עוברים כמו שאף אחד אחר לא יבין (גם אם לא תמיד מסכימים!).
שנה טובה לכל בעלות הפינות הקבועות בפורום שדואגות להפריח את הפורום, לשקף לנו נקודות מבט חדשות על כל מיני נושאים שכולנו מתלבטים בהם או ללמוד על איך זה בצד השני של העולם, שמעלות ריחות נפלאים ממטבחים שונים ברחבי העולם ומחזירות את חדוות הבישול לאמהות שנמאס להן לבשל פסטה בלי כלום, ומאפשרות לכולם לעצור בסוף כל שבוע ולראות שגם אם היה טוב רע ולא נורא, שהנה עוד רגע מתחילה התחלה חדשה.
לאין סוף התחלות חדשות, חיוכים והכי חשוב, השיעור שלי מהשנה האחרונה - רק בריאות כי בלי זה, שום דבר אחר לא חשוב.
נוע -

שנה נפלאה וקסומה לכולם

חייבת לומר שאני כל כך נהנית להיכנס לפורום המקסים הזה.
קיבלתם אותי בזרועות פתוחות למרות שעדיין אינני אמא ולמרות שבאותה תקופה לא הייתי בחו"ל.
התעניינתם, תמכתם, חיבקתם,הכלתם- וזה הרבה יותר ממה שאנשים קרובים יותר עשו למעני-אז זו הזדמנות טובה לומר תודה מקרב לב על כך.
&nbsp

1me too1

New member
שנה טובה

כתבת כל כך מקסים, ואין כל כך הרבה מה להוסיף

מאחלת לכל אחת ואחת מכן, המון בריאות ושכל משאלותינו ייתגשמו

נה טובה פורום מקסים

forglemmigej

New member
באמת מדהימות כולן

מרגישה פה כל כך נח ,אין שיפוט ,אפילו בפייס ששם מכירים אותי בשמי האמיתי וחלק אף מהחיים אופליין אני לא מרגישה פתיחות כזו. באמת נשים זה עם מיוחדג'

למעלה