מסכמ"ש...
משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם הסמינר. אני לא מאמין שאני מקליד את המילים האלה.
משהו רע שקרה השבוע: שום דבר!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני מתחיל תואר שני
התחדשות השבוע: נראה לי שכלום, אבל השבוע האחרון נורא מעורפל לי בזיכרון
סרט השבוע: "וויפלאש" - ותודה לערן על ההמלצה! סרט מעולה! הטריילר גרם לי לחשוב שזה סרט קלישאתי ומשעמם, והוא לא קלישאתי בכלל ולא משעמם לרגע (עוד הוכחה לכך שאני צריך להפסיק לראות טריילרים, ואכן הפסקתי, הפכתי לטריילרופוב). המשחק נפלא, הבימוי מרשים, העריכה משוגעת, הכל עובד כמו שצריך ומכניס אותך לגמרי לתוך העולם הייחודי של הסרט ושל הגיבורים שלו (ומבחינתי יש לו שניים). לא אופתע אם שני השחקנים הראשיים יהיו מועמדים לאוסקר, בעיקר סימונס. בעיקר משמח אותי שסוף כל סוף, פאקינג סוף כל סוף, יש לנו במאי אמריקאי חדש וצעיר! יש שני דברים בקולנוע האמריקאי שאנשים לא שמים לב אליהם בכלל וזה מעצבן אותי:
1. אין במאיות בקולנוע. בכלל. השתיים היחידות שיש הן במקרה גם שתי הנשים הכי מקושרות בהיסטוריה של התעשייה הזאת בערך
2. אין במאים צעירים בקולנוע האמריקאי. רק בני שבעים ושמונים. טרנטינו, ילד הפלא כביכול, כבר חצה את גיל 50. בני דורו (האנדרסונים, קווין סמית', רודריגז) מתקרבים לשם בצעדי ענק.
ככה שאולי עכשיו סוף סוף ייכנס קצת דם חדש לקולנוע, והוא גם יהיה דם מוצלח! כי הבמאי הזה בהחלט גורם לי לשים עליו עין ולצפות לדברים הבאים שהוא ייצור. אני גם מתכוון לראות את הסרט הראשון שלו, שלא זכה להצלחה מסחרית.
סדרת השבוע: "ערסים ופרחות - האליטות החדשות" - ראיתי את הפרק הראשון.
ספר השבוע: עדיין עם "המיזנתרופ" של יונתן יבין, ואני עדיין נהנה ממנו.
שיר השבוע: הממ...לא זוכר שיר אחד ספציפי. שמעתי הרבה טיילר דה קריאייטור, דיפלו, בנקס, מ.י.ה., קאנייה ווסט ועוד מלא.
אלבום השבוע: האמת שהשבוע הזה היה בעיקר בסימן השאפל של האייטיונז.
מאכל השבוע: לא מאכל, אלא משקה, כלומר סם: קפאין. והרבה. ככה זה כשמסיימים סמינר, ועוד בלי ריטלין בכלל.
ציטוט השבוע: לא, די. אתם לא תבקשו ממני ציטוט עכשיו (וכל מי שכתב עבודה אקדמאית אי פעם יבין
).
תמונת השבוע: טיילר המלך. טרי צילם.
תכניות לסופ"ש: הממ לנוח, להתאמן. לעשות כמה סידורים. אולי אולי אולי לצאת בערב. אם יהיה לי כוח. אבל לא נראה לי.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): בהצלחה לי ולכל מי שחוזר ללמוד מחר!