מה אתם שומעים עכשיו?

ערן1987

New member
Muse - Psycho

אז עכשיו זה רשמי: ביוני הקרוב אלבום חדש! הסינגל הראשון לא רע בכלל, מאוד מיוזרי.. אהבתי, גם אם לא עפתי עליו יותר מדי (אבל אני מניח שהוא ייגדל עליי כי אני פשוט מרגיש את זה).

DAN1EL

New member
נדב גדג' - Golden Boy

חמוד מאוד.
ההפקה לא מבריקה, אבל בשביל האירוויזיון זה ממש סבבה!

Music Man XD

New member
אהבתי את שינויי הקצב.

מעין שילוב בין ג'סטין טימברלייק לעומר אדם. באמת חמוד. לא מדהים, אבל יחסית לאירוויזיון, זה עובר.

RTur

New member
אין ספק שמישהו עשה שיעורי בית

כי זה עמוס בכל הקלישאות המוכרות שעבדו בשנים האחרונות באירוויזיון. זה מעין סלט של השירים של המדינות המצליחות בדרך כלל כמו יוון, טורקיה, אוקראינה, ארמניה, אזרבייג'אן וכו'.
אני שמח על האנגלית המלאה וזה באמת אחלה בגדול אבל קצת מרגיש לי שהגזימו עם החילופי סגנונות כל כמה שניות וזה קצת מוגזם.
בכל מקרה, שיהיה לו בהצלחה, הפעם יש אשכרה משהו שהגיוני שנעלה איתו לגמר. מקווה שגם ישקיעו בהופעה.

Music Man XD

New member
Madonna - Bitch I'm Madonna

צואה. אבל ניקי טובה כרגיל.
שמישהו יעצור אותה. היא כל כך פתאטית, אלוהים.

Music Man XD

New member
הבנתי על מה דיברת

לדעתי היא מוזילה מהמעמד שלה ככל שהשנים עוברות. אבל מכ'פת לי, אני במילא חושב שהמוזיקה שלה מוערכת יתר על המידה. יש שירים שלה שהם לא טובים יותר מהשירים של קייטי פרי, אך הם "נחשבים" לטובים יותר כי זו מדונה. ואני אומר - די לצביעות, אנשים
(זו פנייה לאנושות, לא אליך אישית. ההיפך, לפי דעתי אתה לא שופט מוזיקה בצורה הזו!)

Drunk in Love

New member
אני מבין על מה אתה מדבר, ומסכים איתך לרוב.

לא יודע אם במקרה של מדונה אני מסכים - עד Confessions איכות השירים שלה הייתה מבחינתי בלתי ניתנת לערעור ולוויכוח, ובוודאי שטובה יותר מהרוב הגדול של השירים שקייטי פרי מקליטה. בשלושת האלבומים האחרונים היא עובדת על ''אוטומט'', מקליטה מוזיקה חדשה בשביל לספק את קהל המעריצים האיתן שלה ובשביל שתהיה סיבה מספיק טובה לצאת לטור חדש. החדש של מדונה הוא הטוב ביותר מבין השלושה האחרונים, אבל אני עדיין מזדהה עם מה שאתה מדבר עליו רק בהקשר של שלושת האלבומים האחרונים. ''קליק'' עם מדונה והמוזיקה שלה בפרט לא היה לך, אבל אני חושב שהיא ראויה לכל הערכה ופרגון שהיא מקבלת בנקודה הנוכחית של הקריירה שלה, אחרי שהשאירה מאחור כל כך הרבה מהפכות ותרומה לעולם המוזיקה ולעולם הפופ בפרט. אז המוזיקה היא לא מה שהייתה פעם וקייטי פרי עושה את זה הרבה יותר טוב ממנה *בנקודה הנוכחית*, אבל מדונה זאת מדונה.

למעלה