היום יום הולדת ל... LaChicaDeLasNovelas !!! המון מזל טוב, שכל מה שתרצי תקבלי קדימה, ברכות!!
ק קליקליקורט New member 26/11/12 #1 היום יום הולדת ל... LaChicaDeLasNovelas !!! המון מזל טוב, שכל מה שתרצי תקבלי קדימה, ברכות!!
א אנטיבס300 New member 27/11/12 #4 מזל טוב יומהולדת שמח ונהדר מאחלת לך שנה מלאת הפתעות, שנה של הצלחות, שמחות וכמובן בריאות אני זוכרת שעד גיל 25 הרגשתי עדיין סוג של ילדה, רק ביום הולדת של 26 הרגשתי ממש שינוי, מעבר לקוביה הבוגרת יותר בטופס
מזל טוב יומהולדת שמח ונהדר מאחלת לך שנה מלאת הפתעות, שנה של הצלחות, שמחות וכמובן בריאות אני זוכרת שעד גיל 25 הרגשתי עדיין סוג של ילדה, רק ביום הולדת של 26 הרגשתי ממש שינוי, מעבר לקוביה הבוגרת יותר בטופס
ק קליקליקורט New member 28/11/12 #11 שלום שלום!!! איפה היית?! תראה איך דאגנו לך...!! http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2298&messageid=165837380
שלום שלום!!! איפה היית?! תראה איך דאגנו לך...!! http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2298&messageid=165837380
ק קליקליקורט New member 28/11/12 #16 לא, זה הקטע. הקטע זה שמעזה הם יורים, אז תכנית, אני לא יודעת אם אפשר לירות על עצמך. אין לי התנגדות! שלא תבינו את זה ככה! בקיצור, טוב שהוא לא נסע לאחת המדינות שסובבות אותנו.
לא, זה הקטע. הקטע זה שמעזה הם יורים, אז תכנית, אני לא יודעת אם אפשר לירות על עצמך. אין לי התנגדות! שלא תבינו את זה ככה! בקיצור, טוב שהוא לא נסע לאחת המדינות שסובבות אותנו.
L LaChicaDeLasNovelas New member 28/11/12 #15 אני בת אל נעים מאוד מטיילת לי בין כאן, להאנטומיה ופורום טלויזיה... TAKE YOU PICK
ק קליקליקורט New member 28/11/12 #17 רק שתדעי, לא רשמתי את השם שלך בהודעה הראשית כי לא ידעתי אותו, לא ראיתי שכתבת אותו איפשהו, והשרשור הזה הוא מין הפתעה שכזו, אז לא רציתי לשאול... אז עכשיו אני יודעת!! את מעוניינת אולי להשתתף בזר השבוע?
רק שתדעי, לא רשמתי את השם שלך בהודעה הראשית כי לא ידעתי אותו, לא ראיתי שכתבת אותו איפשהו, והשרשור הזה הוא מין הפתעה שכזו, אז לא רציתי לשאול... אז עכשיו אני יודעת!! את מעוניינת אולי להשתתף בזר השבוע?
L LaChicaDeLasNovelas New member 29/11/12 #21 כן אין בעיה אשמח להשתתף וכן לא נראה לי שחשפתי אותו כי סתם לא יצא
א אנטיבס300 New member 28/11/12 #18 שלום, אתה חדש כאן? הניק מוכר לי מאיפשהו קרציה אתה והתירוצים שלך, אם ירדנו בסטטיסטיקה אני מאשימה רק אותך! לא נכנסתי להודעה של האישה הטובה (בת אל לימדה אותי לכתוב TGW) כי עוד לא ראיתי את הפרק של השבוע, הוא עליו? מה המחשב? הסתדר?
שלום, אתה חדש כאן? הניק מוכר לי מאיפשהו קרציה אתה והתירוצים שלך, אם ירדנו בסטטיסטיקה אני מאשימה רק אותך! לא נכנסתי להודעה של האישה הטובה (בת אל לימדה אותי לכתוב TGW) כי עוד לא ראיתי את הפרק של השבוע, הוא עליו? מה המחשב? הסתדר?