המלצות למתנות

המלצות למתנות

מחפשת רעיונות לשתי מתנות:
האחת - לבן זוגי האהוב לרגל שנה להיווסדינו
. אני מחפשת מתנה חומרית/ פיסית. מבחינת בילוי חווייתי אנחנו כבר מסודרים. אנחנו שנינו בעשור החמישי לחיינו. מחפשת משהו שהוא פרקטי מחד, אבל לא יותר מידי משמים וכן מראה שמגיע מבת זוג ולא מסבתא שלו מאידך.
השניה - לזוג בני 80 פלוס-מינוס לרגל מעבר דירה. כלי בית או "משהו לבית" זה ממש לא הכיוון. שוב - משהו פרקטי ביותר.

תודה מראש ו-

קרן

Chikkko

New member
זה בדיוק מה שאני רוצה לברר בעצמי

מה בדיוק בחורה / אישה, יכולה לתת לגבר, שאין לו.
ואני לא מצליח לקבל תשובה.
כמה שאני חופר יותר- אני יותר "טרול" או חדור שנאת נשים.

אבל מה באמת יש לאישה לתת לגבר, חוץ מסקס ?
כי אם הוא צריך משהו- אז הוא רץ וקונה בעצמו.
אם הוא לא צריך, אז כל קנייה עבור הגבר, היא למעשה מיותרת.... כי אין לו מה לעשות עם זה.
ואני אומר את הדברים מניסיון.
באופן אישי, כל מה שקיבלתי מבחורות, היה זול, מיותר, פשוט, לגמרי לא בטעם שלי.
מרגע שמקבלים מתנה, יש גם מן "חובה" להשתמש בה, גם כשלא רוצים.
ואם אומרים משהו ביקורתי- זו כפיות טובה.
אם עושים הצגה שהכל טוב, אז .. זה לא אמתי.

אם יוצאים החוצה לבילוי- אז זה כמעט מאה אחוז שבן זוגך ישלם עלייך. כי אם הוא לא משלם עלייך, אז "הוא לא באמת אוהב אותך" או שהוא "קמצן".

תביני- אי אפשר לצאת מזה.
ועכשיו זה חוזר אלייך...
את צריכה למצוא מתנה למישהו שבהכרח יש לו הכל.
אם לא היה לו הכל- מראש לא היית שואלת בכלל.

אישה לא יכולה לתת לגבר שום דבר בעל ערך חומרי / כספי, לא ממש....

המזכרות היחידות ששמרתי מבנות הזוג שלי לשעבר, הן מכתבים, פתקים, תמונות ו.... זהו.
כל היתר התכלה, נזרק, נעלם, התפוגג.

DogsPCI

New member
הלו צ'יקו, מה מצב?

&nbsp
האמת שקראתי כמה הודעות שלך היום... ואני ממש לא חושב שאתה טרול או שונא נשים... :).
לדעתי אתה די משקיע זמן ומאמץ בלחשוב על דברים לעומק, אך פה ושם חסרות לך נקודות השקפה שיפתחו לך עוד אפשרויות, או מידע שיכול לכוון אחרת, או הפתיחות להבין שיש יותר מאפשרות אחת ויחידה שיכולה להתקיים :).
&nbsp
אתה שואל:
&nbsp
"מה בדיוק בחורה / אישה, יכולה לתת לגבר, שאין לו.
ואני לא מצליח לקבל תשובה.
כמה שאני חופר יותר- אני יותר "טרול" או חדור שנאת נשים."
&nbsp
אמממ... זו שאלה כללית? אתה עורך סקר?
&nbsp
בוא אשאל אותך את השאלה קצת אחרת - "מה בדיוק בחורה / אישה, יכולה לתת לך?"
&nbsp
הרי זו השאלה החשובה :). אם התשובה שלך היא - כלום. אז סבבה, אתה גם אף-פעם לא תבין מה גברים אחרים מקבלים מהנשים שלהם :). ואני לא מבין למה לך להתעסק בשאלה הזו בכלל :). ואולי בכל זאת תמצא מה כן... :).
&nbsp
אני אעיד על עצמי שאישה יכולה לתת לי המון דברים שאין לי, או שאין לי מספיק :) או שאני רוצה יותר... הן בדברים חומריים, ובפרט בדברים שאינם חומריים :).
&nbsp
&nbsp
&nbsp
נ.ב. - בעניין המתנה, אומנם קלישאה אבל באמת באמת שעצם הכוונה והאיכפתיות זה מה שחשוב. לפעמים אני חושב שבאמת אנשים צריכים לחיות בחסך לתקופה בכדי להעריך בעתיד את מה שיש :).

kisslali

New member
תני קצת רמזים לגבי האיש

מה הוא אוהב? האם יש לו תחביבים מיוחדים? מה הוא נהנה לעשות?

שלי היה מתמוגג מסיגרים טובים, נורא שמח כשקניתי לו חלוק רחצה גדול (כזה שממש מסובך להשיג).

ללי

מזל טוב לחוגגים

לגבי בן הזוג- תלוי בו ובתחביבים שלו- אולי מנוי לעיתון אהוב? בעלי למשל שם לב שאני אוהבת לקרוא "לאישה" וגם היה לי מנוי בארץ, ואירגן לי מתנה ליום הולדת מנוי שנתי לעיתון גם פה בחו"ל

&nbsp
לגבי הזוג בני ה-80 פלוס- אם זה קרובי משפחה אולי מסגרת דיגיטלית ותעלי לשם תמונות משפחתיות.... או אולי הזמנה למסעדה אהובה (במידה והם חובבי מסעדות).

למעלה