קופסת הפתעות מישראל

קופסת הפתעות מישראל

ההורים התחילו לשלוח את החבילות במשלוח ימי (מדובר בכ-10 חבילות) וחשבתי לבקש מאמא שלי שתשלח עוד חבילה עם כל מיני דברים מהארץ.
השאלה אם שווה לעשות את המשלוח הזה (חשבתי על קופסא קטנה יחסית) או כבר עדיף לקנות בסופר שמוכר מוצרים ישראלים.
חשבתי לבקש ממנה שתקנה לי כמה במבות, אפרופו שאני מאוד אוהבת, אולי אבקת אפייה וסוכר וניל שמאוד שימושיים אצלי ופה -לא ראיתי משהו תואם עדיין...

מה עוד הייתם מבקשים שישלחו לכם מישראל

אם יש לך לקנות בסופר, בשביל מה לשלוח מישראל?

יש בעיה קטנה עם החבילות הנפלאות שמגיעות מישראל, לפעמים הן גם מאכזבות
כי ביקשת X וקיבלת או ציפית לקבל Y.
אולי זאת רק אני, אבל איכשהו, כאשר אני מבקשת משהוא, אני תמיד מתאכזבת איפה שהוא. גם לא זה לא ברור עד הסוף.
אז אולי לבקש לשלוח חבילה לקראת איזה חג, ולהוסיף דברים מיוחדים לחג. אבל דברים שאת יכולה לקנות בסופר לבד, בשביל מה?
אני מקוה שהבנת את כוונתי. ואם לא, אני מקוה שלעולם לא תבינה על מה דיברתי

כן, כן מבינה

נראה לי הכי טוב שאראה מה יש בסופרים ולפי זה אם יהיה משהו ספציפי-אבקש שישלחו.
פשוט יכולים להכניס את החבילה הזו להוצאות המעבר- אז חשבתי נו יאללה

&nbsp
האמת שחוץ מהבמבה, לא עולה לי משהו ספציפי...

Et tu Brute

New member
את גרה במנהטן?

עזבי חבילה מהארץ. יש המון מוצרים בסופרים רגילים, ומה שאין בסופר יש בחנות "הולילנד מרקט" ברחוב סנט מרקס.

כרגע בג'רזי סיטי, עוד שבועיים בניו יורק

כן, חשבתי על זה אח"כ וזה באמת קצת מטופש...

Numi112

New member
יש לך מכלת ישראלית במרחק של 20 דקות נסיעה

לא חבל על הכסף של המשלוח הימי ולתקוע את זה במכס?
המכולת בטנפליי, ויש לך המון מוצרים ישראליים גם בכל מיני סופרים באזור כמו shop rite,

noaronen1

New member
יש כל כך הרבה מקומות בעיר עם כל מה שציינת

אולי חוץ מאפרופו. לכי ל- fairway ותקני הכל - זה ממש לא יקר. אני משלמת בצפון קרוליינה משהו כמו 89 סנט לשקית במבה קטנה. שקדי מרק 3.5 דולר
סוכר וניל מצאתי רק עכשיו, אבל שנים פשוט השתמשתי בתמצית וניל שנפלאה כאן.
אבקת אפייה - תחפשי באזור של ה- baking בסופר, זה פשוט בה בקופסא בצורת גליל במקום בשקיות כמו בארץ וזה יחזיק לך המון זמן.
זו האבקה שאני משתמשת
https://www.google.com/search?q=bak...nz28=&ved=0CJMBEMo3&ei=3L0oVL6BKunx8AGlmIHYAg
מה שאני רוצה להוסיף שתמיד במעבר קנייה בסופר לוקחת המווון זמן. אז תקחי את זה כחלק מהתהליך. לכי לסופר בידיעה שתבלי שם שעתיים. ותהני מזה.

בהחלט לוקחת את זה בחשבון

אתמול הסתובבנו עם גיסי (קפץ לביקור ועבודה) והוא קצת הראה לנו כל מיני מקומות חשובים ואהובים עליו באיזור, אז גם ראיתי את הסופר fairway-לא נכנסנו אבל ישר חשבתי עלייך!
&nbsp
תודה על הטיפים

carlimi

New member
אם התכוונת למשלוח ימי

לשלוח אוכל נשמע לי קצת בעייתי ...
ובמבה יש אפילו אצלנו בסופר השכונתי באורורה קולרדו ...
ולא, זו ממש לא שכונה יהודית .... חחח

TearGarden

New member
הדברים היחידים שאני מבקשת מישראל

הם סמרטוטי רצפה (למרות שאני בטוחה שבניו יורק אפשר להשיג הכל!), טחינה משומשום מלא, טורטיות (כל אחד והסטייה שלו...) ובמבה נוגט (בשביל בעלי). זהו.
מניסיון, כשאין זמין מסתדרים מצויין בלי
אבל אצלכם אמור להיות זמין הכל אז הרווחת!

orilina

New member
תבלין לפיצה כי אין כאן

תמונות , אלבומים , לוח שנה עיברי , ספרים ודיסקים - כל השאר ניתן למצוא פה

למעלה