מזל טוב לענתי שלנו

מזל טוב לענתי שלנו

ענתי יקרה, מזל טוב ליום ההולדת
מאחלת לך אושר רב, בריאות טובה, המון שמחה, הנאות קטנות וגם כדורגל....
ושאמא תמשיך להפתיע לטובה כל יום
אוהבת מאד , שבוע טוב ונשיקות, טובה

טילי66

New member
ענתי הי

אני מצטרפת לטובהברכות חמות ליום ההולדת בריאות טובה אריכות והרבה איכות שבוע טוב וחודש טוב .תמי

ענתי'לה

מאחלת לך הרבה בריאות,נחת מאמא,הצלחה בעבודה,

וכל שתבקשי לו יהי

בשורות טובות,חודש טוב

אגב חודש אייר פירושו בראשי תיבות : א-ני יי' רופאיך

החודש מסוגל לרפואה ב"ה

כל המרבה בתפילות הרי זה משובח

והכל לך ענתי יקירתנו.

כל שתבקשי לו יהיי.....
הרבה בריאות לך ולאימא, שתזכי לעוד הרבה הרבה ימים עם אימא א', שתדעי להנות מכל הרגעים הקטנים והגדולים,

אוהבת עם חיבוק ענק,
ניצה.

ענתי44

New member
תודה, תודה, תודה

על הברכות, המתנה ועל תשומת הלב. זה חימם את ליבי מאוד. בשבת אמא עברה מספר התקפי אפילפסיה ולא זיהתה אותי עד הבוקר. כשסיפרתי לה שיש לי יום הולדת היא שמחה ורצתה לקנות לי מתנה וכשאמרתי שנשיקה היא המתנה הכי טובה היא ענתה " מה זה, גם כן את. מה פתאום רק נשיקה. כשהיא התעוררה משנת הצהריים, קיבלתי את המתנה הכי נפלאה, אמא א' הגיחה לכמה שעות. רציתי ממנה עוד נשיקה אז שאלתי אותה אם היא יודעת איזה יום היום? כדי להזכיר לה ולקבל נשיקה ולתדהמתי היא ענתה " היום ה-22.4. היום שענתי שלי נולדה" ולא הבינה מה כל כך מרגש. היא אמרה שהיא אמא לא טובה כי היא על כסא ולא הלכה איתי לבית קפה ולא נרגעה עד שהזמנתי קפה ועוגה הביתה מבית קפה. עד שהשליח הגיע היא כמובן לא זכרה את היום הולדת אבל שמחה על הקפה ועוגת שוקולד.

ענתילה, כמה מרגש

איזה אמא נפלאה יש לך שזוכרת
מאחלת לך שיהיו עוד ימים רבים של אמא א'
אוהבת, נשיקות, טובה

ענתי44

New member
" אני לא יודעת למה הבחורה הזו כל כך אהובה עלי

ככה אמרה לי אמא כשהשכבתי אותה לישון. אחר הצהריים כשאחייניתי הגדולה התקשרה היא סיפרה לה שהיא לא בבית, והיא כועסת על הנהג שלקח אותם מחוץ לאשדוד. התבלבל בדרך ועושה להם סיבובים. אבל עכשיו מין הארה שכזו. אלי, אלי, שלא יגמר לעולם....

למעלה