הכח לאהוב

הכח לאהוב

הטלנובלה מדהימה מרגע לרגע. לא מצאתי טלנובלה מרתקת ככה ששודרה בויוה מאז אנה כפול שלוש.

נתחיל ממי שהכי מעצבנת, ריטיניה. ירדה לשפל חדש. לא רק שבגדה בזקה אלא גם שוללת ממנו את הזכות לדעת שהוא אבא ובמקום לחכות שהעניינים יירגעו, היא הולכת ושוכבת עם רוי ומפילה עליו ילד שלא שלו. תאכלס אין בי רחמים ברוי, הוא האשם ששם עין עליה ולא הפריע לו שהיא מאורסת. רצה אותה רק לסטוץ. אז שיאכל אותה. אף אחד לא הכריח אותו להסתבך איתה. מי שבאמת קרבן זאת סיבלי. אם כי היא תמימה. זה שקוף שהוא מעורב עם אישה והיא לא קולטת את זה. לא יודעת מה המטרה של שירלי אבל לפחות היא חכמה וקולטת יותר ממנה אם כי לדעתי עומד אינטרס מאחורי זה שלשכנע את דנטס לברר על רוי.

לדעתי אבל ואימה של ריטיניה עוד יתאהבו. סתם תחושה שלי.

טוב אני יודעת מה הבעיה של איוונה ואני מחכה כבר שהיא תבין זאת וזה מוזר שעד היום לא קלטה זאת. כבר בגיל הנעורים הייתה צריכה להרגיש ככה עם שינויים גופניים. אולי היא באמת תלך לפסיכולוג שיעזור להבין מה קורה לה.

ז'ייז'ה היא הדמות האידאלית עבורי למרות שיש בה פמיניסטיות בהתנהגות. וכמובן החוק בטלנובלה שהיריב של הראשי בוגד בראשית כדי להסיר אותו מדרכו למרות שבהתחלה לא זיהיתי אותו. הייתי בטוחה שזה עוד כיבוש של קאיו ובגלל זה לא הבנתי את הקטע הזה עד שראיתי הפרומו לפרק הבא. מה שבטוח ז'ייז'ה תעיף אותו ללא דרך חזרה במיוחד שנראה שהתחילה לשים עין על זקה וזה רק עניין של זמן עד שיתחילו להתקרב אחד לשני.

לא ייאמן שסילבנה עושה מאאוריקו סמרטוט ומסובבת אותו על האצבע הקטנה שלה. היא צריכה להיות שחקנית ותסריטאית עם כל הדרמות והסיפורים שהיא עושה לו ולא ארכיטקטית. ועוד הוא טוען שאף אחד לא יעשה ממנו צחוק. סילבנה עושה ממנו צחוק ועוד איך. לא רוצה לראות איך יגיב כשיגלה את האמת.

זקה חמום מח ומאוד אימפולסיבי. כמעט שילם בחירותו על שירה כשראה את ריטיניה בורחת עם גבר. אגב הפרט הזה שיהיו נשואים לא ידעתי. אבל לפחות עבור זקה כבר אין משמעות בניגוד לריטיניה שמלכתחילה לא הייתה להפגש עם רוי בערב הנישואים שלה. ועצם זה שהיא העדיפה לברוח איתו רק מוסיף על זה בגידה במקום להשאר במקום ולהשאר נאמנה לו. לא קונה את זה שהיא פחדה ממנו. בתוך תוכה היא כנראה חיפשה ריגושים ולא היה לה את זה עם זקה המשעמם שהוא גבר נאמן ומשפחתי. וגם אם נגיד היה מטיל ספק שהוא אבי התינוק שזה תאכלס הגיוני שהיה מפקפק, בסופו של דבר היה מאמין לה בהמשך דרך בדיקות אבהות והייתה לו את הזכות המלאה לבקש זאת ועוד החוצפנית מעיזה להאשים אותו ששם עין על אישה אחרת ולכן לא לקח אותה לריו דה ז'נרו. תאכלס הם לא מתאימים, מתאים לה מישהו כמו רוי, שניהם מחפשים ריגושים מבלי לחשוב על ההשלכות ויש להם הרבה במשותף. בטח זקה היה משעמם במיטה וזה לא מה שמחפשת ריטיניה. מה שמפתיע אותי שזקה לא נזהר. עצם זה ששכב איתה לפני החתונה היה צריך להזהר ולא רק מפני הריון לא רצוי. נראה לי שריטיניה לא מכירה גלולות אבל זקה שאמור להיות חכם היה אמור לדבר על זה ולהשתמש בקונדום. גם הדרך המקרית שגילתה ריטיניה שהיא בהריון. לא היה לה חשד וסתם עשתה בדיקת הריון. כשחושבים על זה אין בה דמות עמוקה. היא מתנהגת בטיפשות וילדותיות.

evglev1

Well-known member
מנהל
בברזילאיות מספיק שזוג חי יחד

כדי שידברו עליהם כמו על נשואים. נתקלתי בזה בכמה טלנובלות ברזילאיות.

evglev1

Well-known member
מנהל
כן דחיתי את הצפייה בעקבות הנסיעה שלה

ואחרי שחזרתי היה לי יותר חשוב לסיים את הפרקים האחרונים של המורד ואדמה פראית ואחר כך ניגשתי לצפות בה.

evglev1

Well-known member
מנהל
לאוסטריה לחתונת הזהב של אח של סבתא שלי

ובגלל שלא היינו בטוחים שתהיה רכבת ביום העצמאות נשארנו שם 10 ימים, כדי לא לקחת סיכון שנגיע ביום העצמאות לבן גוריון ונצטרך לחשוב איפה לשהות בחג או לשלם סכום אסטרונמי למונית מנתב"ג לחיפה.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שעד שאפשר היה לעשות בדיקת הריון לריטה

אבל, נזרה וזקה היו אוכלים אותה בלי מלח ומתעללים בה, וגם זקה היה מחכה לתוצאות הבדיקה ולא חי איתה, וריטה הרוויחה את זה, כי כשבאה לפגוש את רוי ידעה שהיא בהריון ודחוף לה להינשא לזקה. מצד שני הם כבר נישאו, כך שהיא הצליחה לכבול אותו אליה ויכלה לשכנע אותו לחכות לגירושין עד לבדיקת ההריון. רוי מעצבן עם הרדיפה שלו אחרי ריטיניה גם ביום החתונה.

איזה קטע גם אני בפרומו חשבתי שז'ייזה רואה את קאיו, ולא הבנתי לא היא מתבוננת כך במישהו שהיא לא מכירה.

אכן הכול היה שקוף עם התיק אצל ג'ויסי ועם מפקיד הצ'ק המהמר, אבל עם עלק תקפוץ מהחלון, לולא דיטה גם רגל לא הייתה מוציאה, והוא כבר מאמין לשטויות שהיא מספרת, כאילו לא שיקרה.

לא ייאמן לא רק ריטיניה, גם אבל עכשיו, וזקה כל הזמן מאמינים שריטיניה היא בת של דולפין, לא רק זה גם אבל מאמין שיש אנשים שהם חצי דולפינים, בני דולפינים ובנות אדם וגם את ההתנהגות של ריטה הוא מייחס להיותה בתולת ים שמקורבת לצד האבא התת ימי שלה.

למעלה