סיכום שבועי וספויילרים

ohadcarrington

New member
סיכום שבועי וספויילרים

והוו סופ"ש הגיע!
מה היה לנו השבוע בצח"מ?
בילי מכין לווקטוריה הפתעה ליום האהבה, ניקי וויקטור גם נהנים ביום האהבה, םיליס מסתירה סודות, מצבה של אשלי השתפר, סייג' ממשיכה לחלום סיוטים, פיליס מזהירה את סאמר וויקטור מחפש נקמה.

ספויילרים

22/2 - מריסה מספרת לדילן שהיא זו שפגעה בבילי; ניקי זועמת כשהיא מגלה שויקטור הסגיר את נוח; קווין ומריה תוהים על נאמנותה של נטלי; ויקטור שולף אקדח על לוקה (אוככככ איך זה שאריק ברנדן בן מליון עוד מעט וג'ון מקוק צעיר יחסית וברנדן הרבה יותר בצח"מ וג'ון בכלל לא נמצא ביפים!) ומורה לו לעזוב את העיר.
23/2 - ניקי מנסה ליצור קשר עם אליז מוקסלי (יאי!); הילארי מציקה לאשלי; ניקי שומעת את ג'ק מספר לניל על מרקו.
24/2 - פיליס ובילי נקשרים; צ'לסי נפתחת לדילן; סייג' פונה לאדם לעזרה.
25/2 - צ'לסי מגלה פרט חשוב על אדם; פיליס וג'ק רבים (
); ניק וסייג מחליטים החלטה חשובה.
מקור: http://www.welovesoaps.net/2016/02/young-and-the-restless-spoilers-february-22-26-2016.html

פינת הנוסטלגיה
השנה 1990, אשלי נראית מהמם!!!!, בראד נראה צעיר ולא מת

בראד רוצה להציע לאשלי נישואין, אבל בדרך מקורית, הוא רב איתה ומשאיר לה קלטת ומבקש ממנה לצפות בה... בקלטת יש ראפ הצעת נישואין שהוא מכין לה

אני צחקתי כזה שודר, אשלי צחקה וכמובן שהסכימה בסופו של דבר

sigalit1000

New member
תודה, אתה גם חושב שההחלטה החשובה של ניק וסייג' היא לאמץ?

ואם כן, אז יהיו להם 2 ילדים? או שהאימוץ לא יגיע לרגע שיקבלו תינוק/ילד כי יתגלה שכריסטיאן בחיים? נראה לי קצת מוזר שלניק וסייג' יהיו 2 תינוקות וברור שכריסטיאן חוזר אליהם בקרוב ניק אישר זאת בראיון לפני 10 ימים.... מה לדעתך יקרה?

מה דעתך על הגילוי על מרקו? מפתיע שפתאום נזכרו לגלות את זה אחרי כל כך הרבה זמן? אותי הפתיע לא ציפיתי....

ויקטור ואריק מהיפים באותו גיל? רק עכשיו קלטתי, תראה את ויקטור לאיזה מעמד הוא הגיע בצחמ, מופיע כמעט כל פרק, תמיד מנצח, תמיד חומק ואילו אריק בקושי רואים אותו.....

אתה אוהב את העלילה עם ניקי?

ohadcarrington

New member

מממממ... לא יודע לגבי ניק וסייג, לדעתי כדאי לתת את התינוק לזוג אחר...
ברנדן מבוגר מג'ון בשלוש שנים או משהו כזה...
כריסטיאן יחזור אליהם, לגבי עוד תינוק, יכול להיות שהם נכנעו מכריסטיאן והלכו לאמץ תינוק ואחרי שאימצו קיבלו אותו בחזרה...
&nbsp
הגילוי של מרקו נראה לא קשור לכלום, במה זה עוזר?
איזו עלילה יש לניקי?

sigalit1000

New member
הגילוי של מרקו נועד לחשוף בפני המשפחה של ויקטור, לפחות

בפני אלו שמשוכנעים כמו סאמר וויקטוריה שויקטור לא מסוגל לעשות דברים כאלו איומים, מה סאמר תחשוב על סבא ויקטור שתגלה שאמא פיליס נוצלה על ידי מרקו וחייה עם פושע אלים ומסוכן, מה ויקטוריה תגיד שתגלה שג'ק הוחזק בניגוד לרצונו חטוף על ידי קלי המושגעת בשליחות ויקטור? ומה משפחת ניומן תגיד שויקטור הביא עבריין כזה מסוכן שרצח את הארוסה של נוח הנכד שלו, והבעל של סאמר הנכדה שלו? העלילה של ניקי היא מה היא תעשה סביב הגילוי על מרקו....

אוקיי, נחכה ליום חמישי ונראה מי הזוג שפונה לאימוץ וככה נדע....

ohadcarrington

New member
אההה!

ברור שויקטור מסוגל

&nbsp
מממ כן העלילה עם ניקי נשמעת טובה...
&nbsp
יאללה מחרתיים נדע מי הזוג

sigalit1000

New member
מה דעתך על מקס? נראה לי שהוא יעשה משהו לאבי והיא תאבד את

התינוק.....

לא נראה לי שהסיפור של כריסטיאן יסתיים החודש, הוא יסתיים בפתאומיות שאף אחד לא יצפה או יחשוב או שהתינוק יהיה חולה או שפטי תברח ותספר לניק וסייג'....

גם לדעתך נטלי היא המחליפה של מריה? זה מה שאומרים לפחות לדעתי יש מקום לשתיהן....

מה דעתך על לוקה סאמר?

ohadcarrington

New member
באמת?

זה עד כדי כך חמור ביניהם?

אני מקווה שלא יקרה לה כלום...
&nbsp
לאלא לא נראהלי גם שהוא יסתיים החודש, גם הסוויפס לא היו משהו...
ממממ לא נראהלי שנטלי היא המחליפה של מריה, הן יכולות להיות אחת לצד השנייה במספיק עלילות מעניינות...
&nbsp
אני לא אוהב את לוקה בכללי... אני מחכה שהוא יתחפף כבר...

למעלה