עלילות שזכורות ואהובות מצח"מ... קדימה! שכל אחד יעלה עלילה שזכורה לו מצח"מ ושהוא ממש אהב...
O ohadcarrington New member 21/3/16 #1 עלילות שזכורות ואהובות מצח"מ... קדימה! שכל אחד יעלה עלילה שזכורה לו מצח"מ ושהוא ממש אהב...
O ohadcarrington New member 21/3/16 #2 כל עלילות שילה! אבל אם להיות ספציפי... העלילה הראשונה שלה ושל לורן ושל התינוק של לורן שמת ושהיא "שכחה" מזה
כל עלילות שילה! אבל אם להיות ספציפי... העלילה הראשונה שלה ושל לורן ושל התינוק של לורן שמת ושהיא "שכחה" מזה
S sigalit1000 New member 21/3/16 #3 העלילה שאתה מדבר עם לורן זו העלילה עם שילה וסקוטי ? אהבתי את העלילה שבילי ומקנזי גילו שהם בני דודים [אבל בעצם הם לא, נכון?] אגב, רעיון ממש נחמד, גם אם אני לא צופה, נורא נחמד לדבר על עלילות עבר....
העלילה שאתה מדבר עם לורן זו העלילה עם שילה וסקוטי ? אהבתי את העלילה שבילי ומקנזי גילו שהם בני דודים [אבל בעצם הם לא, נכון?] אגב, רעיון ממש נחמד, גם אם אני לא צופה, נורא נחמד לדבר על עלילות עבר....
O ohadcarrington New member 22/3/16 #4 כן כן העלילה של שילה וסקוטי ממממ לא נראה לי שהם בני דודים, בסוף גילו שזה לא נכון אני חושב...   ותודה
כן כן העלילה של שילה וסקוטי ממממ לא נראה לי שהם בני דודים, בסוף גילו שזה לא נכון אני חושב...   ותודה