איך אתם אוהבים את הפיצה שלכם

איך אתם אוהבים את הפיצה שלכם

ישנן כמה פיצריות מובילות וכל אחת מכינה בעובי שונה.

השאלה - איך אתם אוהבים את הפיצה שלכם?

עבה - כמו פיצה האט?
דקה - כמו בעגבניה?
 
אני אוהבת כל פיצה :)

מבחינת הסצק, מעדיפה משהו באמצע...
לאחרונה התחלתי ממש לאהוב פיצה ביאנקה- בלי רוטב עגבניות אלא על בסיס שמנת פטריות (יש עוד סוגים, הרעיון שמדובר בפיצה לבנה).
&nbsp
אכלתי פיצות ממש טובות באמורה מיו, נונו (מסעדה חדשה בהוד השרון (כרגע המסעדה האהובה עלי), ופיצה זאזא.
&nbsp
אי אוהבת הרבה רוטב ובדכ מעדיפה מרגריטה או בצל/עדבניות/]טריות/בולגרית.
&nbsp
 
למעלה