טופ 5

DAN1EL

New member
טופ 5

והפעם - מהם חמשת השירים הכי אהובים עליכם של...

ניקי מינאז'

אני מזכיר:
אם קשה לכם לבחור חמישה שירים, אפשר לבחור גם עשרה.
אם קשה לכם לדרג, אפשר גם בלי סדר מסוים.
אני משתדל לבחור באמנים שכל חברי הפורום מכירים בשביל הפינה הזו.
או במילים אחרות: אין סיבה לא להשתתף!

DAN1EL

New member
שלי:

1. Monster - נכון, זה שיר שהיא מתארחת בו, וכן, הוא במקום הראשון. למה? כי זה אחד משירי ההיפ-הופ הכי חזקים של השנים האחרונות, והרבה מאוד בזכות ניקי, שהבית שלה לגמרי עושה את השיר (למרות שגם ג'יי-זי מדהים שם והשיר אדיר באופן כללי). בית גאוני, שמעיף אותי בכל פעם מחדש. כישרון הראפ שלה מגיע כאן לידי ביטוי מושלם.
2. I Am Your Leader
3. Did It On Em
4. The Boys
5. Va Va Voom + Starships + Pound the Alarm
- את המקום החמישי חולקים שלושת שירי הדאנס-פופ החביבים עלי של ניקי, שאני לא כל כך מבדיל ביניהם אבל נהנה משלושתם באופן שווה. כן, שלושתם טראש, וכן, סביר להניח שאם זמרת אחרת הייתה שרה אותם לא הייתי אוהב. אנשים לא מבינים את זה, בגלל שניקי היא ראפרית כל כך מוכשרת, וגם אני הייתי שמח אם היא הייתה מתמקדת בעיקר בזה, אבל מה לעשות, היא גם זמרת דאנס-פופ, זה עוד ז'אנר שהיא עושה, ואם היא מצליחה להביא צבע מעניין להפקות בינוניות של רד וואן ודוקטור לוק, למה לא ליהנות מזה?

ערן1987

New member
תכל'ס, "מונסטר"!

הקטע הכי טוב בקריירה שלה לדעתי.. אני לא מאמין שזה לא היה אפילו מועמד לגראמי! פחחחח

ערן1987

New member
בחירות די קלות ולא מהסיבות הנכונות

חיבבתי אותה בתחילת הדרך אבל אז היא ממש מיצתה את עצמה כשהיא התחילה ליצור טראש אחרי טראש אחרי טראש.. הייתי שמח אם היא תתאפס על עצמה כדי שהיא תיצור מוסיקה טובה באמת. בכל מקרה, הנה הבחירות שלי, לא בסדר מסוים.
&nbsp
Monster - דניאל הזכיר את זה וזה נכון לגמרי. שיר אדיר עם הפקה גדולה וביט מטורף שנשלט על ידי הבית של ניקי שמצליחה לאכול בלי מל ובלי שום מאמץ את כל החבר'ה שמסביבה, כולם מפורסמים ממנה בהרבה. שיא הקריירה שלה.
&nbsp
Super Bass - יש סיבה לכך שזהו אחד הלהיטים הכי גדולים שלה. קליל, פשוט, מהנה, דביק ומוצלח. שיר פופ-ראפ עשוי היטב.
&nbsp
Pound The Alarm - שיר פרחי לחלוטין אבל כזה שעשוי טוב ככה שאני יכול להנות ממנו גם בלי להשתכר למוות

&nbsp
Roman's Revenge - עוד שיר אגרסיבי נוסף בו היא מארחת את אמינם כששניהם נותנים קונטרות מעולות אחד לשניה. היא מצוינת כאן, ה"לחץ" שהיא משדרת מזכיר קצת את "מונסטר". הלוואי לשמוע אלבום שלם שמשלב בין השיר הזה ל"מונסטר".
&nbsp
Your Love - היא מסמפלת כאן את אנני לנוקס (אם אני לא טועה) וזה נשמע מוזר לפני השמיעה הראשונה אבל סופר מוצלח כשמסיימים אותה ובכל שמיעה נוספת אחר כך. פשוט, חמוד, מלבלב, קיטשי במידה הנכונה והרבה כוונה ליצור משהו יותר עדין. מי מאמין, זה לפעמים עובד לה.

RTur

New member
בום-בורום-בום-בום-בורום-בום-בייבי

לא עוקב יותר מדי אחרי הקריירה שלה אבל כמובן שקשה מאוד להתעלם גם אם ממש רוצים כי היא משתפת פעולה עם כל דבר שזז וגם שלא. רוב הדירוג שלי יהיה בעיקר השת"פים שלה כי היא לא מחזיקה לבד כסולו מספיק לטעמי.
&nbsp
1. Super Bass - אני כל כך אוהב את זה! זה כיפי, קליט ומדבק בטירוף וממש מהנה.
&nbsp
2. ***Flawless (Remix) - באיזשהו מקום לא רציתי שהשת"פ הזה יקרה. עד אז אהבתי את זה שביונסה לא רצה לעשות איתה שת"פ כי כולם עשו עם ניקי שת"פ (קצת כמו פיטבול). אבל זה יצא ממש אדיר אז אני לא יכול להתלונן

&nbsp
3. Bang Bang - מאוהב אוהב את הטריו הזה. ג'סי, אריאנה וניקי משתלבות נהדר ביחד. ניקי לא וולגרית ואני אוהב את החלק שלה בשיר והוא מרגיש נכון שם וחלק בלתי נפרד ממנו.
&nbsp
4. Turn Me On - שת"פ מוצלח מאוד עם דיוויד גואטה.
&nbsp
5. Starships - גם שיר מאוד כיפי שזורם לי טוב. את האחרים שדומים לו אני דווקא פחות אוהב (Pound The Alarm נגיד)
&nbsp
מחבב גם את Roman's Revenge וגם אוהב את She Came To Give It To You של אשר למרות שהתרומה שלה עצמה לא כזאת חזקה אבל אני ממש אוהב את השיר בלי קשר

ערן1987

New member
Bang Bang? באמת?

כזה סתמי.. אבל "טורן מי און" באמת מוצלח מאוד! שכחתי ממנו

RTur

New member
כן. אני אוהב את השיר הזה

התחלתי לחבב ממש את ג'סי ג'יי בעיקר מהאלבום הזה, אני אוהב את אריאנה כווקאליסטית והשילוב הזה ממש מוצלח בעיניי והשיר ממש כיפי וטוב לדעתי

Music Man XD

New member
מבחינתי,

ניקי לא התעלתה על Monster עדיין. זה הדבר הכי טוב שהיא עשתה בקריירה. אחריו:
&nbsp
2. Beez In The Trap - שיר אדיר שמראה מה ניקי יודעת לעשות. ביט פשוט ומטמטם, והפלואו שלה. זהו.
3. Come On A Cone - מת על זה! OHHHH DICK IN YOUR FACE.
4. Did It On'em - עוד שיר אדיר. אין לי מה להוסיף.
5. Anaconda - אני ממש אוהב אותו! יציאה מעולה.
&nbsp
אני לא אוהב את הדאנס טראש שהיא עושה. זה פשוט גרוע, ואין שום סיבה שהיא תעשה את זה. באלבום האחרון שלה היו חמישה שירים אדירים בערך, ואז 20 שירי אשפה כאלה. זה כל כך מרגיז!

DAN1EL

New member
הביט באמת מוצלח ולשיר יש פוטנציאל, אבל התוצאה הסופית קצת

סתמית ומעצבנת.

Music Man XD

New member
לכו לעמוד בפינה,

ותחשבו על מה שאמרתם!
&nbsp
זה שיר אדיר, וטוב יותר בהר-בה משירים כמו Super Bass, Starships וכל החרא הזה.

DAN1EL

New member
גם אני לא משתגע על Super Bass.

לגבי סטארשיפס - אני נהנה ממנו, אבל יודע שזה טראש.

למעלה