שאלות, חדשות, בקשות

• פותח הנושא elall
  • פורסם בתאריך

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
המשך שבוע נעים

elall

Member
מנהל
יוצר הטלנובלה "מאצ'ו" מואשם בהטרדה מינית

הרבל אבראו במאי ומפיק צ'יליאני מפורסם, שאחראי על להיט "מאצ'ו" ועוד כמה הצלחות צ'יליאניות גדולות מואשם בהטרדה מינית. 7 נשים, שחקניות ותסריטאיות, התלוננו עליו בחודש האחרון על הטרדה מינית, מקרים שהתרחשו מאז שנות ה 90.

והנה התחילה הבדיחה לרימייק של Mama mechona שמתכננת אנג'לי

נסמה.
&nbsp
מועמדת נוספת לתפקיד הראשי היא קלאודיה אלברז(כוכבת אדמה פראית). מקווה שאנג'לי נסמה תבחר במיירין ויאנואבה, יותר מתאימה. למרות שמעדיפה את מריסול דל אולמו.

elall

Member
מנהל
לאאאא, לא קלאודיה אלברז, מה היא קשורה??

עוד פעם לוקחים אותה לתפקיד מבוגר מידי בשבילה?
ואותי מעניין את מי ילהקו לתפקיד פרופסור.... מאוד אוהבת את השחקן ששיחק במקור, מעניין אותי את מי ישימו במקומו.

זה לא יצליח

משהו שם יתפספס אלא אם כן יהפכו את הבת שנכנסת להריון מבית חרדי. הישראלים החילונים לא נרתעים מסקס לפני החתונה ובטח לא להגיע בתולה לחופה. וכל הטלנובלות הלטיניות כמו מקסיקו וונצואלה הראשיות רובן שומרות על עצמן עד שיגיע הראשי וכל השטויות האלה. בישראל לא יקנו את זה בקרב החילונים. כיום כבר מהחטיבה בנות מאבדות את בתוליהן אם זה היה עוד בשכבה שלי. אז הריון מופרה לבחורה בתולה. שוב זה יתאים רק אם יהמרו את זה לדתי-חרדי. אבל גם אז בספק אם זה יצליח פה גם ככה הקהל הישראלי רואה בזה כעוד טלנובלה אמריקאית.

Don Nirtin

New member
ובינתיים בארה"ב, ג'ינה רודריגז, כוכבת הסדרה

הודיעה שג'יין הבתולה עונה 5 תהיה עונה אחרונה.
&nbsp
מה שעשוי לשחרר את חיימה קמיל חזרה לטלנובלות אם רק ירצה.

elall

Member
מנהל
אני בספק שהוא ירצה לחזור....

נראה לי הולך לו לא רע בארה"ב, אולי הוא יצליח לקבל איזשהו תפקיד בסדרה אחרת, בנתיים, הוא מככב בברודווי במחזמר "שיקגו", שזה מכובד מאוד.

evglev1

Well-known member
מנהל
כן נראה שעונש מאלוהים לויוה

על זה שדחפו את בובה פראית במקום להביא את נקמתה של אריאנה, עם קצת מאמץ היו קונים זכויות שידור כדי לחגוג את בואה או להביא טלנובלה שלה שלא שודרה בארץ או אפילו את קצ'ורה שבה הדמות של נטליה נעשתה בהשראה של בובה פראית, עד שהמתרגמים הרוסיים החליטו לתרגם כ"שובה של הבובה הפראית". ובה יש רק 150 פרקים והיא שודרה בויוה פלטינה פעם אחת בלבד, כשהערוץ היה בחיתוליו. ווידוי בגללה התחברתי לויוה פלטינה. אז דחפו את הבובה הפראית אחת הטלנובלות הארוכות ביותר כדי לחגוג מופע שבסוף בוטל.

מקווה באמת שזה לא קשור לפעילות של ה-BDS ומשפחת תמימי ולא מדובר באקט נגד ישראל.

faery18

New member
אני מכירה את הידיעה הזו אבל זה לא מעכשיו

זה מפברואר וזה פורסם גם בארץ, אבל אני לא חושבת שזו הסיבה, פשוט לא קנו מספיק כרטיסים.

faery18

New member
אז נראה שהפעם הם היו יחסית מהירים

למרות שעכשיו שכתבתי שם הודעה אני רואה שהם לא סידרו את השעון של הפורום, גם לפני שהפורומים נפלו הוא היה מראה שלוש שעות אחורה

למעלה