אני היחידה ש...

2Dirrty4U

New member
אני היחידה ש...

אני אגיד לכם את האמת - רציתי לנצל"ש אבל לא היה לאן והייתי עצלנית מידי לפתוח שרשור נצל"שים אז בואו פשוט נהפוך את זה לסוג של דיון אם בא לכם

אני היחידה שיש לה סוג של שריטה שחייבת שכל המוזיקה שלי במחשב תהיה בפורמט m4a (iTunes Plus AAC) ולא שום פורמט אחר?
יש לכם פורמט מועדף שאתם אוהבים בו את המוזיקה שלכם או שאתם מסתפקים ב-mp3 הרגיל וזה לא מפריע לכם?
האם אתם כמוני שזה ממש קריטי לכם? או שאתם לא באמת שמים לב להבדל?
האם יש פה אנשים שמשתמשים בפורמטים כמו AC3, WMA, WAV, OGG, APE, MKA, AIFF?

ולקינוח בלי קשר לפורמטים: האם אתם בסדר עם זה שיש לכם גרסאות "נקיות" של שירים במחשב או שאתם "חייבים" את גרסת ה-Explicit?

RTur

New member
אז אני הפוך

אני ממיר את ה-m4a ל- mp3 כי כבר רוב המוסיקה שיש לי היא בmp3 ובא לי שיהיה מסודר ואחיד.
יש גם דברים שאני שומר ב-wav אבל זה בעיקר לפרוייקטים שאני יוצר. או אם אני צריך להשתמש בשירים מסויימים בשביל משהו (סמפול או השוואת סאונד לרפרנס) ואז אני דואג לחפש את השיר ב-wav (או להמיר ישירות מהאלבום אם יש לי אותו) או אפילו flac לעתים נדירות.
&nbsp
לגבי גרסאות נקיות וכאלה - אני תמיד מעדיף את הגרסה המקורית ה-Explicit בלי הצנזורים אבל כמעט תמיד שם גם את הגרסה הנקייה כ"בונוס טראק" בתיקיה של האלבום. גם בדרך כלל אני דואג שיש לי כל דבר שקשור לאותו אלבום - בודק אם יש שירי בונוס בגרסאות הדלוקס או בגרסאות של מדינות מסויימות יפן, טאיוואן, חרטניסטן וכאלה
אני פשוט אוהב שיש לי את הכל. לפעמים אני אפילו מגדיל לעשות ומוסיף גם שירים נוספים של אותו אמן מאותו era שיצאו במסגרות אחרות מעבר לאלבום (feat. למיניהם עם אמנים אחרים, שירי צדקה אנערף, שיר שהוקלט כפסקול לסרט והוא לא באלבום וכו').
&nbsp
&nbsp

ערן1987

New member
וואו, זה כל כך, אבל כל כך אני

כל דיסק שאני מעביר למחשב, הופ - m4a

&nbsp
אם אלה אלבומים שאני מוריד אז לא אכפת לי אם הם MP3, אבל אם אני מעביר קבצים מדיסק אז אעדיף שזה יהיה M4A. למה? לא יודע, ככה התרגלתי וככה אני ממשיך חח.. אין לזה סיבה מיוחדת.
&nbsp
לגבי גרסאות השירים - אעדיף את הגרסה ה"מלוכלכת", הרי היא המקורית, יש סיבה (כזו או אחרת) שהאמן אמר בה משהו "מלוכלך", למה אני צריך לשמוע *ביפ* או משהו כזה? למרות שסי-לו גרין עשה את זה מעולה עם Fuck You כשהפך את זה ל-Forget You, שזה גם ממש מתאים לאווירה של השיר, אבל זה מקרה מאוד יוצא דופן.

Music Man XD

New member
כיום,

רוב הקבצים שיש באייפוד שלי נלקחו מדיסקים אמיתיים שקניתי, מכאן שהם לא בפורמט של אייטונס. אבל אני כן שואף לכך שכל השירים האחרים יהיו בפורמט הזה. ההגיון אומר לי שבמכשיר של אפל זה יישמע הכי טוב.
אגב, שמעת שאייטונס ו-U2 עובדים על המצאת פורמט מוזיקה חדש או משהו כזה? משהו הזוי

&nbsp
ואני לא אוהב גרסאות מצונזרות. זה מעפן.

DAN1EL

New member
לגבי הפורמטים - כל מה שכתבת זה סינית בשבילי

לגבי הגרסאות הנקיות - ברור שאני מעדיף את הגרסה הלא מצונזרת, תמיד!

DAN1EL

New member
בכמה פורמטים, נראה לי. זה לא אחיד. אין לי מושג.

ובכלל, הרבה מהמוזיקה שלי על המחשב היא דיסקים מקוריים שהעברתי לאייטונז.
אז הם עברו לאייטונז בפורמט שהאייטונז והאלבום המקורי קבע (לא?
).
אין לי מושג איך זה עובד בדיוק.
&nbsp
בכל אופן - איכות השמיעה טובה. אני רגיש מאוד לאיכות.

Eurovision Aces

New member
אני כבר כמעט ולא מוריד מוזיקה

אלא משתמש בשירותי הסטרימינג (Rdio/Spotify/וכו'), אבל מה שיש לי אני אישית מעדיף ב-mp3, כנראה כי זה סתם נראה לי נוח.

DAN1EL

New member
ואם כבר - קרה לי משהו הזוי

המחשב לא נותן לי יותר להוריד דברים כי הוא טוען שאין מקום על הדיסק.
אבל יש מלא מקום! בדקתי במאפיינים של כונן C, ויש עליו המון מקום.
&nbsp
אבל מסתבר שהדברים שקשורים לאייטיונז נמצאים אצלי משום מה בכונן E, שהוא באמת מלא.
אתם חושבים שאם "אגזור" את כל הדברים האלה לכונן C הבעיה תיפתר? זה אפשרי בכלל?

ערן1987

New member
זה אפשרי אבל אם אני לא טועה זה כאב ראש

אני לא רוצה שתתפוס אותי במילה אבל זה אומר שתצטרך לעשות לכל הקבצים location חדש.. שוב, אל תתפוס אותי במילה! תבדוק את זה קודם.

למעלה