מה אתם שומעים (שומעות)
S spiceupmylife1 New member 17/12/12 #2 Taylor swift- Red Remembering him comes in flashbacks and echoes Tell myself it's time now, gotta let go But moving on from him is impossible When I still see it all in my head Burning red Loving him was red
Taylor swift- Red Remembering him comes in flashbacks and echoes Tell myself it's time now, gotta let go But moving on from him is impossible When I still see it all in my head Burning red Loving him was red
LeAnnDylan Well-known member 18/12/12 #4 Wrong Song - Nashville Cast This ain't a feel-good, "Everything's fine" sing-along. You’ve got the wrong song coming through your speakers, This one’s about a liar and a cheater
Wrong Song - Nashville Cast This ain't a feel-good, "Everything's fine" sing-along. You’ve got the wrong song coming through your speakers, This one’s about a liar and a cheater
T the whole shebang New member 23/12/12 #5 Life Goes On- LeAnn Rimes אני חוששת שאני קרובה עוד פעם למצב שנגמרים לי השירים חייבת מצבור חדש. השירים של ריינה ג'יימס ממש לא טובים כמו שציפיתי. אני אוהבת יותר את של ג'ולייט|נבוך|
Life Goes On- LeAnn Rimes אני חוששת שאני קרובה עוד פעם למצב שנגמרים לי השירים חייבת מצבור חדש. השירים של ריינה ג'יימס ממש לא טובים כמו שציפיתי. אני אוהבת יותר את של ג'ולייט|נבוך|
T the whole shebang New member 23/12/12 #6 The Band Perry -Better Dig Two לא ידעתי שיש לזה קליפ! אוי, אני חולה על הקליפים שלהם. הקליפ הזה בהחלט מצטרף לרשימה המכובדת, מגניב ברמות!
The Band Perry -Better Dig Two לא ידעתי שיש לזה קליפ! אוי, אני חולה על הקליפים שלהם. הקליפ הזה בהחלט מצטרף לרשימה המכובדת, מגניב ברמות!
T the whole shebang New member 24/12/12 #7 יאו כל הסאונדטרק של נאשוויל אהבה בלב יו, סקרלט הזאת כזאת מהממת!
A And It Feels Like New member 25/12/12 #9 מתישהו בינואר, כמו כל הסדרות וכי הרגשתי נחמדה, הלכתי לבדוק לך. הסדרה חוזרת ב-9 לינואר
A And It Feels Like New member 25/12/12 #10 אני רואה אותך מדברת רק על הפסקול יצא לך בכלל לראות את הסדרה או שאת רק מאזינה לשירים?