מה אתן שומועות עכשיו סתם כי אין לי תמונה אחרת :P
S spiceupmylife1 New member 13/11/12 #6 התכוונתי לאלבום אבל גם השיר מעולה נראה לי הוא ובחורה טובה תפסו אותי בינתיים
LeAnnDylan Well-known member 13/11/12 #8 האלבום חייב להיות טוב הילרי כתבה כמעט את כולו אבל האמת שביחס לאלבומים אחרים שלה הוא לא רע אבל את פליי און וסאם הארטס אני אוהבת יותר
האלבום חייב להיות טוב הילרי כתבה כמעט את כולו אבל האמת שביחס לאלבומים אחרים שלה הוא לא רע אבל את פליי און וסאם הארטס אני אוהבת יותר
LeAnnDylan Well-known member 13/11/12 #3 Miranda Lambert - Stay With Me http://www.youtube.com/watch?v=2SyugWTaQl0&lc
S spiceupmylife1 New member 13/11/12 #15 רק עכשיו ראיתי את הקליפ - ואוו איזה מעלפת היא רארררר לגמרי עשתה לי את היום!!!!
LeAnnDylan Well-known member 13/11/12 #21 אה כן קרי עם פוני לבושה כמו סלאט. מצד שני, אם מורידים את החלק הראשון של המשפט זה תקף לכל הקליפים שלה...
אה כן קרי עם פוני לבושה כמו סלאט. מצד שני, אם מורידים את החלק הראשון של המשפט זה תקף לכל הקליפים שלה...
ר רדנק wannabe New member 14/11/12 #44 עובדת איתי אחת שנראית כמוה במשקפיים שם החיבה שלה הוא GOOD GIRL בגלל הקליפ הזה. פחחחח.
ר רדנק wannabe New member 15/11/12 #76 לא אמרתי אף פעם... אפחד לא שאל... בפריזר הגדול המכונה הערבות הקנדיות.
ר רדנק wannabe New member 15/11/12 #77 אם את אומרת... לא בדיוק הקטע שלי ואין לי מושג אם היא תפוסה או לא. לא בדיוק שאלה פוליטיקלי קורקט - בטח שלא ביחס לנטיותיה המיניות (או האחרות).
אם את אומרת... לא בדיוק הקטע שלי ואין לי מושג אם היא תפוסה או לא. לא בדיוק שאלה פוליטיקלי קורקט - בטח שלא ביחס לנטיותיה המיניות (או האחרות).