סכמ"ש!

ערן1987

New member
סכמ"ש!

זה שדניאל בלונדון לא אומר שלא צריך לשמר את המסורת

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
יאללה, סיפתח!

משהו טוב שקרה השבוע: אמנם ציינתי את זה בסכמ"ש הקודם, ובכל זאת - נולד לי אחיין בשישי שעבר! :) הוא חמוד, מתוק, חתיך על, מה לא. כל מי שהראיתי לו תמונות שלו פשוט התלהב ממנו, וידידה שלי אפילו לקחה את זה כמה צעדים קדימה ומראה תמונות שלו סתם ככה לאנשים שעובדים איתה חחחח.. אה כן, וקוראים לו ליאור :)

חוץ מזה, חבר שקצת ניתקתי איתו את הקשר לאחרונה התקשר אליי לפני כמה ימים ו.. זה הפתיע אותי. עוד לא החלטתי אם לטובה או לרעה

משהו רע שקרה השבוע: לפני כמה שבועות התחלתי לעבור חפיפה על עמדה נוספת בעבודה והשבוע רבתי קצת עם הבחור שחפף אותי שהתעצבן עליי שעשיתי כמה דברים שהיו לי הכרחיים בזמן העבודה, בין היתר ענייני עבודה אחרים כי לא הייתה לי משמרת חפיפה מלאה אז עשיתי את זה במקביל למשמרת מלאה בעמדה אחרת שלי.. סתם עיצבן אותי

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: המופע של ג'סטין טימברלייק!

התחדשות השבוע: אממ, לא זכור לי שהתחדשתי במשהו האמת חח

סרט השבוע: "מפוצלים", חיקוי דהוי ל"משחקי הרעב" שבכל זאת מעבירים קצת יותר משעתיים בסבבה. קצת דבילי, נמרח, לא סוחף מספיק, בטח שלא מרגש ואפשר היה לחתוך ממנו לא מעט - אבל בסדר בסה"כ

סדרת השבוע: אממ, "האח הגדול"? אני קצת כועס על עצמי שאני רואה את זה חח

ספר השבוע: הספר על הפילוסופיה של סרטיו של וודי אלן, חזרתי אליו אחרי הפסקה ארוכה והוא היה טוב ומעניין

שיר השבוע: בלי ספק - סיה והשנדליר שלה! חרשתי עליו ממש השבוע וגם הביצוע שלה אצל אלן דג'נרס רק הוסיף לעניין

אלבום השבוע: השבוע שמעתי, יחסית, פחות אלבומים משבוע שעבר - אבל מי שהתעלה על כולם הייתה אלישיה קיז עם Girl On Fire שלה, אלבום מדויק וכיפי ומהנה ומוצלח מאוד

מאכל השבוע: כל מה שאכלתי בברית שהייתה אתמול לאחיין שלי.. יווווווווווווו אני כזה שמן

ציטוט השבוע: "היא השמינה!! *הפסקה* אבל זה יפה לה ככה" - סבתא שלי "מחמיאה" לחברה שלי אחרי שעלתה 2-3 קילו.. הכי טאקט של אישה בת 90

תמונת השבוע: סבתא שלי עם האחיין שלי, שהוא גם הנין הראשון שלה.. איזה כיף זה היה לראות אותה מתלהבת ממנו ומתרגשת מזה :)

תכניות לסופ"ש: אז אתמול הייתה הברית שכללה בערך את כל המשפחה שלי והיה נחמד.. היום הלכתי עם החברה לארוחת צהריים אצל אמא שלה ובעלה (ההורים גרושים) והערב נראה "האח הגדול". בין לבין, סתלבט שכזה

אחר (או: מסר חשוב לאומה): האמת? אין לי מה להוסיף חוץ מזה שכפרה על סבתא שלי! כנראה האישה הכי מדהימה שקיימת בעולם

Music Man XD

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
היה שבוע כיף. עמוס, ארוך, אבל סבבה. אני כבר לא חושב בשבועות, אני חושב בשבועיים.
משהו רע שקרה השבוע:
שום דבר שאני זוכר.
מצפה להמשיך לעבוד, ללמוד, ליהנות. שהשבת תעבור בכיף.
התחדשות השבוע:
כלום, ממש כלום

סרט השבוע:
"הנסיך הירוק". סרט מרתק שהשאיר אותי עם פה פעור. איזה סיפור!
סדרת השבוע:
אחוזת דאונטון המדהימה, ו-Veep הגאונית.
ספר השבוע:
השבוע לא קראתי. יש ספר שאני צריך לסיים, אבל לא יצא לי.
שיר השבוע:
מוזיקה ערבית! אני ממש בקטע לאחרונה. כרגע בעיקר ננסי עג'רם. היא פשוט ממכרת. ויפה.
מאכל השבוע:
בן & ג'ריס, אבטיח. הדברים שאני הכי, הכי, הכי אוהב בקיץ. והרבה סלטים, האמת.
תמונת השבוע:
אני במדי ב'. דמיינו.
תכניות לסופ"ש:
פגשתי חברים, שתי "קליקות" שונות. היה כיף!
שבועיים טובים לכולם! אני משתדל להציץ מדי פעם.

ערן1987

New member
למה "חושב בשבועיים"?

איך הספקת לראות את "הנסיך הירוק"? הוא נראה ממש מסקרן!

Music Man XD

New member
ביום חמישי,

והוא פשוט מרתק. לא משעמם לרגע. סיפור פשוט מטורף.

Music Man XD

New member
שלום שלום!

מה נשמע? לא רואים אותך כאן! ואתה בקטע של ננסי? מוזיקלית, הכוונה חח.

RTur

New member
ובכן

משהו טוב שקרה השבוע: קניתי כרטיס לרולינג סטונס דרך ה-lucky dip באתר שלהם במחיר זול. במקרה התעוררתי באותו בוקר מוקדם וראיתי את זה

משהו רע שקרה השבוע: עייפות שזה אין לתאר.. והשבוע החדש לא הולך כנראה לסדר את זה חח
היום אני מתחרה עם הלהקה שלי בחצי גמר בתחרות שירים מקוריים ברימון עם שירים שלי, ברביעי ההופעה של ג'סטין
התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: ראיתי את This Is The End

סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: Michael Jackson - Love Never Felt So Good, Chicago, Blue Gangsta
Kylie Minogue - I Was Gonna Cancel
Usher - Good Kisser
אלבום השבוע: Kylie MInogue - Kiss Me Once
מאכל השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד
ציטוט השבוע:
יש לי שיעור בלימודים שאמור להיות מ-9:00-13:00 אבל המורה תמיד אומר שהשיעור יתחיל ב-9:30 אבל הוא גם ככה תמיד מאחר גם לזה ומגיע אחרי. יצא שהתבטלו לנו כמה שיעורים ורצינו לקבוע החזר לאחד השיעורים. קבענו תאריך והוא אמר שנעשה את השיעור באותו יום ואותה שעה קבועה אבל שבוע אחרי הלימודים וזה יהיה אצלו באולפן במקום ברימון. אז אחד החברים שואל אותו "אז לבוא ב-10?" ואז המורה אומר "למה ב-10? השיעור ב-9:30..." אז אמרתי "למה אתה מגיע מתישהו ב-9:30?" והמורה אומר "אבל השיעור אצלי באולפן בבית!" וכולם צחקו ואז הוא אמר "טוב נו, תבואו ב-10"

תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: טוב הסופ"ש כבר נגמר..

ערן1987

New member
איזה כיף לך בקטע של הלאקי דיפ!

רציתי לעשות את זה בפעם הראשונה אבל לא הספקתי חח.. הבנתי אבל שהפעם המכירה לשם נמשכה איזה שעה ומשהו! בכל מקרה, מקווה בשבילך ש"תיפול" על הגולדן רינג

בהצלחה בתחרות! :) הציטוט

RTur

New member
חחח לא נראה לי שזה יהיה גולדן

לא נראה לי שגולדן בכלל אופציה קיימת, הם סתם רשמו

כתוב על הכרטיס שער 10, אני מניח שזה בטח דשא

ערן1987

New member
אני חושב שזה כן אפשרי שיהיה גולדן

כי זה הקטע בכרטיס הזה - אתה יכול לקבל כרטיס בשורה ראשונה וגם בשורה האחרונה.. אז נראה לי שזה כלול גם כאן

בכל מקרה, תגלה בקרוב

RihannaNavy

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי במיצ"ב במתמטיקה 97! (הקבצה א' כיתה ח'). בכללי היה לי אחלה של שבוע (שעבר)
משהו רע שקרה השבוע: לא משהו מיוחד
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני לא הולך להופעה של ג'סטין כי אין לי עם מי

התחדשות השבוע: X
סרט השבוע: X
סדרת השבוע:X
ספר השבוע:X
שיר השבוע: Royksopp&Robin - Do It Again
אלבום השבוע: Royksopp&Robin - Do it Again
Mariah Carey - Me. I am Mariah, the elusive chantuse - חרא שם אבל אלבום מעולה
מאכל השבוע: X
ציטוט השבוע:X
תמונת השבוע:X
תכניות לסופ"ש:X
אחר (או: מסר חשוב לאומה):X

ערן1987

New member
ריספקט על הציון הגבוה!

ובאסה לגבי ג'סטין! נסה ללחוץ על חברים שלך, אולי ברגע האחרון הם כן ירצו ללכת ועדיין ישארו כרטיסים

למעלה