שרשור חמישי - מה אתם שומעים

SHTRUDIDI

New member
שרשור חמישי - מה אתם שומעים

חוץ מאזעקה זאת אומרת

שתפו

Hadar07

New member
לא מה שחשבתי

שאני אראה, אבל רעיון גדול וממחיש מאוד את מה שאנחנו עוברים פה,
כל הכבוד למי שחשב על זה.

Oukami Kun

New member
חשבתי שזה קאבר לקולדפליי

אבל שיר נחמד. והיא נראית כל כך מוזר עם גיטרה

LeAnnDylan

Well-known member
איכס קולדפליי

הלהקה השנואה עליי אבר!
והיא מהממת עם גיטרה

היא מהממת תמיד

Oukami Kun

New member
הטעם שלך כזה לא ברור לי

לא נוהג להשתמש בשם-תואר הזה, אבל היא אכן מהממת

Oukami Kun

New member
כי הוא מאד אקלקטי

כאילו, אני יודע שאת אוהבת קאנטרי, אבל הטעם שלך בפופ-רוק הוא משונה מאד עבורי. אני מניח שפשוט קשה לי לחבר את האהבה שלך לקאנטרי, קייטי פרי ואבאא, עם השנאה שלך לקולדפליי
. אולי אני צריך לדעת עוד דברים שאת שונאת כדי שזה יהיה לי הגיוני.

LeAnnDylan

Well-known member
אני אוהבת פופ אמיתי

לא כל השיט האלקטרוני/דאב סטפ/שיט אחר.
פופ כזה של שנות ה-90.
ולא בוי בנדס. למרות שיש כמה שירי בוי בנדס שאני דווקא מחבבת. בעיקר של ווסטלייף/פייב.
פופ כזה מדבק ושמח וקליט עם מילים ולא טרק אוטוטיוני שחוזר על עצמו 700 פעמים. מידי פעם זה נחמד אבל לא אוהבת אמנים כאלה באופן גורף.
לא אוהבת כמעט זמרים זכרים בימינו (מחוץ לקאנטרי) שיר פה ושם אבל לא אמן שלם.
אין הרבה אמנים שאני מתעבת אבל את קולדפליי, פינק ונלי פורטדו אני ממש לא סובלת. במקרה שלהם זה בעיקר הקול שאני לא יכולה לסבול. נגיד במקרה של פינק, אני יכולה לשמוע שירים שלה כשמישהו אחר שר אותם ולחבב אותם כי לא כולם דפוקים מיסודם. במקרה של השנים האחרים, גם את השירים שלהם אני לא סובלת.

יש כל מיני כאלה מעיקים- ביבר, סיירוס, ריהאנה וכו'. לא מפריעים לי בשירים שלהם אבל יש לי סלידה קלה מהתדמית המתאמצת מידי שלהם אז זה בא לידי ביטוי גם בחוסר חיבה וסובלנות למוזיקה שלהם.

בקאנטרי אני אוהבת כל מה שכל נקבה באשר היא (שלא עונה לשם טרשת) שרה. נוטה יותר לכיוון הקאנטרי פופ/רוק אבל אוהבת גם הונקי טונק מגניב כזה ובלוז-סינגר/סונגרייטר.

האמת, ברוב המקרים, אם מדובר בנקבה, לא כל כך משנה לי מה היא שרה, אני תמיד אתן לה צ'אנס לעניין אותי (אלא אם כן פסלתי אותה בעבר), בניגוד לזכרים שאני נוטה לבטל מהר מאוד כמעט בלי לתת צ'אנס.

Oukami Kun

New member
אוקי, מעניין.

קייטי כן 'חוטאת' בדאנס ואלקטרוני ודברים מעובדים, אז מה עמדתך בנושא? כי אני נגיד ממש מחבב את Dark Horse וE.T., שהם לגמרי מעובדים ומאד רחוקים מ'פופ טהור'.

מה עם אד שירן? לא קפצת על העגלה הזאת? וJT?

במקרה אני ממש מחבב את פינק וקולדפליי, אבל אני מבין אותך לגבי נלי פורטדו. זה לגמרי עניין של טעם ומה בא לך בטוב באוזן. אני נגיד שונא את מאריה קרי ועוד לא נתקלתי בשיר שלה שאמרתי שאני רוצה לשמוע שוב.

לגבי זמרי התדמית - מה דעתך על ליידי גאגא?

אני לא שומע קאנטרי כמעט, הדבר היחיד שאני שומע (וגם זה כבר לא יצא לי מלא זמן) זה אלבום גרייטסט היטס של ג'וני קאש.
אבל אני מתכנן לתת הזדמנות לעוד כמה אנשי קאנטרי
אפילו כבר הורדתי כמה דברים, הם פשוט מחכים להזדמנות שלהם.

LeAnnDylan

Well-known member
אז ככה

במקרה של קייטי. בגלל שזו היא ואני ממש אוהבת אותה, אני נותנת צ'אנס לשירים שפחות מתחברים לי בשמיעה ראשונה. במקרה שני אלו שציינת, גם אותם פחות אהבתי אחרי האזנה ראשונה. במקרה של ET, נראה לי שרק אחרי הגרסה של ליטל מיקס באקס פקטור התחלתי ממש לאהוב את של קייטי כי קלטתי שהוא שיר מגניב עם וייב טוב.
ובמקרה של דארק הורס, נראה לי שהייתי מדלגת באופן קבוע על השיר הזה עד שיום אחד בחדר כושר היה אותו ברקע וגיליתי שהוא ממש בא בטוב בזמן ריצה ומאז אנחנו בלתי נפרדים. אבל שוב, נראה לי שהעובדה שזו קייטי גרמה לי לאהוב את השירים. אני פשוט ממש אוהבת את הקול שלה. יש בו משהו ממש סקסי שלא משנה מה היא שרה וכמה מעובד זה, זה תמיד עובר בשירים.
מה שכן, תמיד תהיה לי חיבה גדולה יותר לשירים שלה שהם יותר "פשוטים" בלי הפקה בומבסטית. בגלל זה אני גם מעדיפה לרוב את הגרסאות האקוסטיות שיש לה כמעט לכל שיר. אבל רמיקסים זה נחמד כשעושים ספורט/ספונג'ה ולכן יש לי גם לא מעט מאלה במחשב (שלה כמובן)

לגבי גאגא, כמובן שהתדמית שלה מוקצנת בטירוף אבל איכשהו המוזריות שלה מרגישה אותנטית. כאילו, היא ווירדו והיא מקבלת את זה ואני אוהבת את זה. מה גם שמתחת לכל הטרראם שלה היא זמרת טובה וכותבת מוכשרת ואם מפשיטים את השירים שלה למשהו אקוסטי, רובם די מוצלחים. שזה לא משהו שאפשר להגיד על הרבה אמני פופ אחרים.

את אד שירן אני לא ממש מכירה. מכירה איזה שיר ורבע שלו שסאם שר באיידול וגם זה לא ברמת ליריקס. מקסימום אזהה אותו אם אשמע ברדיו. ונראה לי ששמעתי איזה קאבר שלו שמישהי מהלאסביוט האחרות פה שמה. הוא לא נוראי ואולי זה גזעני מצידי אבל הוא כתום. אני לא יכולה לקחת אותו ברצינות

לגבי ג'סטין. במשך תקופה ארוכה מאוד הוא היה חבר במועדון הקולדפליי/פינק/פורטאדו שלי. נראה לי שבעיקר כי היו לו תלתלים

באלבום הסולו הראשון שלו (ואולי בשני, אני לא באמת יודעת מה נמצא איפה) היו לו איזה כמה שירים חביבים. כמובן שמדובר בסינגלים, כי לא טרחתי מעולם להאזין ליתר האלבום שלו. אבל חביבים ברמת ה-אם-אשמע-ברדיו-לא-אעביר. לא בקטע של בא לי להוריד אותם ולשמוע בזמני הפנוי. לחומרים האחרונים שלו אני ממש לא מתחברת.

מענין אותי מה הורדת בקאנטרי

Oukami Kun

New member
מרפרוף מהיר בתיקייה ה'צריך להאזין מתישהו':

גארת' ברוקס, קית' אורבן, שריל קרואו, מליסה את'רידג', קריס קריסטופרסון.
אני חושב שגם היה איזה משהו של ווילי נלסון, אבל יש מצב שמחקתי אותו.

LeAnnDylan

Well-known member
נייס, די מגוון

אומנם לא הייתי מחשיבה את מליסה את'רידג' כקאנטרי אבל היא מוצלחת בלי קשר לכלום אז היא בהחלט שווה האזנה.
קריס וגארת' מאוד אולד סקול, אם אתה בענין, תאהב אותם.
רוב החומרים של קית' מאוד מאוד פופיים אז זה מרענן.
ושריל הפכה לקאנטרי רק באלבום האחרון שלה שבתאכלס, גם אותו הייתי מקטלגת כרוק/פופ.
מה שכן, בהנחה והורדת את הדסקוגרפיה שלה ולא רק כמה שירים, הייתי ממליצה למחוק את Detours מהר. מדובר בבזבוז זמן טוטאלי. חרא אלבום, נשמע כמו משהו שהוקלט תחת השפעת סמים ובלי כל רצון להקליט. מה גם שזה נשמע כמו הפרויקט של עידן רייכל עם כל הקיבוץ גלויות שרץ שם. הביאה כל מיני ערבים/תאילנדים/פיליפינים/עובדים זרים אחרים, כדי להקליט את כל מה שלא היה לה כוח לשיר.
מצד שני, אתה מוזר, אז יש מצב שתהנה מזה

אבל השריל שקדמה לאלבום הזה הייתה פנטסטית. ארבעת האלבומים הראשונים שלה מעולים

Oukami Kun

New member
כל הנ"ל ה אלבומי גרייטסט היטס

אז אני מניח ששל שריל זה מלפני האלבום האחרון...

LeAnnDylan

Well-known member
למיטב זכרוני

הגרייטסט היטס שלה יצא ב-2003 מה שאומר שהוא אכן מכיל רק את 4 האלבומים הראשונים שלה. אלא אם כן יצא לה מאז עוד גרייטסט היטס שאני לא מודעת לקיומו כי מאז C'mon C'mon די הפסקתי לעקוב אחריה.

בכל אופן, הגרייטסט היטס של 2003 יספיק בשביל שלושת האלבומים הראשונים אבל את C'mon C'mon אתה צריך להוריד. בעיני זה אחד האלבומים הכי טובים של שנות ה-00 ואחד האהובים עליי ביותר אבר.
אלבום שווה עם מלא שיתופי פעולה מגניבים בין היתר עם סטיבי ניקס ולני קרביץ.

למעלה