כי היום השמיעו שוגרלנד בגאפ סניף טיאנג'ין
אחרי יום ארוך בשוק, החלטנו לקפוץ לאזור הקניות השווה באמת ... ובסניף גאפ שם השמיעו את Incredible Mechine ... הייתי הנפש היחידה במקום שהגיבה לשיר, באמת שלא מכירים בסין שום דבר מלבד טיילור סוויפט וליידי אנטבלום, זה היה נהדר
שיר חרישה בקאנטרי- eighteen inches מהדיסק של לורן נחרש השבוע למדי בטח כתבתי את זה לא נכון, אבל מאוחר מדי מכדי שאני אבדוק את הסוגיה.
שיר חרישה לא קאנטרי- don't הביצוע של קייסי ג'יימס מהעונה הקודמת היה תקוע לי בראש, זה ושיר הנושא של בלי סודות שזימרנו כל היום משום מה
אלבום ישן שעשה קאמבק- יש לי תחושה ששורלנד הולך לזכות לחרישה אבל בשבוע הקרוב.
אלבום חדש שגילתם- אין
ציטוט השבוע שלכם- הנהג מונית ניסה ללמד אותי היום איזה פתגם סיני אבל אני לא זוכרת את החלק השני שלא.
קנית השבוע- היה היום יום שופינג מאד מאכזב ... כל מה שתיכננתי לקנות לא קניתי.
ספר\\מאמר\\כתבה טובים שקראתם- שום דבר מרתק במיוחד
סרט\\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- הורדתי עכשיו AWAKE זה חדש, שמעתי שזה טוב .... נבחן את הסוגיה.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-מתחמם וזה אפילו כבר נעים להסתובב בחוץ
משהו טוב שאכלתם השבוע- הרבה דברים.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בוודאי שלא.
משפט\\בדיחה\\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לשותפה החדשה שלי יש ריח של חיתול, אחד הקרמים המוזרים של הקוריאניות, כנראה נועד במקור לתינוקות ... סיפור אמיתי. עזבו את העבודה שהיא לא מדברת לא סינית ולא אנגלית ולכן אין לנו שום דרך לתקשר אבל שפת הידיים זה חזק
קטע מעצבן שקרה השבוע- יש לי שותפה חדשה, והיא שוב מקוריאה זה מספיק.
איש השבוע שלכם בפורום- כולם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- בני הדודים שלי שמגיעים לסדר לפה מה שהופך את הסדר לאירוע הרבה יותר משמח בסין ממה שחשבתיץ
מסר לאומה- קוריאנים הם עם משעשע.
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- תצחקו על אנשים בשפה שהם לא מבינים זה שווה ביותר
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7 (כי גם ירד פה שלג וגם היה נעים רוב השבוע)