It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם

(128) LeAnnDylan
(45) symptoms
(40) limors2
(26) And It Feels Like
(10) blah blah story

עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן)
פופ
אמריקן איידול
אגדות רוק
טייק דאת ורובי וויליאמס
סאונד והפקה
מוזיקה שחורה
אוונסנס
אירוויזיון
מצעדים וביקורת מוזיקה
מתופפים

ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10

מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
בסדר, אז אהיה ראשונה!

שיר חרישה בקאנטרי- איך אפשר שלא לציין את כל האלבום של לב"ט? אבל אם צריך לבחור אחד נחרש במיוחד, חייבת ללכת עם Tornado מאוהבת בשיר הזה לגמרי!
שיר חרישה לא קאנטרי- Last Friday Night - Katy Perry
אלבום ישן שעשה קאמבק- Teenage Dream - Katy Perry. אני ממש ממש אוהבת אותו!
אלבום חדש שגילתם- Tornado - Little Big Town!
ציטוט השבוע שלכם- היו כמה דברים משעשעים השבוע אבל הם צריכים להיות בקונטקט הנכון כדי להצחיק או בשביל שיהיו הגיוניים. וזה מצריך חפירה שכרגע אין לי זמן אליה!
קנית השבוע- לימדתי את דודה שלי והבת שלה איך רוכשים באיביי וכי לא הייתה לי סבלנות לפתוח להן גם שם משתמש על הדרך, הזמנתי להן דרכי כיסויים לאייפון/גלקסי.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- התחלתי לקרוא את 50 גוונים של אפור. ואומנם התרעתן בפניי שהספר לא יצירת מופת אבל הייתי חייבת לנסות בעצמי ואני חייבת להודות שאני באמת מאוכזבת. מזה כל הבאז? הספר מייגע ולא זורם. חשבתי שלפחות הכתיבה תהיה סוחפת אבל זה כתוב בצורה חובבנית ולא מתמסרת ואין בו שום ענין. הרמתי ידיים אחרי הפרק השלישי. שאגב, למי שלא קרא, תיאורי הסקס עדין לא נמצאים בו. צריך לקרוא איזה 100 עמודים מייגעים כדי להגיע לקצת "אקשן" וגם האקשן הזה כתוב בצורה מטופשת ולא משכנעת. אם ארצה לקרוא תיאורי סקס אקרא רם אורן. אני לא צריכה את הזבל המייגע הזה מרוח על 500 עמודים. עם כל הכבוד...
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- פרשיות סמויות!! אומייגאדדד!!! אגב אתמול היה ביס את הסרט עימות חזיתי. שזה הסרט הראשון שראיתי בקולנע. אם תעשו חישוב מהיר, אז כן, ילדות עשוקה וזה והסרט הראשון שראיתי בקולנוע היה בגיל 11 אבל בתור ילדה שלא חובבת סרטים, אף פעם לא ענין אותי ללכת לקולנוע. זה כמובן עד אותו יום בהיר אחד בכיתה ד' שהחלטתי אאוט אוף דה בלו שאני אוהבת את ג'ון טרבולטה. לא זוכרת אפילו למה החלטתי את זה (זה לא כאילו שראיתי סרטים איתו בשלב הזה...) ואז ראיתי בעיתון שהגיע לארץ הסרט עימות חזיתי (זה היה כחודשיים אחרי שהחלטתי שאני מאוהבת בו עד עמקי נשמתי) ושיגעתי את ההורים שלי לקחת אותי אליו. הסרט הסתיים ויצאתי באקסטזה מטורפת מהקולנוע. זו הייתי חוויה ראשונת כל כך מדהימה שלא הבנתי איך לא עשיתי את זה קודם. הייתם חושבים שזה יגרום לי לרצות לראות עוד סרטים או לפחות לחבב את הקולנוע אבל איכשהו משהו השתבש בדרך ומאז אני חושבת שביליתי בבתי קולנוע פחות מ-50 פעמים (וזה כולל גם את השנה שבה עבדתי בקולנוע...) בכל אופן, סרט גאוני ומבריק שהקדים את זמנו בהרבה. ראיתי חלקים ממנו אתמול (כי ראיתי אותו כבר מיליון פעמים) והוא עדין מותח ומרגש בדיוק כמו בפעם הראשונה.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- עדין די חם.
משהו טוב שאכלתם השבוע- חיה מתה.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא תיכננתי כלום.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ראה ציטוט
קטע מעצבן שקרה השבוע- מממ לא מצליחה לחשוב על משהו.
איש השבוע שלכם בפורום- כל מי שכתב כאן

איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- בת דודתי היקרה דבי

מסר לאומה- איזה כיף זה אירועים משפחתיים!
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- תשתו הרבה בערב חג!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 10! לא זוכרת איך התחיל אבל יש לי בית ריק חדש והוא הסתיים באירוע משפחתי מוצלח אז בואו נלך על אחלה שבוע!

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

השיר טורנדו מצויין!

ממכר בטירוף.
לגבי 50 גוונים של אפור, אני סתם עצבנית עליו כי הוא דחק את הארי פוטר מהרשימה
ואני מאוכזבת גם ממה שרשמת, הבאזז עליו הוא אסטרונומי.

LeAnnDylan

Well-known member
|
באז מיותר ולא מוצדק.

מצד שני, אולי אני לא הבן אדם המתאים ביותר להעביר ביקורת. אני נהנית ממספר מאוד מצומצם של סופרים בז'אנר מאוד מאוד מצומצם...

limors2

Active member
אבל אני כן יכולה להעביר ביקורת!

אני קוראת הכל מהכל. והבאז לא מוצדק.

limors2

Active member

שיר חרישה בקאנטרי-קיפ און לאבינג יו של מנגוליות מפלדה
שיר חרישה לא קאנטרי-רקדי איתי הלילה של אולי מארס
אלבום ישן שעשה קאמבק-שמעתי הרבה שירי גלי!
אלבום חדש שגילתם-הורדתי את החדשים של הקילרס ושל מיקה, אבל עוד לא האזנתי להם. נחשב?
ציטוט השבוע שלכם-"If I were gonna go lesbian she would be the last les i'd be in". הו מקס

קנית השבוע-ג'ינס ב50 ש"ח!
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-קראתי, אבל לא שומדבר טוב.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-2 ברוק גירלס בצפיה השניה, וגיליתי שגם דונט טראסט דה ב' נורא נחמדה. עם שבעת הפרקים המסכנים שלה.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-קר

משהו טוב שאכלתם השבוע-הדבר הכי טוב שזכור לי הוא חטיפי גרנולה עם דבש
אני בטוחה שאכלתי גם אוכל טעים אמיתי, אבל לא משהו שבלט כמו אלה.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-תכננתי לקנות ג'ינס ולהתאפק לא לקנות את הדיוידי של 2 ברוק גירלס, והספקתי לעשות ולא לעשות את 2 הדברים!
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-http://www.youtube.com/watch?v=gAyw37mOwxw&list=FLBC1mOC25GPjBJmoQFuJPSg&index=1&feature=plpp_video היא לא בסדר
במיוחד ממש אחרי הדקה הראשונה.
קטע מעצבן שקרה השבוע-הייתי חולה והפסדתי כסף. מצד שני, הייתי חולה ועברה לי הצרידות!
איש השבוע שלכם בפורום-כולם!
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-דור
מסר לאומה-אני רעבה.
תמונת השבוע שלכם-What!!
המלצת השבוע- עגבניות שרי וזיתים שחורים. בקערה אחת. מממ.
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 109

LeAnnDylan

Well-known member
אתמול גיליתי שיש לי את השיר הזה שלהם בתור

המתנה נעימה כשמתקשרים אליי.
לא זכרתי בכלל שאי פעם הוספתי אותו אבל כנראה שפעם נורא התלהבתי שיש אותה בכלל באפשרויות אז הוספתי

היה לי גם שיר של בראד פייזלי שלא זכרתי שהוספתי. ז"א עדין יש לי.
גם סוף סוף חיפפתי את כל השירים של קרן פלס מההמתנה נעימה שלי. היו ךי איזה 12 שירים רק שלה ועוד 12 של כאלה אחרים ואיכשהו כל מי שהתקשר אליי שמע רק אותה אז החלטתי לתת לה הפסקה ללא הגבלה...
עכשיו יש לי מלא שירים מגניבים!

למעלה