משמשת דוגמה אישית
שיר חרישה בקאנטרי- האמת שכל השבוע הייתי על שאפל, אפילו לא של תיקיה. לא הייתי מסוגלת להחליט על שום שיר או אמן שממש בא לי עליהם אז זרמתי על כל ספריית המוזיקה שלי. הגעתי לכל מיני שירים ששכחתי שקיימים ואני ממש אוהבת. שני שירים ששמעתי היום אבל וממש התלהבתי מהם מחדש כאילו זו הפעם הראשונה שאני מאזינה להם הם Who Am I Drinking Tonight של אדנז' אייג'. אני ממש אוהבת אותם! ואת
When I Called Your Name בגרסה של ליאן ריימס. אני זוכרת שכששמעתי אותה (את הגרסה) לראשונה באלבום ליידי אנד ג'נטלמן לא ממש היו לי כוחות לאלבום או לקאברים בו לכן לא התייחסתי אליה יותר מידי. בהמשך למדתי לחבב אותה אבל היום כשבאמת שמעתי אותה הגעתי למסקנה שזה אחד השירים הכי טובים שליאן קיבררה אי פעם. והיא קיבררה מאות שירים מצוינים! אני פשוט מתה על הוייב הג'אזי/בלוזי שהיא מוסיפה לשיר. פשוט מעולה.
שיר חרישה לא קאנטרי- שמעתי הרבה טוליסה, ליטל מיקס וקייטי פרי אבל לא משהו ספציפי.
אלבום ישן שעשה קאמבק- ליידי אנד ג'נטלמן.
אלבום חדש שגילתם- עשיתי פרי-אורדר לאלבום של ליטל מיקס, זה נחשב?
ציטוט השבוע שלכם- Haters gon' hate, potatoes gon' potate
קנית השבוע- מיאו של קייטי פרי. (הבושם כאילו).
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- התחלתי לקרוא את Honest של טוליסה והחלטתי שכואבות לי העיניים (לא בגללה) אז עברתי לשיטות העצלנים והורדתי את האודיו בוק שלה מאייטונס. זו פעם ראשונה שאני משתמשת באופציה הזו ומעבר לעצלנות שלי, באמת ענין אותי לדעת איך זה נשמע. זה ממש מוצלח! המספרת ממש נכנסת לתוך הספר ומשנה את הטון שלה בדרמטיות כשצריך ולפעמים גם מוסיפה גיחוכים כי ככה נדמה לה שהשורה נכתבה
זה ממש משעשע והופך את קריאת הספר לכיפית יותר.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- הפרק של דקסטר לא היה כזה מדהים בעיני. נחמד אבל לא משהו מיוחד. אז אני אלך במקום על נאשוויל. תתחילו לראות!
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- כל השבוע היה ממש חם אפילו שהצטננתי
היום בבוקר כשיצאתי מהבית ירד מבול והייתה רוח קרירה ואיך שהגעתי לעבודה (שנמצאת במרחק של 5 דקות נסיעה) היה חם בטירוף והרגשתי כאילו הגעתי למדינה אחרת. איך יכול להיות שבמקום אחד יורד מבול וכל השמים שחורים ובאותו הזמן במרחק של כמה ק"מ בודדים מזל האוויר שונה כל כך בצורה קיצונית?
משהו טוב שאכלתם השבוע- הייתי באלדו אז כמובן שוופל בלגי.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- שהייתי בלונדון קניתי שרשרת ארוכה כזו עם תליון גדול של לב וכשהלכתי איתה לגן, הילדים נורא התלהבו ממנה. יום למחרת באתי לגן עם שרשרת אחרת. כשנכנסתי בבוקר היו בגן המון ילדים עם ההורים שלהם, כנראה שהגיעו כמה הורים יחד והם עמדו ודיברו אחד עם השני. איך שנעמדתי בכניסה לחדר של הבוגרים אחת הילדות שם הסתכלה אליי, חייכה ואז צעקה לי "צילי, אין לך לב!!" פתאום כולם הסתכלו עליי במבט תמוה וגם אני לא בדיוק הבני מה הילדה רוצה ממני ומה כבר הספקתי לעשות לה על הבוקר. כאילו, זה ידוע שאין לי לב. אבל, למה רק עכשיו היא הבינה את זה?
ואז היא כזה ממשיכה "מה קרה ללב שלך??" וכשילדה בת שנתיים תוהה למה אין לך לב זה קצת מדאיג
רק אחרי כמה שניות כשהיא שאלה למה אין לי "כאביש" שזו הגרסה שלה ל"עכביש" (יש לי טבעת של עכביש) הבנתי שהיא התכוונה לשרשרת
קטע מעצבן שקרה השבוע- הייתה לנו עובדת בגן שלא יכולתי לסבול. בתחילת השנה היא הודיעה שהיא עוזבת באוקטובר כדי להתחיל ללמוד. ספרתי את השניות עד שהיא עוזבת כי לא יכולתי לחכות כדי להיפטר ממנה. עד שהיא סוף סוף התחפפה לי מהחיים, קיבלנו עובדת חדשה שלידה העובדה הקודמת עושה רושם של מלאך. איך למנהלת שלנו יש כישרון כזה למצוא את העובדות הכי מזעזעות בעולם זה נשגב מבינתי.
איש השבוע שלכם בפורום- אורית
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- טין טן השמנמן שלי
מסר לאומה- שיגיע כבר נובמבר!
תמונת השבוע שלכם- אנחנו בראשי
המלצת השבוע- DNA של ליטל מיקס. שיר טוב!
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 2.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0