It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

בתקווה שהשבוע תרגישו במצב רוח לענות

טופ 5 חפרתם

(187) LeAnnDylan
(75) symptoms
(57) And It Feels Like
(49) רדנק wannabe
(46) West Doll

עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן)
טלוויזיה
מצעדים וביקורת מוזיקה
אמריקן איידול
המפץ הגדול
מאחורי המוזיקה
אקס פקטור
פופ
זינה הנסיכה הלוחמת
דה וויס- The Voice
לסביות - גאווה נשית (דרורית חזרה לפורום והפורום הזה חזר לרשימה. שמתם לב?
)

ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10

מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
אסכמש לי

שיר חרישה בקאנטרי- Borrowed
שיר חרישה לא קאנטרי- הרבה נ' דאבז, טוליסה, ליטל מיקס וקייטי פרי.
אלבום ישן שעשה קאמבק- Against All Odds של נ' דאבז.
אלבום חדש שגילתם- The Female Boss של טוליסה.
ציטוט השבוע שלכם- אל תתווכחי איתה, אבא שלה אופה חתונות.
קנית השבוע- שום דבר מענין.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- דקסטר.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דקסטר, הומלנד, נאשוויל. אה וראיתי גם את הCMT ארטיסט אוף דה ייר. מירנדה

מדד טמפרטורות: היה חם או קר- כשהיה חם היה ממש חם וכשהיה קר היה ממש קר. הבעיה היא שבאותו יום ולפעמים בטווח של פחות מ-5 שעות הייתה הקיצוניות הזו

משהו טוב שאכלתם השבוע- אוכל של דודה שלי|ריר|
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- הייתי אתמול במפגש פורום איידול. היה ממש משעשע.
קטע מעצבן שקרה השבוע- לא היה פרק של נאשוויל

איש השבוע שלכם בפורום- דרורית!
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- לא יודעת
מסר לאומה- צ'ק מיי ויזה צ'ק מיי צ'ק מיי ויזה

תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- אל תקנו סופגניות עם שוקולד ממאפיית אריאל. זה דוחה.
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

symptoms

New member
אסכמ"ש גם

שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
lens - alanis
אלבום ישן שעשה קאמבק- האמת שמאז ההופעה אני חורשת על כל האלבומים של אלאניס, אבל נראה לי שהאלבום שבאמת גיליתי מחדש הוא ג'אנקי.
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-

קנית השבוע- הייתי רוצה לכתוב כאן כרטיסים להופעה של קרי, היות וזה לא קרה אני מניחה שאצטרך באייפון 5 שיגיע אלי בסוף החודש.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אני קוראת עכשיו את היד של פאטימה. די מעניין.
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- פרינג', עונה 1. אני ממש אוהבת עד עכשיו.
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- מה שצליל אמרה. מעצבן ביותר.
משהו טוב שאכלתם השבוע- מרק בטטה
אה, ועוגיות שעשיתי.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- באופן מפתיע כן.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ובכן, אתמול אני וחברה שלי נסענו לחנוכת בית. היא נהגה. אני מוזגת לעצמי יין ואז היא מביאה לי את הכוס שה שאמזוג גם לה. ואז אני אומרת לה, את לא מקבלת, את נוהגת. והיא אומרת לי :"לא, את נוהגת". היא בכלל שכחה שהיא לקחה את האוטו
.
קטע מעצבן שקרה השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום- צליל. כי היא היחידה שכותבת כאן

איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- האחיינון המתוק שלי.
מסר לאומה- בא לי לישון.
תמונת השבוע שלכם- אני במהיר.
המלצת השבוע- תכינו עוגיות.
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 אני אלך על 9.

רעות

limors2

Active member
פרינג' נפלאה!

והתחלתי את הספר הרביעי. רפרפתי על שמות הפרקים כדי לראות את הדמויות, ואני לא אוהבת את כל החדשים המוזרים שצצו
מזל שהספר בעברית.

symptoms

New member
כן, כמו שאמרתי לך. זה ספר בעייתי משהו

צריך לעבור הרבה 'זבל' בשביל להגיע לקטעים הטובים. אבל יש דמויות שמצילות אותו.

בנוגע לפרינג', אני ממש אוהבת. שני דברים שמפריעים לי. יותר נכון דבר אחד שמפריע לי ואחר שאני מקווה. זה שהפרקים הם 48-9 דקות מציק לי ממש. אני יודעת שזה הפרש לכאורה לא מורגש מה-42 הרגילות, אבל כנראה שיש לי הפרעת קשב חמורה, כי הרבה יותר קשה לי לעבור את הפרקים האלה מפרקים של סדרה 'רגילה'. מזל שהיא באמת מעולה, אחרת הייתי מורחת את זה לנצח.

הדבר השני הוא שאני מקווה שדברים שם באמת יסגרו ושאני לא אראה 5 עונות בשביל להשאר עם כל השאלות.

רעות

limors2

Active member
בשלב כלשהו הם מתקצרים!

ויש תשובות.
אה, ויש פרק כלשהו בעונה 2 שצריך לראות אחרי פרק כלשהו בעונה הראשונה, כדי שיהיה מסודר עלילתית. פוקס עשו שטויות מוזרות שם

אבל אני לא זוכרת איזה. אשאל ואגיד לך.

limors2

Active member
טוב, בנתיים אני נהנית מהספר.

חשבתי שרק התחלתי אותו אבל מסתבר שכבר סיימתי חצי
הפרקים היחידים (או הפרק היחיד?) שלא נהניתי ממנו היה הראשון שהיה עם דמויות שלא הכרתי, אבל השאר היה סרסיי וג'יימי ובריאן ואריה וסאנסה ועכשיו גם אושה, ולמרות שלא ממש קורה משהו זה עדיין ממש מעניין.
אני רק מקווה שיחזירו כבר את החלק השני לספריה, כי אם אאלץ לעבור לקריאה באנגלית זה יהיה לי הרבה יותר איטי.

symptoms

New member
בקצב הזה תעברי אותי

אני מניחה שמה שבעיקר הפריע לי בספר הזה היה העובדה שלא היה את טיריון ודאני שהן שתי הדמויות שאני הכי נהנית לקרוא. וכל הפרקים הלא קשורים של האנשים שבאו לפרק אחד והלכו.
למרות שעכשיו שהבאת את רשימת הדמויות זה נראה לי מוזר, כי את סרסיי אני אוהבת (בעיקר בגלל הסדרה), את הפרקים של בריאן אני גם אוהבת ואריה היא בלבל אחד עם טיריון ודאני.
נזכרתי, זה היה עניין של כמות, משום מה הדמויות היותר משעממות קיבלו יותר פרקים
וגם זה שקראתי באנגלית לא עזר.

קרה בינתיים משהו?

טוב שאת קוראת ככה, אולי זה יעודד אותי לסיים גם

רעות

limors2

Active member
האמת,

אחרי טריק כאילו מכירת הדרקונים שלה גיליתי שאני קצת פחות נהנית לקרוא את דאני. אני עדיין בעד השלטון שלה וכל זה, אבל זה קצת פגם בה. היא פחות הגונה ונערצת עכשיו

בנתיים רוב הפרקים ממש בסדר. איכשהו אפילו הפרקים שלא קשורים לדמויות שאני מכירה נסבלים, ומבחינת אחוזים יש הרבה יותר דמויות מוכרות מלא מוכרות. אבל אולי החצי השני יהיה שונה.

ועדיין לא ממש קרה כלום
טייווין נקבר, בריאן משוטטת ומחפשת את סאנסה, אריה הגיעה בפרק הבודד שלה לבראבוס וסאמוול הרגע גילה שג'ון החליף בין התינוקות של גילי ומאנס ז"ל. שזו בנתיים ההתרחשות הכי דרמטית.

symptoms

New member
זה באמת

היה מעצבן. והיא גם סוג של יפת נפש, אבל אני חושבת שהרבה מזה נובע מכך שהיא באמת בסה"כ ילדה ויש אצלה מאבק בין זה שהיא תמימה מטבעה לבין זה שפגעו בה הרבה והתמימות סוג של הלכה לאיבוד אבל עדיין לא ממש. אז היא מנסה להפסיק את העבדות, אבל זה לא ממש עובד. והיא צריכה כסף, אבל היא לא מוכנה לתת תמורתו שום דבר. בתכלס, זה לא משהו שהם לא היו עושים בה וזה הראה על הרבה חוכמה.

בריאן כזו מוזרה, אבל אני אוהבת אותה. הקטע עם התינוק היה די ברור מההתחלה, סאם די איטי לפעמים, אבל הוא חמדמד. האמת שאני לא חושבת שיש ממש התרחשויות דרמטיות שם. |חושב|

רעות

limors2

Active member
אז גם אני איטית

או שאפשר להאשים את אלה שמתעקשים לשבת לידי באוטובוס ולקשקש בטלפון כל הנסיעה

[אני קוראת רק בדרך לעבודה והביתה וחצי שעה בהפסקה שלי, אז רוב הקריאה היא בסביבת אנשים רעשניים]

הרגע חזרתי מהספריה ולקחתי את 4.2! רציתי גם את 5.1 אבל כבר השאילו אותו
אז זה יתן לך זמן להמשיך לקרוא ולמנוע ממני לעקוף אותך

symptoms

New member
יש לך יתרון שפה לא הוגן

אגב, צפי בקרוב לחפירות פרינג'.

אתמול האנשים הרעים שקשורים למר ג'ונס חטפו לי את אוליביה
.

רעות

limors2

Active member
לא בהכרח!

טכנית, עברית היא לא שפת האם שלי

ואני לא בטוחה כמה יעילה אני אהיה בחפירות פרינג', כשזו לא סדרה שממש ממש אהבתי אני לא טובה בפרטים

limors2

Active member

סיימתי את החלק הראשון, ונראה לי שאקח הפסקה קצרצרה לפני השני כדי לקרוא את הספרון על ואשטרה שקישרתי אליו בפורום דוקטור הו.
והתבאסתי
כשרפרפתי בשני כדי לראות את השמות של הפרקים ראיתי שבסוף הספר כתוב שהוא והחמישי הם בעצם ספר אחד מחולק ל2. קיוויתי שהחמישי יהיה אחרי הרביעי ושהדרקונים של קאליסי כבר יהיו בוגרים

symptoms

New member
זה עד החצי בערך,

מה שקרה עם הדמויות שלא היו ברביעי. אחר כך זה כבר ממשיך וחוזרים גם לדמויות של הרביעי.

רעות

למעלה