Lionel Richie and Friends

blah blah story

New member
Lionel Richie and Friends

In A Cowboy Concert

אני חייבת לציין שלפני שלינול הוציא את הדיסק הזה לא הכרתי הרבה שירים שלו.
כלומר, הכרתי בכללי אבל רק עכשיו אני יודעת שהם שלו ואני בטוחה שיש עוד הרבה שירים שאני לא מכירה
אבל את הקונצרט הזה שערכו ממש רציתי לראות.
לא ידעתי איך קראו לו וחיפשתי מס' פעמים אבל בזכות הטוויטר של ג'ניפר נטלס מצאתי אותו היום
ועוד יותר טוב, מצאתי את כל הקונצרט ביוטיוב!

התלבטתי אם לכתוב תוך כדי ההופעות כי רציתי להנות...אבל מצד שני בא לי גם להביא את דעתי.
אז, מתחילים עם לינול ריצי שר את all night long באלבום הוא שר את זה עם Jimmy Buffet שאין לי מושג מי זה..אבל פה הוא שר לבד. לדעתי השיר הזה לא כזה קופצני וכיפי (יש קטעים שכן אבל רובו לא) ולקהל היה קשה לזרום אבל זכינו לראות פרצופים אהובים: מרטינה, ג'ניפר, ליידי A וכו..
עכשיו טים מקגרו עולה על הבמה עם כמה התחנפויות ללינול ומזמין את מרטינה מקברייד.
אני לא מכירה את השיר שהיא שרה...אבל ואו! מדהימה
באמת תהיתי לעצמי איך הוא לא עשה איתה דואט. לינול נדהם – וגם אני 
עברנו ל Dancing On The Ceiling שהוא שר עם Rascal Flatts וקטע מאחורי הקלעים.
הצחיק אותי הקטע שגארי רוצה לשיר בשכיבה על הריצפה

נתנו הופעה טובה מאוד..וזאת שרקדה מתחת לבמה קרעה אותי. מישהו יודע מיזאת?? היא יושבת בשורות הראשונות אז בטוח היא מוכרת או נשואה למישהו מוכר

יא... בנד פרי
מעניין מה ישירו..אוח הקול של קימברלי.. איזה כיף.
אני לא מכירה את השיר penny lover אבל אהבתי ביותר.
קימברלי פשוט מהממת! כשהיא הולכת, שרה, מנגנת.. פשוט מקסימה.
הדבר היחידי שאני לא מבינה זה למה נתנו לבנים לדבר?! הם לא אמורים להיות בובת שעווה?!
שיחזרו לשתוק.

עוברים ל My Love שהוא שר עם Kenny Chesney.
אני מאוד אוהבת את השיר הזה..לפני האלבום ובאלבום
חחחח... קני הזה מסטול! מי מתקשר ב 1 בלילה לאדם בן 100?@ ברור שהוא ישן. דהה!
וההודעה שהוא השאיר ללינול

זה היה יפה. לא בגלל קני אלא בגלל לינול. פשוט יפה
ד"א – לדעתי, קני היה לבוש מהמם. אני אוהבת את הלוק הזה (אני לא מתכוונת לכובע)
ג'ייסון אלדין עולה לבמה... מתחנף לילנול ושר את Say You, Say Me שבאלבום לינול שר יחד עם Rasmus Seebach שאין לי מושג מי זה.
אני מבינה את הקטע של הכובע..אבל רבאק! לא רואים את העיניים שלו. איך אפשר להתחבר ככה לשיר?!
לא אהבתי את ההופעה..לדעתי ג'ייסון שר את זה יבש ביותר.
ניקול עולה לבמה (מה לעזה היא לובשת?!) סוף סוף מישהי שלא מתחנפת
היא בטח עשתה לו חיים קשים בתור ילדה...
יא.... אני אוהבת את Easy . בדיסק הוא שר את זה עם Willie Nelson ואני אוהבת את השילוב שלהם ביחד.
מעניין למה הם לא שרים ביחד גם פה... אבל ואו. זה היה מהמם.
עוברים ל Stuck On You שהוא שר עם Darius Rucker.
חחחח... איזה קטע אתה שר?! את הקטע שלך! אם בא לך להיכנס לאלבום...תמצא פיתרון.
ענק!
האמת, אני לא כ"כ אוהבת את השיר הזה..נראה איך הוא יהיה בהופעה.
נראה שהקהל כן אוהב את השיר הזה...וזה בהחלט היה חמוד.
יש! Hello עם ג'ניפר
בין שלושת השירים הכי נשמעים אצלי!
חחחחחחחחחחחחחחחחח........ לינול קורע אותי מצחוק!
עשיתי מחקר על ג'ניפר... חשבתי שהיא תהייה מלאת הערכה וכולם אמרו לי שהיא תהייה כזו
וכשהגענו , היא לא הייתה מתחשבת! היא ניסתה לשיר את השיר בלעדי!!
כמה צחקתי.
צריך גם לראות את הווידאו – כי רואים אותה שם מדברת בטלפון בלי להתייחס לאחרים.

זה היה מ-דהים!!!! איזה חיוך ענקי יש לי על הפרצוף אחרי השיר הזה. פשוט הופעה מענגת
|ריר|
לדעתי היו צריכים להשאיר אותה לסוף.. כי איך ממשיכים מפה?!
אבל יאללה... ממשיכים. עכשיו Sail On בדיסק כתוב שהוא שר את זה עם Jill Johnson אבל בקטע המקדים של ההופעה הוא מקליט עם טים מקגרו... זה ממש מוזר.
בכל מקרה, הוא מופיע עכשיו עם טים – אז כנראה שזה מה שחשוב.
הופעה חמודה. (האמת שזו ההופעה היחידה שלא ראיתי אלא שמעתי מרחוק... )
יאללה... ממשיכים... ליידי A עולים לבמה. חחח הקהל מריע עוד לפני שהם הספיקו להוציא מילה מהפה.
הם שרים את truly השם לא מוכר לי אז אני לא בטוחה שאני מכירה את השיר
מהממים! אני לא מכירה את השיר והם הצליחו לרתק אותי. פשוט מדהימים
רק דבר אחד הפריע לי...הזקן של צ'רלס! שיוריד אותו ויישאר עם זיפים. הוא ארוך מדי בשפם וזה ממש מציק
עוברים ל You Are עם בלייק. השיר השני בשלושת המושמעים ביותר שלי (נו, אתם כבר יודעים מה מספר 1. ולצערי שאניה לא הולכת להופיע היום והולכים להחריב את השיר |יאק| אבל נגיע לזה בהמשך)
רמאים!! הם שמו את ההופעה מהטקס האחרון אבל לא נורא, לא ראו את כולה אז נסלח להם.
איזה יפה זה היה! בלייק כזה חמוד שהוא מצביע על מירנדה כשהוא שר I love you soooחמודים.
עכשיו Lady שהוא שר עם Kenny Rogers. לא כזה מתה על השיר..נראה איך תהייה ההופעה.
אני מאוהבת בקני רוג'רס.. איזה סבא חמוד
ואיזו הופעה מצחיקה.
שיחקו אותה.
לוק בראיין עולה לבמה..חתיכי. איזה מבטא

אין לי מושג איזה שיר הוא שר כי אני לא מכירה אותו בכלל אבל למי איכפת

עכשיו עולים לבמה שרה אוונס ומארק אנתוני. אני חוששת ממה שהולך להיות פה...
כמו שחשבתי – זה היה זוועה. עזבו את זה ששאניה לא נמצאת על הבמה (או בכלל באולם
)
ואת זה שהקול של שרה לא משתווה בכלל לקול של שאניה והמבטא המדהים שלה
אבל השילוב של מארק אנתוני ושרה פשוט נוראי! מי לעזאזל חשב על זה?!?!? הייתי מעדיפה כל אחד אחר חוץ ממארק. לקראת הסוף זה השתפר..אבל ההתחלה הייתה זוועתית.
לינול שר לניקול והם מנגנים ביחד על הפסנתר. חמודים.
ניקול הולכת ולינול נשאר לנגן על הפסנתר שר את Three times a lady
זהו...עוד מעט נגמר עכשיו עולים לבמה להופעה אחרונה איזה שני משוגעים לא מעניינים.
היה נעים. ביי

LeAnnDylan

Well-known member
חפירה משלי

ליונל פותח ערב עם All Night Long שאולי מתאים מבחינה לירית אבל הוא די משעמם מבחינה מוזיקלית.
עכשיו טים על הבמה, אני מחבבת אותו הוא משעשע אותי. הוא מציג את מרטינה שממחזרת שמלות
ומברברת על השיר הראשון ששמעה כשעשתה סקס במכונית שלה - Still. היא כזו מהממת שהייתי מוכנה לעשות איתה סקס במכונית חלודה ולהסתכן בלחטוף עגבת. השיר הזה חביב+ אבל מרטינה הופכת אותו לפיסת הבן
הסוף היה מושלם

ליונל מברבר על זה ש- Dancing In the Ceiling הוא השיר היחיד שלא בנוי לקאנטרי אבל זה השיר שראסקל פלאטס רצו לשיר ואז מקשקש על הטון האלוהי של גארי שליתר העולם נשמע כאילו מישהו לוחץ לו על הביצים פשוט... ואז הם עולים לשיר אותו. כל מיני יצורות בקהל מתלהבות ופורצות בריקודי קשישות חסרי מעצורים. ביצוע כיפי, מראות מטרידים.

דה בנד פרי עולים לבמה לשיר את הביצים המקושקשות של ליונל - Penny Lover. הם מעולים. אוהבת את הגרסה שלהם הרבה יותר מזו של ליונל.

ליונל מספר על הודעות השיכרות שקני צ'זני משאיר לו במשיבון הקולי ואז מזמין אותו לבמה שליר איתו את My Love. השיר הזה משעמם אותי.

ג'ייסון אלדין מספר עכשיו על הגירל קראש שיש לו על ליונל ואז מקדיש לו את השיר Say You Say Me. אני בדר"כ לא מחבבת את ג'ייסון אלדין אבל הוא הביא ביצוע ממש מקסים לשיר

ניקול ריצ'י קורעת אותי מצחוק. מתעליה^^ הזויה! היא מציגה את אביה עם השיר Easy.
ביצוע נהדר.

ליונל מקשקש עכשיו על איזה משהו על דריוס ראקר אבל הוא לא מענין אותי אז אני מריצה קדימה לדואט שלהם ל-Stuck On You. לא ביצוע רע אבל אין כוחות אליו.

ליונל מדבר עכשיו על איך ג'ניפר הכניסה אותו לכיס הקטן ועל איך היא לא רואה אותו ממטר... ואז הם עולים לבמה לשיר את Hello והוא מוכיח את כל הטענות שלו...
אווו-מיי-פאקינג-גאדדדדד!!!!!@$##@@# זה הדבר הכי מושלם אברררר@!#@$#$$%^$##$#$%$#$##$ אוח ג'ניפר יא מהממת תעשי לי עדר
איזה כיף לה שהיא מצאה מישהו שמתעוות יותר ממנה על הבמה

היו צריכים לשים את הדואט הזה בסוף, אחרי זה שום דבר לא ישתווה לזה...

ליונל וטים מקגרואו מקשקשים כמו איזה שתי זקנות ואז עולים לשיר את Sail On מצחיק אותי לראות את הבנות של ליונל עם האייפונים שלהן מצלמות אותו
הרי זה ידוע שהמצלמות של האייפון גרועות... הביצוע אבל היה טוב...

ליידי אנטבלום עולים לבמה עכשיו ומקשקשים על הקשר בין קאנטרי לאר נ' בי. הם שרים את Truly. צ'ארלס חייב להתגלח הוא מתחיל להיראות כמו זאק בראון. הילרי שלי לעומת זאת נראית ונשמעת מצוין

ליונל מספר על חווית העבודה עם בלייק ומתאר אותו כמו גוליבר בממלכת ליליפוט... הם על הבמה עכשיו ביחד שרים את You Are. הם נשמעים מעולה יחד. מירנדה בקהל

קני רוג'רס על הבמה עכשיו מספר על חווית הכתיבה בשירותים של ליונל ריצ'י. הוא משעשע
יחד הם שרים את Lady. הם מצחיקים אותי עם אחוות הקשישים שלהם

לוק בריאן עכשיו מספר על יצירת הילדים שלו בעזרתו האדיבה של ליונל... אח"כ הוא שר את Running With The Night ונותן ביצוע מעולה וכיפי. לוק

שרה אוונס ומארק אנתוני על הבמה עכשיו מברברים על דברים לא מעניינים ושרים את Endless Love. השיר הזה מזה מעיק אבל הם נתנו ביצוע נחמד ונקי לשיר.

עכשיו ליונל וניקול על הבמה מבצעים את Climbing יחד. שיר שליונל כתב לניקול כשהייתה בת 6. זה היה רגע ממש חמוד.

ניקול יורדת מהבמה ומשאירה את ליונל לבד לשיר את Three Times A Lady. ביצוע יפהפה.

ליונל עולה לכמה מילות פרידה ותודה ומזמין את ביג אנד ריץ' לבמה לשיר את Brick House. הם הורסים אותי

לסיכום היה מופע נחמד למרות שבטח לא אטרח להאזין לו שוב. היו הרבה אמנים שאני אוהבת אבל סביר להניח שהביצוע היחיד שאאזין לו שוב זה Hello שגם ככה עובר חרישה מאז שהאזנתי לו בפעם ראשונה..

תאמת...

זה היה די משעמם. אני אוהבת כמעט את כל מי שהופיע שם אבל השירים של ליונל ריצ'י משעממים לי את החיים. ל-ACM יש תמיד ספיישלים מוצלחים, השנה הם איכזבו מעט.
יחד עם זאת, ההופעה של ג'ניפר נטלס בהחלט הייתה עוצרת נשימה.

למעלה