*הולכת
B blah blah story New member 23/4/12 #1 That Song in My Head טוב, דרור נטשה אותנו לטובת צה"ל אבל לא הפסקנו לשמוע מוזיקה אז יאללה... תפציצו! שדרור תהייה גאה *דילן!! אל תכתבי את מה שאת רוצה לכתוב* ד"א - התמונה המצורפת דילן ציירה לי לכבוד המומולדת
That Song in My Head טוב, דרור נטשה אותנו לטובת צה"ל אבל לא הפסקנו לשמוע מוזיקה אז יאללה... תפציצו! שדרור תהייה גאה *דילן!! אל תכתבי את מה שאת רוצה לכתוב* ד"א - התמונה המצורפת דילן ציירה לי לכבוד המומולדת
B blah blah story New member 23/4/12 #2 kelly clarkson mr. know it all אני שומעת רדיו קאנטרי גירלז אונלי. אז אני הולך להפציץ!
B blah blah story New member 23/4/12 #9 MARTINA McBRIDE Marry Me פעם לא סבלתי את השיר הזה עכשיו הוא סביר +
B blah blah story New member 23/4/12 #12 JANA KRAMER Why Ya Wanna שיר חמוד. לא נראה לי שאני אוריד אותו או אשמע אותו בזמני החופשי.. אבל בהחלט חמוד.
JANA KRAMER Why Ya Wanna שיר חמוד. לא נראה לי שאני אוריד אותו או אשמע אותו בזמני החופשי.. אבל בהחלט חמוד.
B blah blah story New member 23/4/12 #13 shania twain - any man of mine החלטתי לשמוע עכשיו רק שאניה. אכלתן אותה
B blah blah story New member 23/4/12 #14 shania twain Don't Be Stupid Don't freak out until you know the facts Relax