That Song In My Head מתחיל להיות לי מעיק לגלול כל כך הרבה למטה אז הנה אחד חדש
LeAnnDylan Well-known member 7/5/14 #1 That Song In My Head מתחיל להיות לי מעיק לגלול כל כך הרבה למטה אז הנה אחד חדש
LeAnnDylan Well-known member 7/5/14 #2 Anywhere With You - Jake Owen הורדתי בשבוע שעבר את הפלייליסט של נוט קאנטרי 2014 בסונג פופ והבנתי שאני לא מכירה 90% מהשירים שם אז החלטתי לעשות קצת השלמות והורדתי כל מיני אלבומים של כל מיני זמרים שלא הייתי נוגעת בהם עם מקל בעבר. אבל מצאתי כמה שירים נחמדים.
Anywhere With You - Jake Owen הורדתי בשבוע שעבר את הפלייליסט של נוט קאנטרי 2014 בסונג פופ והבנתי שאני לא מכירה 90% מהשירים שם אז החלטתי לעשות קצת השלמות והורדתי כל מיני אלבומים של כל מיני זמרים שלא הייתי נוגעת בהם עם מקל בעבר. אבל מצאתי כמה שירים נחמדים.
LeAnnDylan Well-known member 7/5/14 #3 Radio - Darius Rucker משום מה כל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת בגרסה של סי ג'יי מאיידול. לא ברור למה כי זה הרבה יותר טוב בגרסה המקורית...
Radio - Darius Rucker משום מה כל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת בגרסה של סי ג'יי מאיידול. לא ברור למה כי זה הרבה יותר טוב בגרסה המקורית...
LeAnnDylan Well-known member 7/5/14 #6 Girl Like Me - Miranda Lambert אני חושבת שזה קרוב להיות השיר שלה שאני הכי אוהבת
LeAnnDylan Well-known member 7/5/14 #9 Night Train - Jason Aldean נראה לי השיר שלו שאני הכי אוהבת ודווקא גיליתי לאחרונה שיש לו לא מעט שירים טובים.
Night Train - Jason Aldean נראה לי השיר שלו שאני הכי אוהבת ודווקא גיליתי לאחרונה שיש לו לא מעט שירים טובים.
LeAnnDylan Well-known member 7/5/14 #16 הייתי מעדיפה לראות בנו כגרייט מיינדס אבל את תמיד ממעיטה בערכי
LeAnnDylan Well-known member 7/5/14 #15 All Kinds of Kinds - Miranda Lambert רעות זוכרת שעשינו השמעה והייתי בטוחה שהיא סתם לקחה מילים רנדומליות מהמיליון וחיברה אותן לשיר? אז החלטתי שהליריקס הרנדומלי הזה דווקא מלא היגיון בסופו של דבר
All Kinds of Kinds - Miranda Lambert רעות זוכרת שעשינו השמעה והייתי בטוחה שהיא סתם לקחה מילים רנדומליות מהמיליון וחיברה אותן לשיר? אז החלטתי שהליריקס הרנדומלי הזה דווקא מלא היגיון בסופו של דבר