That Song In My Head מה אתם שומעים עכשיו?
A And It Feels Like New member 11/6/14 #2 Mine Would Be You - Jessi Alexander כי דילן שמה בפייסבוק וזה מושלם
LeAnnDylan Well-known member 13/6/14 #5 His Hands - Jennifer Nettles & Brandy Clark זה מושלם בחיי ויש את זה באיכות טובה מההופעה שלהן באופרי
LeAnnDylan Well-known member 14/6/14 #6 Mine Would Be You - Jessi Alexander כי להתעלק על התגובה של רווית זה לא מספיק. אני צריכה לפרסם בעצמי
LeAnnDylan Well-known member 14/6/14 #7 Platinum - Miranda Lambert אני צריכה לכתוב פה מידי פעם כדי שתפוז לא יחשיב את כל החמישיות שלי למירנדה כספאם
Platinum - Miranda Lambert אני צריכה לכתוב פה מידי פעם כדי שתפוז לא יחשיב את כל החמישיות שלי למירנדה כספאם
T the whole shebang New member 4/7/14 #9 אני חייבת להודות עוד לא הצלחתי לחבב את השירים של מירנדה ברמה כמו ליאן, ג'ניפר או קרי... סורי
LeAnnDylan Well-known member 7/7/14 #10 אין לך מה להצטער על זה שאין לך טעם אין מה להשוות בינה לבין ליאן/קרי/ג'ניפר כי הן מאוש שונות. גם ליאן קרי וג'ניפר לא בדיוק נכנסות לאותה משבצת אבל אולי יש כמה קווי דימיון בניהן איכשהו. מירנדה בעיני ממש שונה מהן.
אין לך מה להצטער על זה שאין לך טעם אין מה להשוות בינה לבין ליאן/קרי/ג'ניפר כי הן מאוש שונות. גם ליאן קרי וג'ניפר לא בדיוק נכנסות לאותה משבצת אבל אולי יש כמה קווי דימיון בניהן איכשהו. מירנדה בעיני ממש שונה מהן.