מחפש כלבה

ליאתו2

New member
מחפש כלבה

הי ,
בית חם ואוהב (עם גינה קטנה) שבו מתגוררת משפחה עם שני בנים, חתול ותוכי סנגל שמסתובב חופשי בבית (יש לו כלוב ענק אבל פתוח) מחפש כלבה.

עד לפני כשבוע היתה לנו נענע המקסימה שנלקחה מעמותת "כלב לאב" שליד שוהם לפני שנים ונסגרה כבר לפני שנים
נענע בחרה למות בשקט לאחר שביקשה לצאת לחצר ושם מתה...
אחרי שנים רבות שבהם אני מאמצת תמיד כלבי וחתולי עמותות מעורבים (ובד"כ בוגרים כי הגורים הם מבוקשים יותר) אני בהתלבטות:

החלום שלי תמיד היה לאמץ ביגלית קטנה, שזה הגזע הכי אהוב עליי, אבל המצפון לא מאפשר לי לאמץ כלבה גזעית.
מצד שני, בגיל שלי, אולי זו ההזדמנות האחרונה לאמץ ביגלית כי בזקנה לא אוכל להרשות לעצמי כלבה אנרגטית שצריך להוציא לריצות ואאלץ לאמץ כלבה קטנה ורגועה.

אני מחפשת כלבה (נקבה) עם פרווה קצרה ואזניים שמוטות (כמו של ביגלים, ויימרנרים, פויינטרים וכו').
היא צריכה להיות מאוד ממושמעת וסבלנית כי אני פוחדת על התוכי שבביס אחד יכול להיות ז"ל... וגם החתול לא רגיל לכלבים שמנסים לטרוף אותו (נענע שלנו התייחסה בהמון עדינות לתוכי ולחתול).

אני יודעת שאני מציבה המון מגבלות אבל הבית הוא באמת בית שיש בו המון אהבה והבנה לכלבים.
ו... כן - זו חייבת להיות נקבה כי אני כרגע הבת היחידה מבין הרבה זכרים בבית ואני צריכה עוד אחת לצידי...

ליאתו2

New member
תודה
יש כמה שנראות מתאימות

יש כלבה שחור - לבן בחיים לבעלי חיים (היכן נמצאת העמותה?) כתוב שכרגע בהסגר בבאר שבע?
יש את מעיין ושלגיה. וכך גם הגורים של הכלבה השחורה- לבנה (מצה?) והיא עצמה.
וכמובן, הכלבה עם העיניים השונות שעונה לפקודות (עד עכשיו כל הכלבים בחיי היו די טמבלים...
) .
בעלי פנה למישהי בשם דנה לגבי כלבה, גם היא נראית פוינטרית מעורבת שחורה לבנה בשם "קלרה".
אשמח לדעת היכן נמצאת עמותת חיים לבעלי חיים, היכן ניתן לראות את הכלבה שאמורה לצאת מההסגר בבאר שבע (אני מאזור המרכז) והיכן נמצאת החכמה-מתוקה עם העיניים המהפנטות?

sivibibi

New member
:-

טוב אז דבר ראשון הנה עוד כלבה שנראית מתאימה : https://www.facebook.com/photo.php?...56733980.59510.159027180877972&type=1&theater
לגבי עמותת חיים לבעלי חיים שלחתי להם הודעה, אבל עקרונית העמותה עוסקת בלהוציא כלבים מהסגרים שם ממיתים תוך זמן קצר ללא שום סיבה לבתי אומנה אז צריך לדעתי להתקשר לדבר איתם לברר ספציפית על כל כלב, בכל מקרה שלחתי להם הודעה וגם לגבי החכמה:) אז מקווה שיענו בכל מקרה לדעתי עדיף להתקשר!

sivibibi

New member
אז ככה:

הגור/ה בהסגר באר שבע עוברת לעמותת גג לחיות בסוף, הלינק האחרון ששלחתי הגורים נמצאים בכפר סבא
ולגבי השאר אמרו לי להתקשר אז תצרי קשר:)
מקווה שעזרתי !

ליאתו2

New member
הייתי היום בצב"ח רמת גן

ולקחתי את מעיין. האמת שזו היתה הכלבה הראשונה ברשימה שרציתי לראות והגעתי אליה ראשונה כי היא הכי קרובה.
כמובן שהתאהבתי.
היא מאוד פעלתנית לועסת הכל, קופצת על דברים, לא מחונכת לצרכים... בקיצור שמחה וששון!
אבל עם אהבה לא מתווכחים.
עכשיו היא אצלנו בבית ונראה שטוב לה מאוד.
המצב רוח שלה מעולה ואפילו התחילה להרשות לעצמה לנבוח לאחר זמן קצר בבית.
הבית התמלא אושר.
תודה על כל ההמלצות!
ליאת.

sivibibi

New member
שמחה לשמוע!!

ממליצה כמובן לקחת למאלף בהקדם שלא יהיו בלאגנים(:) בהצלחהה

chenl0

New member
למה לא זכר?

הגיע לעמותת חבר גור שמזכיר קצת בייגל, יהיה בינוני, וממש ממש חמוד בן חודשיים..
אם בכל זאת תרצי לראות תמונה שלו אני יכולה לשלוח..

ליאתו2

New member
משהו אגואיסטי שלי...

תמיד חלמתי על בת... אם לא נולדה לי אחת אנושית, אני רוצה לחבק אחת כלבית...

chenl0

New member
חחח טוב...

גם אם תראי את הכלב ה-מושלם, אם הוא יהיה זכר, לא תרצי בכל זאת?

ניקי237

New member
יש לי אחת בשם דולי

בדיוק פרסמתי אותה, מקסימה קטנה ונראית בול מתאימה
היא בת 9, קטנטנה שעברה הרבה בחייה ועכשיו מחפשת פינה חמה משלה

היא מעוקרת, מחוסנת, שבב, רגילה לחתולים, כלבים, ילדים, פשוט מושלמת
נשמח מאוד אם אתם הבית המתאים במיוחד שבגילה מאוד קשה למצוא בית, כרגע היא בבית אומן שיש בו עוד כלבים לכן מחפשים לה בית משלה

054-6613040
054-2112420

ניקי237

New member
אופס עכשיו ראיתי שאימצתם

קודם כל כל הכבוד שלקחתם מעמותה
שמחה שיש אנשים כמוכם

לגבי דולי מי שקורא את המודעה נשמח אם תעזרו למצוא לה בית כי היא כבר הרבה זמן מחפשת ובגילה קצת קשה למצוא

למעלה