שרשור פרק- רגע לפני הגמר חוזרים לבית...

יהודהח

New member
מסטר שף

מחמם הלב היה החיבוק האמיתי בן סלמה וג'קי מוסלמית דתיה ויהודיה דתיה. לא משנה מי יזכה שלותם מבחינתי זכו. ובשבילי שלושתם מסמלים את ישאל היפה. תום הגר שהתקבל בחיבוק חם גם הוא וגם הוריו סלמה מוסלמית גאה ואצילית התקבלה בחום והערכה וג'קי שלנו החמודה והחמה שעם כל מה שעברה במשפחתה הגדולה ולא היה לה קל התקבלה בחום ואהבה גם ע"י תום וגם ע"י סלמה.

לא טעמתי את האוכל אבל היה כיף לראות את בנית מערכת היחסים- כל הכבוד למנחים
יהודהח

שרשור פרק- רגע לפני הגמר חוזרים לבית...

קודם כל... קצת עצוב לי שהעונה מתסיימת.... אבל מה לעשות, יהיה למה לצפות בעונה הבאה!

אז שתפו אותנו...

מה דעתכם על הפרק האחרון? המשפחה של מי ריגשה אותכם?

מי הכין את המנה הטובה ביותר?

kolin7

New member
הערכה

ראשית בהצלחה לשלישיית הגמר.
אני מקוה שיפתחו עונה , דווקא לאנשים שאוהבים לבשל, בטח לא זוכרים את המתכונים בע"פ ולא יודעים לעבוד בלחץ והתבשילים שנעשים על ידם אפשר לספור על האצבעות ,השאר מספרים ומאינטרנט.. ולדעתי מכאן ההצלחה ולאן שיגיעו החוויה תהיה גדולה ומאתגרת.

בשבילי , רק להיות במעמד של השופטים המדהימים האלה ,כבוד גדול להכיר אותם, יש אנושיות , לב, והרבה רגישות.
כיף גדול.

המשפחה של תום ממש רגשה אותי

קודם כל הבנתי מהכין האהבה האדירה שלו לאוכל- איך שהוריו דברו על חומרים טריים משוווקים מקומיים, זה קנה אותי.
המשפחה של ג'קי היתה לבבית מאוד, משפחה חמה ומלוכדת... היה פשוט תענוג לצפות בהם. רק הוכיח לי עוד יותר כמה ג'קי נשמה טובה...
והבנתי שסלמה הרבה יותר "מבינה" באוכל ממה שמוצג בתכנית... המטבח שה זה פשוט מבטח של בשלן מומחה

בקיצור מאוד אהבתי את הפרק הזה.

rronit11

New member
לתום משפחה מדהימה!

ההורים של תום מאוד ריגשו אותי. אכן יש להם בן מיוחד!

sarita1000000

New member
גם אני , ולפי הפרשה זה צולם לפני 4-5 שבועות

או שהעיתון של האבא של תום היה קצת ישן
וייגש זה ב22/12

דורית1900

New member
מפתיע איך שוטפים לאנשים את המוח

אמא של ג'קי ממש הודתה שהפכה את ג'קי למשרתת בגיל צעיר מאד. ג'קי המסכנה אפילו לא מעלה על דעתה להתקומם נגד זה למרות שהיא מודה שסבלה מכך. הקטע שהיא מצדיקה את מעשי האם באימרה "זה מה שעשה אותי למה שאני" היה ממש מדכא.

למעלה